Şimdi Ara

Rks blackster 250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar siteye yeni uye oldum su siralar bi chopper/cruiser alma derdindeyim butcem 13-14 bin lira arasi ikinci el almak istemiyorum aklimdaki model rks blackster 250i bilginiz varsa tavsiye eder misiniz etmezseniz neden etmezsiniz eksisiyle artisiyla aciklarsaniz cok sevinirim ayrica motora ape hanger gidon taktiricam birde el yapimi custom egzoz dusunuyorum o yuzden fiyat tam bana uygun oluyor blackster olursa yok alma diyorsaniz ne tavsiye edersiniz simdidem Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• regal raptor bakabilirsin
  • Bende çok seviyorum chopper tarzını ama tavsiyem Mondial RX3i EVO alman. Çok güzel bir enduro yeni modeli. Emin ol chopper kadar dikkat çeker. Uzun yola çıkarsın çok rahat olur. Çok sağlam bir makina.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mondial evo güzel ama farklı bir tarz pişman etmez, ama ben kuba sl 200 ü de öneririm bakımını aksatmazsanız uzun yıllar üzmez sizi ve gerçekten ilgiyi çok fena üstüne çekiyor...
  • Rx3i evet cok iyi mondial distributorlugunu yapiyor zaten ayrica ben rks kuzenimde rx3i alicak ben kesinlikle chopper harici bir motor dusunmuyorum regal raptor hakkinda hic iyi yorum almadim birinci agizdan duydum kullanan arkadaşlarimdan ve abilerimden sl200 keske biraz daha guclu olsaydı bu konuyu acmazdim bile :) peki onlar haricinde rks blackster hakkinda bi bilgiye sahip misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kawasaki z650 vs Yamaha Mt-07 ?
    geçen yıl açıldı
    Custom RKS Titanic 200
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.