Şimdi Ara

ROACCUTANE Şehir Efsanesiymiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
19.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Potur sandım

POTUR KÜL OLDU KÜLLL BİR GÜN ANKA KUŞU OLURSA GERİ GELİRRRR
  • Evet hocam 1 hafta 10 gün felan çok kötü oluyor , ondan sonra aspirin içer gibi geçiveriyor zaman. Ben antidepresanlar bağımlılık yapıyormuş denince yok canım ne bağımlılığı felan derdim ama paxerayı kullanınca anladım meğer neler olduğunu. En son nisan gibi bırakmıştım, 1 hafta sonra tekrar ilk 1 hafta yarım şekilde başlıcam.
  • yağlanmayı engelleme ve sivilce gidermeyi zeytinyağlı hacı şakir de yapıyo ?

hem miligramla ölçüp almıyosun direk kafanda köpürtüp her yere sürüyon

duşa yattara gibi girip stoya gibi çıkman da cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

Evet hocam 1 hafta 10 gün felan çok kötü oluyor , ondan sonra aspirin içer gibi geçiveriyor zaman. Ben antidepresanlar bağımlılık yapıyormuş denince yok canım ne bağımlılığı felan derdim ama paxerayı kullanınca anladım meğer neler olduğunu. En son nisan gibi bırakmıştım, 1 hafta sonra tekrar ilk 1 hafta yarım şekilde başlıcam.

doktor tavsiyesiz sakın bırakma aman derim ben paxera 40 mg bir şişe votka içmiştim az daha beynim yanıyordu öyle kafa olamaz ne biçim korktum direk hastaneye varya sabahladım birde alkolden direk uzak durulmalı zaten kafa 1500
  • Fav a ekledim
    Bende bi doktora gideyim izmirde nereyi önerirsiniz?
    Bayraklı tarafındayım.
    Karşıyaka devlet hastanesine gittim kan tahlili yaptı normal çıktı. Clindoxly yazdı 2hafta kullandım yan etki yaptı yüzüm pul pul dökülüyodu. Son zamanlar pancar gibi kızarıyodum surdukten sonra duramıyodum.
    Doktora gittim yan etki yapmış bırak dedi
    Bidahada gitmedim. Gerçi şimdi o hastanede kapandı yenimi yapılcakmış tadilatmı varmış neymiş.

Ege üniversitesine gideyim diom. Yada tepecik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 4 sene önce kullanmıştım dudak kuruluğu (kanama yaptı çoğu zaman) ve burun kanaması hariç hiçbir yan etkisini görmedim. Ancak ilk 3 ay normal sayılan sivilcelerimi 10 katına kadar çıkardığını söyleyebilirim. 4. 5. aydan sonra tertemiz bir cilde sahip oldum. Şükür artık sivilce derdim kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

daha yeni başlamışsın abartı çoğu şey fakat bazı yan etkiler kaçınılmaz

sırt bel ağrısı, (pc de oturamaz düzeye getirir insanı çok kötü ağrır, derse bile geçemezsin sırf masada oturunca belin ağrıyor diye)
    ayak baş tırnağında batma (bazıları tırnak bile çektiriyor)
    güneşe çıkamama ,çıktığında kıpkırmızı olma, kızarma yanma hissi,/(cidden ilaç bitene kadar güneşe çıkılmıyor)
    bunlar dışında pek bir yan etkisi olduğunu söyleyemem

8 ay kullandım sadece dudagım kurudu ılk 2 ay artış yaptı o kadar güneşin altında güneş kremi kullanmadan halı saha maçıda yaptım egzersizde . bünyeye göre değişir
  • Hocam aslında bırakmam gerekiyordu ama o sene bide sınav senem felandı ,doktora gitmeye biraz fırsat bulamadım buluncada ben gitmedim , bırakmak istemedim pek. En sonunda dedim 1.5 yıl oldu heralde bırakmanın zamanı geldi felan diye ilacı yarıma düşürerek (1 gün içip 1 içmeyerek) bıraktım.
    Zaten ilacı kullandığım süre kendimi baya iyi hissediyodum , bırakınca tokat yemiş gibi oldum.
  • Burda yazılanları okuduktan sonra yüzüm mayın tarlasına dönse kullanmam la. Biri diyabet diyor, diğeri eğilince kalkamıyorum diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

Hocam aslında bırakmam gerekiyordu ama o sene bide sınav senem felandı ,doktora gitmeye biraz fırsat bulamadım buluncada ben gitmedim , bırakmak istemedim pek. En sonunda dedim 1.5 yıl oldu heralde bırakmanın zamanı geldi felan diye ilacı yarıma düşürerek (1 gün içip 1 içmeyerek) bıraktım.
    Zaten ilacı kullandığım süre kendimi baya iyi hissediyodum , bırakınca tokat yemiş gibi oldum.

dostum doktor tavsiyesi üstüne bırakılır ha devam edilirsede vucut alışıyor zati yan etkileride olmasa kebap gibi ilaçta bildiğin uyşturucunun modern hali rüyaların nasıl ben dün gece balkonda sineklen kavga ediyordum bildiğin 1080p kalitede

• Madem o kadar kötü yapiyor neden aliyorsunuz yarari nedir?Bildigin uyusturu gibi oneymis oyle

• 6 ay kullandım dudak kuruluğu dışında hiçbir yan etkisini görmedim. Kullanmadan önce kendimden nefret ediyordum aynaya bakamıyordum sivilceler geçince özgüvenim yerine geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedrak

Madem o kadar kötü yapiyor neden aliyorsunuz yarari nedir?Bildigin uyusturu gibi oneymis oyle

panik atak oldunmu hiç ? üstüne birde anksiyete varsa, kardeş anlamıyon herhalde ilaç zati panik atak ve depresyon önleyici alınca eser yok, biz yan etkilerden bahsediyoruz zamanlada azalıyor diyoruz
  • Niye atarlandin sanki kötü birsey dedik.Gecmis olsun.

• bende çok fazla sivicle yok hatta hiç yok nerdeyse 1 2 tane çıkıp geçiyor çok fazla iz ve kızarıklık var ama 20 mg verdi doktor 1 haftadır falan kullanıyorum dudak kuruması falanda yapmadı hiç sıkıntı yok şuan
  • Konuyu dağıayın antideprasan konusmuyoruz vurda ozel mesaj koymuslar ordan konusun

• sedrak kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Cildiyeye gittim 2 yıl önce, Benzamycin adlı kremi verdi. Mayın tarlası olan yüzümü 1 ay kullanımda tamamen düzeltti. Şuan bile arada sivilcre çıkarsa 2-3 gece yatmadan önce yüzüm sürüyorum ve geçiriyor. Bir danışın doktora.

• Bende kullanıyorum bayadır

• quote:

Orijinalden alıntı: Poljac

bende çok fazla sivicle yok hatta hiç yok nerdeyse 1 2 tane çıkıp geçiyor çok fazla iz ve kızarıklık var ama 20 mg verdi doktor 1 haftadır falan kullanıyorum dudak kuruması falanda yapmadı hiç sıkıntı yok şuan

Benim ilk 2 hafta günde 3 kez burnum kanıyordu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.