Şimdi Ara

roaccutane sivilce ilacı kullananlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 yaşıma geldim üniversite 2.sınıfım ama halen ergen gibi sivilce çıkıyor inanılmaz özgüvenimi kırıyor sivilceler bazen Bi dönem aşırı çıkıyor bazen ise inanılmaz aşırı az oluyor nerdeyse yok derecesinde doktora randevu aldım gidicem ama büyük ihtimalle roaccutane vericek daha önce krem falan kullandım pek işe yaramadı bu ilacı kullananlar ne tür sorunlarla karşılaştı bilgi verir misiniz acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam aynı durumdayız.Bende aynı şeylerle uğraşıyorum.İnternette mevcut yan etkileri araştırabilirsiniz.Bende başlicam ilacı kullanmaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 ay kullandım ben.Ciddi derecede göz kuruluğu problemi yaşadım.Kuruluktan dolayı gözümün çizildiğini söylediler.Geceleri asla uyuyamıyordum.En son özel hastahanede doktor tavsiye ettiler, 2 göz damlası ile problemimi çözmüştüm.

Onun dışında kan değerlerim tepetaklak olmuştu.Lösemi teşhisi konuldu.Tıp fakültesinde gerekli muayene yapıldıktan sonra kullandığım haptan dolayı değerler doğruyu göstermiyor denildi.Başka da problem yaşamadım, dudaklarım bile kurumadı ya.

Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 18 Ağustos 2019; 1:18:33 >
  • Öncelikle kasmamanı tavsiye ederim hocam.6 ay gibi bir süreçte kullandım.Başlangıçta leş gibi mayın tarlası vari olan yüzüm tedavi sonunda deyim yerindeyse bebek poposuna dönüyor.Belki sorun sıkıntı yaşıcaksın tedavi sürecinde ama seni ayakta tutan tedavi sonu hayalllerin olsun.Sorun olarak bende dudak kuruluğu,yorgunluk baş göstermişti .Tabii bu yan etkiler herkeste ve her bünyede değişiklik gösteriyor.Umarım kurtulursun bu derdinden.
  • Mümkün olduğunca kullanmamanı öneririm ben 1 ay kullandım attım 40mg bence sinirlilik oldu vücudumda roza çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R34Lw0rd -- 19 Ağustos 2019; 22:56:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullandım 2 ay antibiyotik+6 ay roaccutane biraz iz kaldı sadece.Beni aşırı etkilemedi açıkçası en kötü olarak hatırladığım şey dudaklarımda yarıklar vardı bi dönem limon falan asitli şeyler yakıyodu gülemiyodum çok.Diğer etken kötü olarak sivilceler bi ara çok artıyo yani vücut kusuyo onun dışında pek sıkıntı yaşamadım.Yüzüm berbattı şuan aynaya bakabiliyorum herkes çok değiştiğimi düşünüyo zaten her ay tahlil kontroller falan var iyi bi doktorla bu iş çözülür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.