Şimdi Ara

ROACCUTANE KULLANMYA BAŞLADIM 2 NISAN DA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese sağlıklı günler. Ben 21yaşında esmer tenli bir erkeğim. Konu başligindan da anlayacaginiz gibi roaccutane kullanmaya başladim 2 nisan da. Normalde sivilcelerim orta seviyede çikar ama geçmezdi hep yenileri çikardi. En son bu haftalar da sınav haftadı daha cok cıkti ve normal sivilceler gibi degil ucu olmayan sert cok kotu sivilceler. O kadar kotuler ki yuzumu goren ne oldu yuzune diye soru soruyor. Ben de cildiye doktoruna gittim ve bana bu ilaci yazdirdi tabi oncesinde kan tahlili yaptik. Bugun 3. Günüm bi degisiklik yok kullanmaya devam edecegim. Sorun yok ama bu ilacı nisan da başlamak çok kötü sonuçlara beni götürür mü. Doktoruma soyledigim de bişi olmaz dedi. Günluk sadece 1 kere 20 mg kullaniyorum.1 ay bittiginde kontrole gidecegim. Cevap yazan herkese şimdiden teşekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip
  • Hocam roaccutane kullandım ben,7 ay. Şöyle anlatıyim 20 mg düşük bir doz açıkcası ama doktor kilona göre veya karaciğer enzimlerinin durumuna göre vermiştir doktorun en iyisini bilir. Gelelim roaccutanenın calısma prensibine. Roaccutane tamamen a vitamini deposudur. VücuDa aşırı miktarda a vitamini yüklemesi yapar. Bunun sonucu olarak cilt kurur yağ bezelerini normalde oldugundan cok daha az çalışır. Öyle hemen kurumazsın. Sabretmek lazım. Önce tüm sivilcelerini çıkaracak daha sonra hepsini yok edecek merak etme yüzün tertemiz olacak. Ki bu ortalama 3.ayın sonu gibi düzelmeye başlarsın.Nisanda başlaman şöyle kötü yaz geliyo güneş ışığı çok etkili, roaccutane kullandığın için cildin çok hassas, güneşte kalma çok, koruyucu sürerek çık ve denize havuza girersen tuzlu veya klorlu suyla güneşlenme direkt duş al. Gelelim en önemli noktaya. İlacı tam doz kullan, sakın bırakma, bırakırsan ciddiyim yüzün şu an olduğundan kat ve kat daha kötü olur. Sabret sonucu göreceksin :) bol su iç, şimdiden geçmiş olsun umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknes1905 -- 5 Nisan 2015; 20:49:29 >

• darknes1905 kullanıcısına yanıt
    Yok ben baş koydum bu yola bırakmam. Kullanirken yan etki olarak o güneş lekesi haric hic bi yan etki beni dirduramaz. İradem sağlam biriyim. O güneş lekesi ve dudak için 2 kremim var. Güneş için evden çikmadan önce suruyorum ancak. Güneş lekesinden korunmak için yüzümün güneşi görmemesi mi lazım yoksa sıcak hava da etkiler mi?

• Güneş ışınlarından korun, sıcak kaşıntı yapar cilt kuruduğu için o kadar. Güneşe çıkarken de koruyucu sür sıkıntı olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.