Şimdi Ara

Roaccutane Günlüğü Resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
3.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanmaya Başlama Tarihi 26 Ağustos 2016

Neler Kullanıcam:

Doktor 50 mg ile başlattı duyunca biraz korktum internette millet 20 mg ile felan başlamıştı çokta fazla sivilcem olmmasına rağmen sebebi kilom sanırım fiziksel özelliklerinize göre veriyorlar Boyum 1.85 Kilom 75 İlaç dışında 1 dudak nemlendirici ve yüz nemlendiricide verdi ( Göz kuruması için damla vermedi )

Öncelikle şunu belirtiyim bu ilacı çok aşırı fazla sivilceden dolayı değil yıllardır geçmediği için kullanmaya başladım 18 yaşımdayım 15-16 yaşımda çıkmaya başladı ve herkes geçer oynama geçer vs dediği halde geçmedi aksine arttı bende zıvanadan çıkmaması için şimdiden kullanmaya başladım Kullanmayıda 1 aydır düşünüyordum biraz araştırma yaptım ve denemeye karar verdim hatta 1 ay önceki konum

Roaccutane nasıl etki eder : İlaç ilk süreçte derinin altındaki bütün sivilceleri çıkartıyor 2. Süreçte derinin altındaki yağ bezelerini kurutarak sivilceleri kurutuyor ve tekek teker cildinizden düşüyor 6 Ay kullanma süreci var baze 8 aya çıkartabiliyor doktor

Diğer kremler : İlaç dışında kullandığınız kremler sadece çıkan sivilceye etki eder yani çıkmamasını engelleyemez cillteki sivilceyede pek etki ettiğini görmedim

Yan etkileri: / Daha ilk günüm olduğu için ben bişey hissetmedim ama internette yaygın olanlar : Cilt kruluğu, Dudak kuruluğu, Sırt arısı ( Herkesde olmayabiliyor ) Göz kuruluğu, Göz bulanıklığı

YGS-LYS Etkisi : Bu sene mezuna kaldım ders çalışmayı etkiliyor mu onuda buraya editliycem

Sinir Kilo : 1,85 75 Kilo olarak başladım kilo değişikliklerinde buraya yazıcam sinire gelirsek zaten sinirliyim iyice sinir yaparsa evden atarlar büyük ihtimalle onuda editlerim

Gelelim Fotoğraflara Mideniz bulanamabilir bazıları iltihaplı sivilceler

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum Sahibinin Arkadaşı -- 23 Ağustos 2016; 21:20:55 >

• Bu arada benim sivilcelerim yanaklarımda hiç çıkmadı T Blgesi denilen alın ve burun ağız blgesi çok ağlı olduğu için sürekli oralarda çıktı
  • Lan kusuyordum nerden girdim konuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığa korkunçlu yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

Lan kusuyordum nerden girdim konuya

Çeken benim kardeş sabah bi kalkıyorum yastık
  • Benim de 3. ayım bitti, sivilceler eskisi kadar çıkmıyor ama kuruluktan dolayı çok kötü gözüküyor yüzüm. Bebeksi görünüme ilaç bittikten sonra kavuşuyormuş yüz
  • sivilcelerin normal mi hastalık mı olduğunu nerden anlarız hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kullandım 6-7 ay şimdi ufakta olsa yeniden çıkıyor.
  • 7 ay kullandım ben, 5 aydır kullanmıyorum bayağı rahatladım sadece kızarıklıklar ve izler kaldı. Kızarıklıklar için doktor ilerde geçer (5 ayda bile bayağı bi azaldılar) ama izlerin derin olanları kalır dedi bakalım ne olacak.
    Ben yüzümle çok oynadım ve sivilceleri genelde sıktım muhtemelen izlerin çoğu kalacak
  • alın bölgen nasıl hocam resmi var mı? geçmiş olsun geçecek emin ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.