Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
212.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar MK802 iiiS için güncelleme nasıl yüklenir diye merak edenler için iki video.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 10 Şubat 2013; 0:15:01 >

• http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2013/01/rikomagic-mk802iiis-8bt-20130118.html

MK802 iiiS, ug007, 808b, vb cihazların bu sitede anlatımı mevcut goruntulu vede yazılı ayrıca yukleyecegınız en son güncel yazılımlarda bulunmakta burayı takıp edebılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ap58

http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2013/01/rikomagic-mk802iiis-8bt-20130118.html

MK802 iiiS, ug007, 808b, vb cihazların bu sitede anlatımı mevcut goruntulu vede yazılı ayrıca yukleyecegınız en son güncel yazılımlarda bulunmakta burayı takıp edebılırsınız

Güncellemeyi bende yaptım hocam. İlk bir iki açılmada kastı ama şu anda gayet iyi. wifi de de düzenleme yapmışlar galiba. Sizde nedir son durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: opentelcll

@muratzilla,
    Kardes kusura bakma da sen Cok biliyon herseyi..
    Objektiflikten bahsediyorsun ama milleti assaliyorsun..
    Millete laf yetistirecegine su engin bilgilerini bizimle de paylassan güzel olmaz mi superman :D
    gk802 ubuntu 11.10 dd image karta yazdim,termalden yükleme komutunu vermeme ragmen olmuyor.
    ubuntu yu nasil kurucaz bu gk802 ye

Selam,

Henüz ben denemedim ama aşağıdaki işlemi yapıp yeniden açmayı dener misin?

sd card'ı linux çalışan bir makinaya tak ve /etc/rcS.d/S60fbsetmode dosyasını aşağıdaki gibi değiştir:

#!/bin/bash
    fbset 640x480-60p
    fbset -a 640-480-60p

GK802 için yeni kernel source'ları yayınlandı, onları kullanarak oluşturulacak Linux'u bekliyorum.

Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2013/01/rikomagic-mk802iiis-8bt-20130118.html

Güncellemeyi bende yaptım hocam. İlk bir iki açılmada kastı ama şu anda gayet iyi. wifi de de düzenleme yapmışlar galiba. Sizde nedir son durum?

açılmalarda kasılma mevcut

wifi ben bır etkı gormedım

hafıza olayı güzel olmuş

program yukledıkce kasılma başlıyor

ama genede çok ıyı bakıldığında

boyundan buyuk ısler yapıyor daha ne olsun

dt play uyelıgım var 800 kb yayın sıkıntısız ızlenırken 1200 kb sorun yaratıyor

1080 p flımlerde suana kada r sıkıntı yasamadım ben

4 usb hub larda problemsız çalışıyor kasılma donma yok

1tb harıcı hdd sorunsuz çalışıyor

oyunlarda sıkıntı yasamadım donma kasılma vb seyler olmadı

antutu olçum 7500 sonuç verdı

su aralar bıraz yoğunum kısa surede video eklıyecegım bır aksılık olmazsa

• quote:

quote:

quote:

hafıza olayı güzel olmuş

Hocam cihazı rootlayabildin mi? Evetse update dosyasını nereden buldun? 1 tb hdd yi cihaza bağlamak için adaptöre ihtiyaç duydunmu? Yani cihazı adaptörle mi çalıştırıyorsun ya da usb hub adaptörlü mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: IndianaJones

ben muratzillayı blocklamıştım. iyi ki bloklamışım. arkadaş alıntı yapmasa 3 kurusluk kelimesini göremeyecek ve .........

Sen üç kuruşluk cihazı kullanılmış haliyle 5 kuruşa satmaya kalkarsan, üstelik yağ gibi suyun üstüne çıkmaya çalışırsan söylediklerim tabikide kanına dokunur bloklarsın.
    50$ lık cihazı 270 tl ye kakalamaya çalışan bile var bu ülkede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musamk

quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Bu arada UG007 den çok memnunum, güçlü bir cihaz. Asphalt 7 hariç oynayamadığım oyun kalmadı, hepsi su gibi akıyor. Asphalt 7 yi de satın almama rağmen lisans ekranından kurtulamadım, lisansı geçse onu da %100 oynatırdı.
    Teknoseyir de bunun 4gblı bluetooth olmayan versiyonu UG802 yi incelediler , önceki sayfalarda var. O kadar deneyimli insanlar nasıl sadece bir media-player a dayanarak aleti zayıf gösterdiler anlamadım. Zibilyon tane media-player var, hepsi mükemmel çalışmak zorunda değil.
    Şu ana kadar açtığım hiçbir 1080p filmde senkronizasyon sorunu yaşamadım. Resimleri yavaş açıyor, ikince geçiş yapmak zorunda kalınıyor demişler, buna ne denir bilemiyorum. Böyle bir alet 10 adet yüksek çözünürlüklü resmi tek geçişle hiç sıkıntısız açabilir. Resmen onlarca program arasında bir program seçip, programın problemlerini ya da uyumsuzluklarını alete yüklemişler. Sözü dinlenen az buçuk otorite görülen insanların daha dikkatlı olmasında fayda var.

Uc kurusluk cihazini bu kadar oveni gormedim. Gorende htpc kullaniyor sanacak. Adamlar gayet guzel inceleyip sorunlarindan bahsetmiş. Bu sorunlari yasamadigini iddia edenler ya objektif degil, yada algilama yetenekleri kisitli. Bal gibi ses senk. Sorunu var bu cihazlarin. 1080p dts filmlerin hepsini oynatamiyor. Dts 5.1 ses cikisi zaten yok! Oyun acmasina acar, dualcore 1.6 ghz islemci var. Sen bunu 650-800 mhz arm11 islemcili (tahminen ove ove bitiremedigin) ucuz telefonunla kiyaslarsan agzinin suyunun akmasi gayet normal ;)

Şimdi burada bi ergenle tartışmıycam ama haddini de bileceksin. Sen emzikle gezerken , ben commadore 64 kasedine kafa ayarı yapıyordum. Kaset de kartuş falan değil, İbrahim Tatlıses kasedi gibi, aletin teybine koysan müziği çalardı :) O zamandan beri yazılımcıyım, 64kb a çeşitli programlar yazdım o zamanlar.
    Şu an çok basitmiş gibi görünen bu stickler geleceğin teknolojisidir. Bir kaç sene sonra televizyonların yanında stick kitleri de satılacak , tv ye bütünleşik smart adı verilen tv ler olmayacak. Flash Disk taşır gibi insanlar bilgisayarlarını ceplerinde taşıyacak. Evlerindeki ofislerindeki ucuz docklarına bağlayarak masaüstü bilgisayara dönüştürecekler. Entegre lazer projeksiyon sistemleriyle, klavye ve ekranı yansıtabilecekler ve bunlara rağmen ucuz olacaklar. Çok ilerisi için konuşmuyorum 2020 ye gelene kadar olacak bunlar.

Bana bir tane yazdığın program söyle C64 de. Karşındakini bilmeden böyle havalara girmen komik, C64 sahibi olan herkes kafa ayarı yapmayı bilir, bunu bile ahım şahım birşey gibi göstermeye çalışıyorsun yazık. O saatçi tornavida takım seti her C64 cünün evinde vardır emin ol.

Sen benim argümanlarıma karşı bir tane karşı argüman üretmeden "Ben çok eski bilgisayarcıyım hulen" diye üste çıkmaya çalışman yazık. Ben hava atıyormuyum öyle C64 - Amiga 500 - Amiga 1200 - 286 işlemcili PC - 486 - Pentium - (gerisini yazmayayım) sahibiydim diye?

Ortada yabancıların da kabul ettiği bazı gerçekler var. Bu aletler yeterince olgunlaşmış (mature) değil. Ses senk. sorunları, firmware sorunları, çoğu cihazın 720p de çalışıp 1080p videoları 720p çözünürlükte göstermeleri, 1080p kernel kurunca cihazların acayip derecede yavaşlamaları ve 1080p videoları oynatma performansının düşmesi.

Sen kalkmış herkes yanlış, bir sen ve senin 49$ lık cihazın doğruymuş gibi artistlenirsen havanı alırlar işte böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: opentelcll

@muratzilla,
    Kardes kusura bakma da sen Cok biliyon herseyi..
    Objektiflikten bahsediyorsun ama milleti assaliyorsun..
    Millete laf yetistirecegine su engin bilgilerini bizimle de paylassan güzel olmaz mi superman :D
    gk802 ubuntu 11.10 dd image karta yazdim,termalden yükleme komutunu vermeme ragmen olmuyor.
    ubuntu yu nasil kurucaz bu gk802 ye

GK802 elimde yok, 80$ a düşmeden fiyatı satın almıycam, benim gözümde ederi bu.
    İngilizcesi olan herkes yabancı forumları takip edip altı üstü bir disk imajını sd karta yazıp takabilir. Ha yazarken hata alıyorsan başka microSD kart dene (daha büyük kapasiteli). Gene hata veriyorsa sd kartı fat32 olarak formatla öyle dene.

• block :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

quote:

Orijinalden alıntı: pandorad

Cihazda marka model hiç birşey yok sahibindencomda resimleri vardı ama satılınca ilan yayımda değil diyor. Cihazın işllemcisi atom Intel anakart var. 1 Gb ram vardı ben 2 GB yaptım. 80 GB sata disk var. Uzun süredir böyle bir cihaz bakıyordum hatta ekranı kırık netboktan yapmaya bile çalıştım ama birkaç küçük sorundan dolayı olmadı. Ararken rastgele buldum.
    Aldığım ürün aşağıdaki linkte.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-tertemiz-sorunsuz-mini-pc-htpc-nettop-artik-ne-derseniz-iste-113798543/pasif-ilan/

Bu tip ürünler aldığım sitede halen var aşağıdada linki: Aynen bunlara benziyor.

http://www.sahibinden.com/arama?query_text=nettop

veya

http://www.sahibinden.com/arama?query_text=htpc&sorting=price_asc

Şu üründe favorilerim arasında çift çekirdekli

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-arcelik-mini-pc-114179844/detay

Bu stick cihazlara göre böyle ürünlerin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bir arkadaş PC ye android kurmanın zor olduğunu yazmış özelden Android X86 kurulum çok kolay bir işlem. Ararsanız zaten nasıl yapıldığını anlatan birçok link bulursunuz

Bu tür pc lerin olduğunu bilseydim neo x5 alacağıma bunlara yönelirdim, rc11 gibi bir kumanda ilede harika olurdu. yalnız gönderdiğin arama linklerindeki birkaç ürüne baktım 128 mb lık ramlı cihazlardı sıfırlarıda var ikinci elleride 50-100 tl arası değişiyor.

Bu 1gb lik bu tür pclerin sıfır fiyatları ne kadar acaba

edit: elle tutulur özellikleri olanların sıfırları biraz pahalıymış, senin yaptığın gibi ikinci el remi arttırılabilir atom işlemcili bir htpc veya nettop düşürülürse neo x5 gibi bir alete hayli hayli tercih edilibilir.

Aslında son sıradaki arçelik özellikleri yeni olması ve kablosuz klavye ve kumanasıyla güzel ama takip edilirse 100 150 TL araığında atom işlemcili cihaz alınabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hafıza olayı güzel olmuş

Hocam cihazı rootlayabildin mi? Evetse update dosyasını nereden buldun? 1 tb hdd yi cihaza bağlamak için adaptöre ihtiyaç duydunmu? Yani cihazı adaptörle mi çalıştırıyorsun ya da usb hub adaptörlü mü?

gunleledıgın zaten rootlu harıcı yapılmasına gerek yok yapmaya kalkarsan root kalkıyor vede rootlama yapamıyorsun tekrar

yenıden flash yüklemek zorunda kalıyorsun yanı yenı yazılım rootlu olarak verılmıs

yenı yazılımı yükleye bılırsın tekrar benım verdıgım lınk de nasıl yapılacağı anlatılıyor

yapamazsan yardımcı olurum gene

eger orjınal yazılım varsa uzerınde

http://www.mediafire.com/?vd3y1rld2amdxq5

http://download.moborobo.com/download/Client/MoboroboSetup_V2.0.7.501(Moborobo_En_official).exe

bu 2 dosyayı ındır

http://blog.geekbuying.com/index.php/2012/12/20/how-to-root-rikomagic-mk802-iiis/

buradaki anlatılanları yaparsan sonuç olarak orjınal rom da rootlama yaparsın

ama yenı yazılımı yükle daha ıyı

hdd olayıda cihazdan aldığı elektrık yetersız geldıgı ıçın çalıştırmıyor cıhazı resmen manyak yapıyor kılıtleyıp kalıyor

harıcı elektrıkle çalısrırsan sorun olmuyor tanıyor

cıhazı kapat hdd yı usb hub tak hdd power bağla daha sonra cıhazı aç o zaman drek açıldığı ıçın donma fılan yapmaz rahat bır sekılde kullana bıırsın

ama cıhaz açıkken hdd bağladığında cıhazı kılıtlıyor onu çozemedım

usb 4 hub harıcı adaptöre gerek yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada UG007 den çok memnunum, güçlü bir cihaz. Asphalt 7 hariç oynayamadığım oyun kalmadı, hepsi su gibi akıyor. Asphalt 7 yi de satın almama rağmen lisans ekranından kurtulamadım, lisansı geçse onu da %100 oynatırdı.
    Teknoseyir de bunun 4gblı bluetooth olmayan versiyonu UG802 yi incelediler , önceki sayfalarda var. O kadar deneyimli insanlar nasıl sadece bir media-player a dayanarak aleti zayıf gösterdiler anlamadım. Zibilyon tane media-player var, hepsi mükemmel çalışmak zorunda değil.
    Şu ana kadar açtığım hiçbir 1080p filmde senkronizasyon sorunu yaşamadım. Resimleri yavaş açıyor, ikince geçiş yapmak zorunda kalınıyor demişler, buna ne denir bilemiyorum. Böyle bir alet 10 adet yüksek çözünürlüklü resmi tek geçişle hiç sıkıntısız açabilir. Resmen onlarca program arasında bir program seçip, programın problemlerini ya da uyumsuzluklarını alete yüklemişler. Sözü dinlenen az buçuk otorite görülen insanların daha dikkatlı olmasında fayda var.

Uc kurusluk cihazini bu kadar oveni gormedim. Gorende htpc kullaniyor sanacak. Adamlar gayet guzel inceleyip sorunlarindan bahsetmiş. Bu sorunlari yasamadigini iddia edenler ya objektif degil, yada algilama yetenekleri kisitli. Bal gibi ses senk. Sorunu var bu cihazlarin. 1080p dts filmlerin hepsini oynatamiyor. Dts 5.1 ses cikisi zaten yok! Oyun acmasina acar, dualcore 1.6 ghz islemci var. Sen bunu 650-800 mhz arm11 islemcili (tahminen ove ove bitiremedigin) ucuz telefonunla kiyaslarsan agzinin suyunun akmasi gayet normal ;)

Şimdi burada bi ergenle tartışmıycam ama haddini de bileceksin. Sen emzikle gezerken , ben commadore 64 kasedine kafa ayarı yapıyordum. Kaset de kartuş falan değil, İbrahim Tatlıses kasedi gibi, aletin teybine koysan müziği çalardı :) O zamandan beri yazılımcıyım, 64kb a çeşitli programlar yazdım o zamanlar.
    Şu an çok basitmiş gibi görünen bu stickler geleceğin teknolojisidir. Bir kaç sene sonra televizyonların yanında stick kitleri de satılacak , tv ye bütünleşik smart adı verilen tv ler olmayacak. Flash Disk taşır gibi insanlar bilgisayarlarını ceplerinde taşıyacak. Evlerindeki ofislerindeki ucuz docklarına bağlayarak masaüstü bilgisayara dönüştürecekler. Entegre lazer projeksiyon sistemleriyle, klavye ve ekranı yansıtabilecekler ve bunlara rağmen ucuz olacaklar. Çok ilerisi için konuşmuyorum 2020 ye gelene kadar olacak bunlar.

Bana bir tane yazdığın program söyle C64 de. Karşındakini bilmeden böyle havalara girmen komik, C64 sahibi olan herkes kafa ayarı yapmayı bilir, bunu bile ahım şahım birşey gibi göstermeye çalışıyorsun yazık. O saatçi tornavida takım seti her C64 cünün evinde vardır emin ol.

Sen benim argümanlarıma karşı bir tane karşı argüman üretmeden "Ben çok eski bilgisayarcıyım hulen" diye üste çıkmaya çalışman yazık. Ben hava atıyormuyum öyle C64 - Amiga 500 - Amiga 1200 - 286 işlemcili PC - 486 - Pentium - (gerisini yazmayayım) sahibiydim diye?

Ortada yabancıların da kabul ettiği bazı gerçekler var. Bu aletler yeterince olgunlaşmış (mature) değil. Ses senk. sorunları, firmware sorunları, çoğu cihazın 720p de çalışıp 1080p videoları 720p çözünürlükte göstermeleri, 1080p kernel kurunca cihazların acayip derecede yavaşlamaları ve 1080p videoları oynatma performansının düşmesi.

Sen kalkmış herkes yanlış, bir sen ve senin 49$ lık cihazın doğruymuş gibi artistlenirsen havanı alırlar işte böyle.

Belki şu an bu mesajı yazdığın bilgisayarında bile benim yazdığım, ya da ekbinde bulunduğum bir program kullanıyorsundur. Burada şu kadarlık telefon, şu kadarlık alet fiyat verip bir şeyler ifade etmen çok ayıp, ergen olsaydın ki hala olabilirsin daha iyiydi , ilerde düzelebilirdin. Benim bir şeyi savunduğum yok, ileride sektöre damgasını vuracak bir teknolojiye türklerin sığ bakışı canımı sıktı onu belirttim.
    Bunun altına da acaba hangi programı kullanıyormuşum bilgisayarımda diye bir cevap yazma, mümkünse bir daha hiç bir şey yazma.
    Havamı da almış :)

• Bir de üşenmemiş google dan bilgisayar neslini araştırmışsın ama arada atladıkların olmuş. Bu saçma gayretin bile senin yaşını açıkça ortaya koyuyor.
  • quote:

Bir de üşenmemiş google dan bilgisayar neslini araştırmışsın ama arada atladıkların olmuş. Bu saçma gayretin bile senin yaşını açıkça ortaya koyuyor.

Ulan bir tane argumana yanit ver, hala laf ebeligi yapiyorsun ya. Arada atladiklarim varmis, ben sana sirasiyla sahip oldugum bilgisayarlari yazdim, pentiumdan sonrasini atladim dogal olarak nede olsa senin gibi ergenler bile bilir pentiumu.

• quote:

quote:

Bir de üşenmemiş google dan bilgisayar neslini araştırmışsın ama arada atladıkların olmuş. Bu saçma gayretin bile senin yaşını açıkça ortaya koyuyor.

Ulan bir tane argumana yanit ver, hala laf ebeligi yapiyorsun ya. Arada atladiklarim varmis, ben sana sirasiyla sahip oldugum bilgisayarlari yazdim, pentiumdan sonrasini atladim dogal olarak nede olsa senin gibi ergenler bile bilir pentiumu.

Tamam , yendin, bitirdin beni. Bende hata ki cevap yazıyorum. Bir daha herhangi bir şey yazma. Konu kirlenmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musamk -- 10 Şubat 2013; 13:56:11 >
  • Bu cihazlarla ağ üzerindeki bilgisayara veya başka herhangi bir cihaza bağlanabilen var mı ? ES File Explorer ile ağdaki cihazların IP'lerini görüyorum ancak bağlanmaya kalktığımda güvenlik vs sebepleri ile bağlanamadığını söylüyor. Bağlantıyı kablolu ethernet ile yapmaya çalışıyorum. Bu arada USB ethernet dönüştürücüsünü doğrudan OTG portuna takarsanız kitlenme olmadan sorunsuz çalışıyor.

Dün MK808 ile MX Player kullanarak Sd film izlemeye çalıştım ama ses kaymasından dolayı izleyemedim. Ses kayması sorunu yaşamayan arkadaşlar acaba hangi yazılımı kullanıyorlar ?
  • quote:

quote:

quote:

hafıza olayı güzel olmuş

Hocam bendede bu cihazdan var.Üzerinde aldığım gibi orjinal yazılım var.
    Hiç güncelleme yapmadım.
    Daha doğrusu cihaza zarar veririm diye yapamadım.
    Valla siz şöyle adım adım güncelleme için bir video hazırlarsanız çok makbule geçecektir emin olun hem benim hemde benim gibi bu işlerde çok amatör olanlar için.
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Bu cihazlarla ağ üzerindeki bilgisayara veya başka herhangi bir cihaza bağlanabilen var mı ? ES File Explorer ile ağdaki cihazların IP'lerini görüyorum ancak bağlanmaya kalktığımda güvenlik vs sebepleri ile bağlanamadığını söylüyor. Bağlantıyı kablolu ethernet ile yapmaya çalışıyorum. Bu arada USB ethernet dönüştürücüsünü doğrudan OTG portuna takarsanız kitlenme olmadan sorunsuz çalışıyor.

Dün MK808 ile MX Player kullanarak Sd film izlemeye çalıştım ama ses kaymasından dolayı izleyemedim. Ses kayması sorunu yaşamayan arkadaşlar acaba hangi yazılımı kullanıyorlar ?

Ip/klasör adı şeklinde bağlanmayı deneyin. bu linkte farklı bir yöntemi detaylı şekilde açıklamışlar. Markette de çeşitli yazılımlar vardır paylaşım için.

UG007 de bir adet USB host var onu da usb-ethernet meşgul ederse alet dış dünyaya kapanır.
    Ses kaymasının 1 saniye olduğunu varsayalım. Filmin 5.dakikasında 1 saniye kayma oluyor ve 55. dakikasında da 1 saniye kayma oluyorsa problem %100 yazılımsaldır. Ses kayması film yürütüldükçe artıyorsa hem yazılımsal hem de donanımlsal problem,eksiklik olabilir.
    UG007 de android 4.1.1 var, herhangi bir vidyo problem yaşamadım. Kısacası problem güç eksikliği , donanım yetersizliği değil, üstelik sd film demişsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Bu cihazlarla ağ üzerindeki bilgisayara veya başka herhangi bir cihaza bağlanabilen var mı ? ES File Explorer ile ağdaki cihazların IP'lerini görüyorum ancak bağlanmaya kalktığımda güvenlik vs sebepleri ile bağlanamadığını söylüyor. Bağlantıyı kablolu ethernet ile yapmaya çalışıyorum. Bu arada USB ethernet dönüştürücüsünü doğrudan OTG portuna takarsanız kitlenme olmadan sorunsuz çalışıyor.

Ip/klasör adı şeklinde bağlanmayı deneyin. bu linkte farklı bir yöntemi detaylı şekilde açıklamışlar. Markette de çeşitli yazılımlar vardır paylaşım için.

UG007 de bir adet USB host var onu da usb-ethernet meşgul ederse alet dış dünyaya kapanır.
    Ses kaymasının 1 saniye olduğunu varsayalım. Filmin 5.dakikasında 1 saniye kayma oluyor ve 55. dakikasında da 1 saniye kayma oluyorsa problem %100 yazılımsaldır. Ses kayması film yürütüldükçe artıyorsa hem yazılımsal hem de donanımlsal problem,eksiklik olabilir.
    UG007 de android 4.1.1 var, herhangi bir vidyo problem yaşamadım. Kısacası problem güç eksikliği , donanım yetersizliği değil, üstelik sd film demişsiniz.

arkadaşlar bu ug007 cıhaz usb hub 4 çıkışlı bağladığınızda sorunsuz vede sıkıntı olmaksızın çalışıyor bır ucuna usb to Ethernet bir ucuna airmause bir ucuna flash bellek 16gb lık ve dıger ucuna ses to usb bağlıyorum hiç bir sıkıntı yok donma fılan yasamadım mx player kullanıyorum sorunsuz bır sekılde çalışıyor

mk 808 vardı bu sekılde problem yasamadım

802 ıııs var aynı sekılde sorun yasamadım

ug007 var aynı sekılde sorun yasamadım

siz isterseniz tekrar yeniden bir flash kurun o sekılde tekrar deneyın

ayrıca sunu belırteyım bazı sıtelerden kaynaklı flımlerde ses önceden geliyor bunlara dıkkat edın cihazdan kaynaklı hatalar degıl

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.