Şimdi Ara

Roaccatune cinsel libido (kullananlar gelsin acil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
15.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alt tarafı osbir cekiyorsun, az bosalsan ne bosalmasan ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

alt tarafı osbir cekiyorsun, az bosalsan ne bosalmasan ne?

ilerde duzgun sex yasantim olamiycaksa temiz bir ciltin ne onemi var ah şu dar goruslulugunuz cogu yabanci forumda kullanimin ustunden zaman gecmesine ragmen cinsel yasantida 100 de 100 eski hale donulemedigi yazili suan ne yapicam bilmiyorum cok zor bir karar vermeliyim

• bu sonuncu up yarin cilt doktorumada danisicam bu konuyu

• Dream-Lord kullanıcısına yanıt
    7 ay kullandim tedavim biteli 5 ay oluyor alette en ufak bir sıkinti yok o konuda rahat ol ilaci kullanirken tek sıkintim eklem agrilari vardi
    Ama her etki her kiside gozukmuyor yani kesin bir sonuca varmak cok zor ama kullanmayin soyel boyle diyen insanlara kulak asma

• Roaccutane tedavisi gördüm ve onun harici ağır ilaçlarda kullandım. 6 ay yerine 4 ay kullandım. Cinsel güçte azalma vs kesinlikle olmuyor kulak eyme öyle şeyler yok. Boy uzaması ile ilgili şeylerin hiç bir alakası yok. 1.78 boyum var 1.5 cm uzadım hatta yaş 19 20'ye merdiven dayadım. Roaccutane tam tersine kanser tedavisi içinde geliştirilen bir ilaç.
  • Cinsellikte artma veyatta azalma dönemsel birşeydir. Ilac kullanimi bittikten sonra eski haline dönersin, bende stresten olmuştu. Stres yapma tedavinin yan etkileri de olabilir geçmiş olsun hocam

• Depresyon ve intihar haberleri var o ilaçla ilgili. Ayrıca karaciğeri çok yorduğu söyleniyor.

• Sesli güldüm nedense
  • O ilacta nasildir bilmiyorm ama ben 2-3 ay antidepresan kullandim.manuelde ve cinsel birliktelikte sertlesme ve hissizlik sorunu yasadim.

Ozellikle birliktelikte de bu sorunu yasayinca hemen ilaci biraktim. 1-2 haftada eski haline dondu... Reaccoutan da durum nasildir bilemem.

Bence gecicidir ama sen yine de iyi arastir. Bir arkadasim(kiz) duzenli doktor kobtrolnde kullaniyodu. Karakterinden mi yoksa ilaclardan mi bilmiyorm libidosu cok dusuktu, nerdeyse yoktu...

• 6 ay kullandım o anlamda bi etkisi varmı bilmiyorum ama ilaç gerçekten işe yarıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Roaccutane tedavisi gördüm ve onun harici ağır ilaçlarda kullandım. 6 ay yerine 4 ay kullandım. Cinsel güçte azalma vs kesinlikle olmuyor kulak eyme öyle şeyler yok. Boy uzaması ile ilgili şeylerin hiç bir alakası yok. 1.78 boyum var 1.5 cm uzadım hatta yaş 19 20'ye merdiven dayadım. Roaccutane tam tersine kanser tedavisi içinde geliştirilen bir ilaç.

internette kalici erekte olamama sorunu yasan onlarca insan var hocam adamlar sivilce icin hayatlarini karartmis simdi kalkmiyo diyo adam daha 20 yasinda hayatim bitti diyo kalicida oluyomus

• quote:

Orijinalden alıntı: SolSerçe

Cinsellikte artma veyatta azalma dönemsel birşeydir. Ilac kullanimi bittikten sonra eski haline dönersin, bende stresten olmuştu. Stres yapma tedavinin yan etkileri de olabilir geçmiş olsun hocam

hocam bi ustteki mesajima bakarsaniz sevinirim bu etkiler kalici olabiliyomus ama.herkezde gorulmeyen bi sorunmus bende goruldu daha ilk haftada olmama ragmen dunden beri kullanimi kestim accutane erectile dysfunction aratin bi google da

• türkiyede roaccutane adı altında satılmaktadır. sivilce değil akne ilacıdır, aradaki farka nüans deyip geçmeyiniz. bu ilacı hamilelerin ve "hamile kalma olasılığı bulunanların" (bu nasıl bir kümeyse artık) kullanması tehlikelidir, çocuğu allah çarpar. bu bakımdan doktor ilacı yazarken özel form imzalattırır "(ro)accutane kullandığım sürece hamile kalmayacağıma söz veririm, and içerim gerekirse" şeklinde.

şiddetli depresyon yarattığı son senelerde kesinleşmiş bir ilaçtır, misal amerikadaki son uçak kaçırıp binaya çarpma eğlencesinin faili gencin de sivilce surat (ee, akne) bir insan olup accutane kullandığı ve bu sebepten yaşadığı depresyonla intihar amaçlı böyle bir eylem yaptığı söylenmektedir.

kullanılırken fırlayan kolesterol seviyesi sebebiyle ayda bir kan testi yaptırılmasını gerektiren ilaç, bi de aklıma şöyle bişey geldi; depresyon ve intiharın çok somut ve belirli olmayan bir milyon tane sebebi olabiliceği düşünüldüğünde, bu ilacı kullanmak zorunda kalacak derecede abarmış bi sivilce sorunundan dolayı kişinin büyük ihtimalle yaşamış olduğu psikolojik çöküntü, yıllar boyu aynaya bakınca gördüğü şeyden tiksinmiş olma durumu, ve bu durumun kişinin sosyal hayatına olan kaçınılmaz etkilerinin(dalga geçilme, vs) bu depresyona girme sürecinde tamamen etkisiz olduğu kanıtlanmış mıdır, yani yumurta mı tavuktan çıkmıştır yoksa tavuk mu yumurtadan? ya da bu ilaç beynin kimyasını etkileyebilicek bi madde mi içermektedir, hmm.

• Bende acayip sinir yaptı bu ilaç 8 aydır kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnets_Bitch

Ben zoratanin kullandım.aynı illaçlar hiç bi farkı yok.kullandığım zaman ole bişi fark etmedim.ama mesela aykkabı felan bağlarken belde ağrı oluyodu

Usta ne die eksilediniz acaba doğru duzgun cevap veriyorum alla alla ya

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.