Bildirim
RKS DİJİTAL VS ANALOG GÖSTERGE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
arkadaşlar cevap yokmu -
bence dijital daha iyi -
Söylediğin motorları pek bilmem ancak yeni nesil makinelerde tamamen senin zevkine kalmış. Analog bile olsa, doğru düzgün bir teknoloji kullanıyorsa arkasında dijital devreler mevcut. Gelen hatalı sinyalleri filitre etmek ve ibrenin çok ufak farklar için hareketsiz kalmasını sağlamak vs... için.
Benim zevkime göre devir saati analog, hız saati ise digital olmalı mesela... -
quote:
Orijinalden alıntı: antireal
Söylediğin motorları pek bilmem ancak yeni nesil makinelerde tamamen senin zevkine kalmış. Analog bile olsa, doğru düzgün bir teknoloji kullanıyorsa arkasında dijital devreler mevcut. Gelen hatalı sinyalleri filitre etmek ve ibrenin çok ufak farklar için hareketsiz kalmasını sağlamak vs... için.
Benim zevkime göre devir saati analog, hız saati ise digital olmalı mesela...
hocam bu gün türkiyede antepten tuttda izmire kadar her yeri aradım. Verdikleri cevap dijitalde sıkıntı oldugunu söylediler. Bundan sonra hep analog gelecekmiş bende analog aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: burakaydin
bence dijital daha iyi
hocam bende dijitali çok seviyorum ama malesef dijital hiç bir yerde kalmamış bende analog aldım vites göstergesi dijital display olmuş o kadar başka bişi yok ama ben en çok benzinin dijital olmasını isterdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: erhanmehmet
quote:
bence dijital daha iyi
hocam bende dijitali çok seviyorum ama malesef dijital hiç bir yerde kalmamış bende analog aldım vites göstergesi dijital display olmuş o kadar başka bişi yok ama ben en çok benzinin dijital olmasını isterdim.
neyse hocam bir de şu tarafından bak belki dijital sorunlu oluyordu da analog yaptılar ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erhanmehmet
quote:
bence dijital daha iyi
hocam bende dijitali çok seviyorum ama malesef dijital hiç bir yerde kalmamış bende analog aldım vites göstergesi dijital display olmuş o kadar başka bişi yok ama ben en çok benzinin dijital olmasını isterdim.
neyse hocam bir de şu tarafından bak belki dijital sorunlu oluyordu da analog yaptılar ?
evet hocam bende isterim dijital ama dijital yapmayı durdurmalarınında bir sebebi vardır elbet
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X