Şimdi Ara

Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey! (458. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
10.291
Cevap
104
Favori
2.455.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sinem.krkmz

quote:

Orijinalden alıntı: bestzedDH

iyi günler beyler bende 15 yaşındayım yeni kullanmaya başladım aknetrend kullanıyorum zaten birebir aynıymış galiba 1 hafta oldu bugün 20 mg kullanıyorum hergün sabah bi kere atıyorum ilacı etkisini ne zaman gösterir doktor yanina hametan dudak kuruluğu için bide nadixa yazdı oda yüz içinmiş galiba ama bende hiç kuruluk yok çok su içiyorum ondan galiba yada 1 haftada etkisini gösterir mi ? ne zaman etkisini gösterir sivilceler ne zaman geçmeye başlar

'Beyler' derken
    Sanırım 4. aylarda sivilceler azalmaya başlıyor. İlk zamanlar artması falan normal. Bende pek olmazdı şimdi çenemde ve yüzümde kocaman sivilce çıktı mesela:) Su içmek kesinlikle kuruluğu engelliyor, devamm

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben bu ilacı kullandım fakat baya oldu,yüzüm gayet güzel fakat bazı izler var ve arada sivilce sayım artıyor.Çıkan sivilceler genelde canımı acıtıyor dokununca.Siz bu tedaviden sonra nasıl bakım yaptınız?Doktordan randevu alıp krem,jel falan hepsinden öneri isteyeceğim.İyi eder miyim yoksa direk gidip alayım mı bulduğumu?
  • Merhaba arkadaşlar.5 aydır aknetrent kullanıyorum doktor 3 daha kullanmam gerektigini söyledi.
    Benim sorum ise yüzümde kahverengi kahverengi lekeler oluştu güneş yanığı gibi önceden olmayan son bir aydır ve canımı ı çok sıktı bu durum. Sizce bunlar nedir ve tedavi süreci boyunca geçme ihtimali var mıdır?
    5 ay kullandım 3 ay daha kullanacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-789F7396D

Merhaba arkadaşlar.5 aydır aknetrent kullanıyorum doktor 3 daha kullanmam gerektigini söyledi.
    Benim sorum ise yüzümde kahverengi kahverengi lekeler oluştu güneş yanığı gibi önceden olmayan son bir aydır ve canımı ı çok sıktı bu durum. Sizce bunlar nedir ve tedavi süreci boyunca geçme ihtimali var mıdır?
    5 ay kullandım 3 ay daha kullanacağım.
    Bişey sorucam acaba bu ilacı kullanırken akşamları nadixa sürüp sabah uyandığımda yüzümü elma sirkesi ve limon suyu karışımıyla yıkasam birşey olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestzedDH

Bişey sorucam acaba bu ilacı kullanırken akşamları nadixa sürüp sabah uyandığımda yüzümü elma sirkesi ve limon suyu karışımıyla yıkasam birşey olur mu ?

Alıntıları Göster
    9.gündeyim dudaklarım kurudu, saçlarım eskisine göre biraz daha az yağlanıyor. Bir de ilaçtan dolayı mı bilmiyorum yorgunluk var üzerimde son bir kaç gündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acetylcholine

9.gündeyim dudaklarım kurudu, saçlarım eskisine göre biraz daha az yağlanıyor. Bir de ilaçtan dolayı mı bilmiyorum yorgunluk var üzerimde son bir kaç gündür.

Alıntıları Göster
    Ta taaa :P
    Arkadaşlar daha önce söylemiştim yüzüm 3-5 sivilce dışında pek problemli değildi diye. Pek problemli değildi diyorum çünkü meğer problemliymiş. Tabii ki burdaki çoğu arkadaş gibi yüzü görünmeyecek kadar sivilcem yok ama siyah noktalarımın nerdeyse yok olması, yüzümün gerilmesi ve artık parlak parlak yağ içinde olmayışını gördükçe yüzümün 'düzelmeye' başladığını düşünüyorum.

Bugün 1 ayı doldurdum, doktor kontrolüne gittim ve yeni kutularımı aldım. Kullanmaya başladıkça sadece senin bileceğin küçük değil, karşındaki insanın da fark edebileceği değişimler yaşıyorsun.

Ben oldukça memnunum. İlacı kullanma sebebim olan sırt ve omuzdaki sivilceler, ben pek öyle düşünmesemde doktorumun dediğine göre kurumaya başlamış:) Bana moral olsun diye demiş olabilir ama zaten hiç karamsar düşünmüyorum, bizimkilerde geçecek inşallah.

Şimdi annem gibi 'senin bi'şeyin yokki' falan demeyin:) Çok net mi bilmiyorum ama yüzüm için 'öncesi- 1 ay sonrası' ekledim. Siyah noktaların çoğu gittiği için derim düzleşti, bi' de siyah noktalar gitti ama çukurları kaldı, geçer mi geçmez mi bilmiyorum, hiç aklıma gelmedi sormak. Çokta önemli değil.

Dudaklarım, yüzümdeki soyulmalar gibi bi' gün kuru, ertesi gün hiç ilaç almamışım gibi normal oluyor. Doktora yüzümdeki gerilme, soyulma için krem sordum 'kullanma' dedi. İleride artarsa soyulma dedim 'Olsun, daha iyi, soyulsun' dedi. Sanırım benim doktorum manyak :D Ama inanın bende böyle düşünüyorum. Zaten cildin yenilenmesini istiyorsak soyulması gerekmez mi, neden soyulmasını engelliyim ki :) Sadece dudak için Hametan önerdi, Blistex kullandığımı söyledim ona da tamam dedi.

Diğer arkadaşlar gibi farklı yöntemler denemeyeceğim yüzüme, sadece su ve sabun. Güneş lekesi gibi bi' şikayetim yok çünkü çıkmıyorum güneşe, hemen pembeleşiyorum. Sizde çıkmayın korumasız. Oluşmuş güneş lekesi içinse maalesef bi' bilgim yok. Çokta ciddi bir durum değildir, geçer tedavi sonuna kadar bence.

Veee Zoretanin kutularının rengi değişmiş. Kırmızı-pembe arası bi'şey, bana çok manidar geldi bu yüzden kınıyorum Actavis'i :P:P (Foto eklendi)

Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey! Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey!
     Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinem.krkmz -- 15 Ağustos 2015; 17:24:02 >
  • Dostum gunes lekelı zor gecer dıye bılıyorum yuzunde olusmaması ıcın gunes kremı kullanmadan dısarı sakın cıkma .Sırtında kollarında olusursa yıne cok sıkıntı degl bencede en kotu dovme ıle kapatırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: redemption5

Dostum gunes lekelı zor gecer dıye bılıyorum yuzunde olusmaması ıcın gunes kremı kullanmadan dısarı sakın cıkma .Sırtında kollarında olusursa yıne cok sıkıntı degl bencede en kotu dovme ıle kapatırsın

İşim gereği güneşin altında çalışıyorum sürekli. Ve işe başlarken güneş kremi sürüp öyle çıkıyorum ve iki saatte bir yeniliyorum ayrıca şapka takarak neredeyse hiç güneş değmiyor yüzüme. Buna rağmen güneş lekesi oluştu ve bu çok sinir bozucu

• Ilac bitti doktora gidemedim izler icin tedaviden sonra gidenler diktor ne ilaci verdi bi kac arkadas isotrexin almis tedaviden sonra??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. Ayim 1 ay ara verdim ara verdim donemde yuzumde yaglanmaya basladi garip..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ataşatapan

5. Ayim 1 ay ara verdim ara verdim donemde yuzumde yaglanmaya basladi garip..

2. ayımdayım, yüzümde mikro soyulmalar vardı ve hala devam etmekte. Bende dedimki şu zavallı yüzüme yardım edeyim yüzüm daha güzel soyulsun :S
    2 saat önce bi' güzel peeling yaptım Clean and clear ın günlük ürünüyle. Allahhımmmm yüzüm resmen ateş aldı, sanki biri beni tokat manyağı yaptı, cayır cayır yandım, kremin içindeki o minik mavi toplar adeta bir atom bombası oldu.

Hiç bu kadar hassaslaştığının farkında değildim. Amann dikkat böyle şeylere kalkışmayın. He yüzümdeki soyulmalara faydası oldu mu, oldu ama yenilerinin çıkmasını da sağladı hoop döngü. Üstelik yüzümü cimciklemişler gibi kırmızı kırmızı :S

Resmen yüzüm yoruldu, biraz daha rahatladım şimdi. Ya ben abarttım ya da hiç bulaşmamak lazım. Öğrenmek için birkaç gün sonra tekrar deneyeceğim, daha ufak narin hareketlerle tabii.
  • quote:

2. ayımdayım, yüzümde mikro soyulmalar vardı ve hala devam etmekte. Bende dedimki şu zavallı yüzüme yardım edeyim yüzüm daha güzel soyulsun :S
    2 saat önce bi' güzel peeling yaptım Clean and clear ın günlük ürünüyle. Allahhımmmm yüzüm resmen ateş aldı, sanki biri beni tokat manyağı yaptı, cayır cayır yandım, kremin içindeki o minik mavi toplar adeta bir atom bombası oldu.

Hiç bu kadar hassaslaştığının farkında değildim. Amann dikkat böyle şeylere kalkışmayın. He yüzümdeki soyulmalara faydası oldu mu, oldu ama yenilerinin çıkmasını da sağladı hoop döngü. Üstelik yüzümü cimciklemişler gibi kırmızı kırmızı :S

Resmen yüzüm yoruldu, biraz daha rahatladım şimdi. Ya ben abarttım ya da hiç bulaşmamak lazım. Öğrenmek için birkaç gün sonra tekrar deneyeceğim, daha ufak narin hareketlerle tabii.

Çok kızaran yerlerdeki tahrişi engellemesi açısından hametan sür. 3. ve 5. gün arası bende öyleydim çünkü aşırı bir yanma vardı. Sürekli rüzgara çıkıyordum rahatlasın diye yüzüm o derece yani. Hametan sürdüm bir gece de aldı bütün acısını.

Yüzümü temizlemek için La Roche Posay Effaclar H köpük aldım ama yıkadıktan sonra çok kurutuyor geriyor yüzümü. Zaten bide ilacın yaptığı kuruluktan dolayı da yine aynı markanın Effaclar H kremini aldım. Yüzümü yıkadıktan sonra çok az bir miktar sürüyorum. Hem çok rahatlatıyor hem de hiç yağlı değil.

Zaten bu Effaclar H serisi Roaccutane gibi cildi kurutarak sivilce tedavisinde kullanılan ilaçlar için yapılmış. Yani bence cildini çok hassas olduğu bu dönemde peeling ile yorma. En en kötü tedavi bittikten sonra peeling etkisi yapan kremleri kullanırsın. Onun yerine nemlendiriciler ile rahatlatmaya bak.

Yazdığım ürünleri deneyebilirsin istersen ben oldukça memnun kaldım çünkü.
  • Felina. kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hemen bakıcam, duymamıştım bu ürünü daha önce.
  • quote:

Çok teşekkür ederim hemen bakıcam, duymamıştım bu ürünü daha önce.
    3 gün önce bende başladım bi türlü kurtulamadığım sivilceler dolayısıyla. Yüzümde aşırı derecede yok ama sırtımda çok var yani öyle böyle değil bazen yatarken yada biyere dayanırken bile zorlanıyorum. Bakalım ne olacak yaklaşık 6ay dedi doktor ve 20mg ile başladım zayıf olmam sebebiyle.Henüz yan etki görmedim ama yağlanma 0a indi ne yüzümde nede saçımda yağ var kupkuru.
    Şunuda ekleyim denemediğim bitkisel şey kalmadı onun maskesi şunun maskesi yok aloe vera suyu jeli yok imexler sabunlar ama hiçbiri çare olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 29 Ağustos 2015; 1:47:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

3 gün önce bende başladım bi türlü kurtulamadığım sivilceler dolayısıyla. Yüzümde aşırı derecede yok ama sırtımda çok var yani öyle böyle değil bazen yatarken yada biyere dayanırken bile zorlanıyorum. Bakalım ne olacak yaklaşık 6ay dedi doktor ve 20mg ile başladım zayıf olmam sebebiyle.Henüz yan etki görmedim ama yağlanma 0a indi ne yüzümde nede saçımda yağ var kupkuru.
    Şunuda ekleyim denemediğim bitkisel şey kalmadı onun maskesi şunun maskesi yok aloe vera suyu jeli yok imexler sabunlar ama hiçbiri çare olmadı.

Kullanma bu ilaci ileride kanser yapiyor !
    beni dinle arastir.
    Bu ilac cinsel yasamini tamamen bitirebilir.
    Penis kasını eritiyor..
    google a Accutane Erectile Dysfunction yaz ve gör.
    PROSPEKTÜSTE YAZAN YALAN YAN ETKİLERE İNANMAYIN HEPSI BİR ALDATMACA.
    ereksiyon problemi yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream-Lord -- 29 Ağustos 2015; 1:49:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream-Lord

quote:

beni dinle arastir.
    Penis kasını eritiyor..

Bu kadarınıda ilk defa duydum
    Derdime çözüm üretmeye çalışan yaşlı teyzelerde aynısını söylüyordu ilaç kullanma zararlı mararlı derken saçma bitkilerle kremlerle sözde doğal sabunlarla 1 yıl zaman harcadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dream-Lord

quote:

beni dinle arastir.
    Penis kasını eritiyor..

Bu kadarınıda ilk defa duydum
    Derdime çözüm üretmeye çalışan yaşlı teyzelerde aynısını söylüyordu ilaç kullanma zararlı mararlı derken saçma bitkilerle kremlerle sözde doğal sabunlarla 1 yıl zaman harcadım.

3-5 geçecek sivilce için cinsel yaşamini sagligini tehlikeye atmaya gerek varmi ?
    ah keşke kullanmasaydim bana biri gelip deseydi bunlari hayatta kullanmazdim..

• son kez söylüyorum internete.

Accutane and Permanent Side Effects
    Accutane and Erectile Dysfunction
    Accutane and Growth Plates

yazın,okuyun ve ondan sonra karar verin.
    Seçim sizin temiz bir cilde karşılık hayatınız ve sağlığınız..

• Ban yiyecegimi bilerek yaziyorum inanma kardesim 23 gundeyim ilac kanser tedavisinde kullanilan ilaclari barindiriyor cinsel hayatta no problem ereksiyon felan yalan hayla makine takir takir :D isteksizlik yapiyo biraz ama cok degil yinede yaldir yaldir yani o arkadasda kusura bakmasin suraya bi kiz koy su halimle catur cutur s*kerim

• quote:

Orijinalden alıntı: -Shinji

quote:

Orijinalden alıntı: kurgusuz

ben ilaci kullanmaya baslayali 5 ay oldu denize veya havuza girsem sikinti olur mu? arkadaslr doktorlada konustum 1 ay ara verdi

Doktor girebilirsin sorun olmaz falan dedi mi? Bence sadece güneş yönünden sıkıntın olur onun içinde kesinlikle güneş kremini ihmal etmeden sürmelisin.

Alıntıları Göster
    ben 10 ay aknetrent kullandım. tedavı bıtelı 9 ayı gectı aama bu kızarıklıklar gecmedı hala. dısarıya cıkınca hemen kzıarıyo yuzum pskılojımı bozdu resmen.. bıde lekeler var bıraz kızarınca cok kötu oluyo yuzum :( zelorose kullanıyorum kızarıklıklar ıcın 3 aydır
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanelegend35

ben 10 ay aknetrent kullandım. tedavı bıtelı 9 ayı gectı aama bu kızarıklıklar gecmedı hala. dısarıya cıkınca hemen kzıarıyo yuzum pskılojımı bozdu resmen.. bıde lekeler var bıraz kızarınca cok kötu oluyo yuzum :( zelorose kullanıyorum kızarıklıklar ıcın 3 aydır

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar.

Bugün aknetrent tedavisine başladım.20 MG günde bir kere alıcam.

Daha ilk günden elim kurudu başladık hemen :D

Birde ne kadar su içsem yeterli olur günde ? Güneş kremi işini hemen başlamam gerekmi yoksa yan etkiler görüldükten sonramı başlayayım ?
  • 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.