Şimdi Ara

ROA Oyundan Kaldirilmali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben boyle dusunuyorum cunku bu oyunda roller var tank buyucu nisanci vs.Buyucu karakterlerin kombosuyla saniyesine adam erittigi bir oyun.Riot bu sampiyonlara gerek item olarak gerek buff nerf olarak surekli bir torpil gecmekte.ROA ise buyucu karakterleri en cekilmez yapan itemdir.Herkes rolunu bilsin arkadas tanksa tanktir büyücü ise büyücüdur hem tank hem hayvam gibi hasar nedir yani?
    Ozellikle ROA kasilan bir sampiyon biraz feedlenmisse durdurmak imkansız oluyor.
    Ornek verecek olursak diyelimki adc oynuyorsunuz koridor cekismeli gidiyor dakika 10 olmus a.m.k kılıcı kasmissiniz.Rakip mid ise Diana olsun ve 3-0 gidiyor ROAyi bitirmiş.Adam bir anda hem hayvani hasara hemde rakiplerin hasarini kucumseyecek miktarda tankliga sahip oluyor.Senin ad 110 adamin cani 2300 vurdugu hasar 1k senin canın 1200-1300.
    BURADAN ROAYI LANETLIYORUM ARKADASLAR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın gizli qq

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roa alındığı zaman çok büyük damage kaybı oluyor, zamanla bu kayıp düşse de earlyde çok büyük damage gittiği için dezavantaj sayılabilir. Roa yerine alınan herhangi bir ap itemı ile çok daha yüksek damage elde ediliyor ve bonusları sadece earlyde az olan hp, mana ve dandik level atladıkça gelen mana ve hp regen olmuyor.
  • yav he he
  • Cidden kaldırılması gerekiyor.
    Görkemli Zafer'de getirildi artık bir ihtiyaç yok.
  • Ne kaldırılması kardeşi geliyor Yeni cehennem asası
  • yok artık daha neler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    top yasuoya karşı oynamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Morello kankamı aradım kaldırıyormuş next patchte

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

yok artık daha neler

Okumayın main ryze olan liseli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burning Desire

Roa alındığı zaman çok büyük damage kaybı oluyor, zamanla bu kayıp düşse de earlyde çok büyük damage gittiği için dezavantaj sayılabilir. Roa yerine alınan herhangi bir ap itemı ile çok daha yüksek damage elde ediliyor ve bonusları sadece earlyde az olan hp, mana ve dandik level atladıkça gelen mana ve hp regen olmuyor.

62 ap 470 hp veriyor ilk alindiktan mide gidene kadar 120 ap lik bir item aldigini varsayalim yuzde 30(baslangic) mr desek fazladan vuracagi hasar 95 civarinda oluyor.Roa kasmis birisine kasmamisa gore 5 defa fazladan hasar vermen demek oluyor 470 hp.
    62 ap ise yine yuzde 30 mr ile 45e dusuyor yani 120 ap itemine gore 2 kat fazla hasar vermen gerekiyor.
    Burada onemli olan karsi taraf seni 5 hasar fazladan eritebilene kadar sen 2 kat hasar verebiliyor musun? Rakip cho anivia diana vs oldugu zaman 470 hp ve 62 ap ile 120 ap itemine gore daha guclu oluyor diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

yok artık daha neler

Okumayın main ryze olan liseli.

herkes kendini düşünüyor şu devirde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Burning Desire

Roa alındığı zaman çok büyük damage kaybı oluyor, zamanla bu kayıp düşse de earlyde çok büyük damage gittiği için dezavantaj sayılabilir. Roa yerine alınan herhangi bir ap itemı ile çok daha yüksek damage elde ediliyor ve bonusları sadece earlyde az olan hp, mana ve dandik level atladıkça gelen mana ve hp regen olmuyor.

62 ap 470 hp veriyor ilk alindiktan mide gidene kadar 120 ap lik bir item aldigini varsayalim yuzde 30(baslangic) mr desek fazladan vuracagi hasar 95 civarinda oluyor.Roa kasmis birisine kasmamisa gore 5 defa fazladan hasar vermen demek oluyor 470 hp.
    62 ap ise yine yuzde 30 mr ile 45e dusuyor yani 120 ap itemine gore 2 kat fazla hasar vermen gerekiyor.
    Burada onemli olan karsi taraf seni 5 hasar fazladan eritebilene kadar sen 2 kat hasar verebiliyor musun? Rakip cho anivia diana vs oldugu zaman 470 hp ve 62 ap ile 120 ap itemine gore daha guclu oluyor diyebiliriz.

25 magic resistance ile × 0.8 gelen magic damage yani %20 damage düşüşü demek oluyor. Ama burada damage atanlar itemlar değil şampiyonlar. O kat değerleri de champin base hpsine ve levelına göre değişir. Mantığın tamamen saçmalık. Her ap ratio bir mi? Her skillset aynı mı? E o zaman roa al challenger ol bana ne.

• Karthus bunu beğenmedi.
  • RoA benim Lissandra oynama nedenim yapmayın beyler
  • ROA aldım çilingir oldum qnq artık kaldırabilirler.
  • Roa çok pahalı ve çıkana kadar hasar sıkıntısı cekiyorsun.bence kaldırılması gerekmez.

• yazık qq konusu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayWe

Ne kaldırılması kardeşi geliyor Yeni cehennem asası

O da artik vlad gibi sampiyonlarin ROAsi olur bi onlar eksikti zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.