Şimdi Ara

Rize makina mı ktü metalurji mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ktü haricinde sakarya ya da kocaeli ikinci öğretim metalurji de olabilir..
    YARDIM?

• Up
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezuna kal
  • Neden?

• Up

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ktü metalurji derim hem üniversite teknik alanda iyi hemde metalurji öyle kötü bir mühendislik değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkScout34

Ktü metalurji derim hem üniversite teknik alanda iyi hemde metalurji öyle kötü bir mühendislik değil

Eyvallah hocam.Peki kocaeli io,sakarya,ktu den hangisini seçmeliyim metalurji için?

• sakaryayı elerdim ben şimdi ikinci öğretimi iyi düşün saatleri filan bana göre dezavantaj ktü hem teknik üniversite olmasından dolayı eğitim bakımından avantajlı sana eğitim anlamında çok yardımı olucaktır ben ktü derdim gene tabi seçmende bulunduğun şehire yakınlığınıda düşünmeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkScout34

sakaryayı elerdim ben şimdi ikinci öğretimi iyi düşün saatleri filan bana göre dezavantaj ktü hem teknik üniversite olmasından dolayı eğitim bakımından avantajlı sana eğitim anlamında çok yardımı olucaktır ben ktü derdim gene tabi seçmende bulunduğun şehire yakınlığınıda düşünmeni tavsiye ederim

Ben de ktü yü düşünüyorum.Fakat forumlarda kocaeli ve sakaryanın eğitim bakımından daha iyi oldukları söyleniyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.