Şimdi Ara

RJ45, RJ11 ve BCN Kablo Test cihazını nereden temin ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. RJ45, RJ11 ve BNC kablo gibi 3 ara birimle de işim olduğu için bu üçünün kablo testini yapabilecek 15-50TL arası basit bir cihaz arıyorum lakin bir türlü bulamadım. Onlarca test cihazında ya RJ45, RJ11 var BNC yok ya RJ45, BNC var RJ11 yok. Üçünü koymak çok mu zor anlamadım, ne iğrenç bir satış stratejisidir bu böyle.

s-link sl-466 var ama bunda da, çoğu satıcının belirttiğinin aksine, RJ11 testi yok.

RJ45, RJ11 ve BCN Kablo Test cihazını nereden temin ederim?

Onca aramama rağmen bir türlü bu üç arabirimin de mevcut olduğu bir kablo test cihazı bulamadım.

Halbuki bu video da anlatılan cihaz tam da aradığım ürün ama bunu da bulamadım zira HL-203 diye arattım lakin bulamadım. Marka yok bir şey yok yada ben göremedim.

Yani S-Link SL-466 model ürünü çıkartıyor da, ethernet portunun yanında ki boşluğa ve altına bir RJ11 portu daha eklemeye mi üşeniyor anlamadım. Halbu ki dalga geçer gibi bir de RJ45 portunun yanına boşluk bile bırakmış. Gösterip elletmeme mantığını, bu üç arabirimin de aynı cihazda bulunmaması nedeni ile, üretici firmalarca fazlaca benimsenmiş anlaşılan.

Neyse, şu videoda ki ürünü yahut aynı işlevinde başka bir kablo test cihazını nereden temin edebilirim arkadaşlar. Zira ben aramam rağmen bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.