Şimdi Ara

riven almayı düşünüyordum,merak ettim de...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bilen bir takıma karşı işin zor. Tek cc kadar abartmak yersiz olsa da çok çabuk eriyorsun. Bronzda(benim gibi) oyun taşıyabiliyor ama dediğim gibi karşı takıma ve senin takımına bağlı genel olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.D. Luffy

Bilen bir takıma karşı işin zor. Tek cc kadar abartmak yersiz olsa da çok çabuk eriyorsun. Bronzda(benim gibi) oyun taşıyabiliyor ama dediğim gibi karşı takıma ve senin takımına bağlı genel olarak.

peki roam yapmalı mı?
    tf'da initiate mi yapmalı yoksa sonradan mı girmeli?
  • Oynamayı bilmek gerekiyor.Free win dediklerine bakma ne zaman tf girecegini bilmessen eriyorsun.Pasifini hiç kullanmayıp qqq diye skillere abaniyosan free win oluyor ama karşı takım icin :)
  • Laning bölümünde çok güçlü ilk tfde ne yapacagını bilmezsen eriyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PweckTR

Oynamayı bilmek gerekiyor.Free win dediklerine bakma ne zaman tf girecegini bilmessen eriyorsun.Pasifini hiç kullanmayıp qqq diye skillere abaniyosan free win oluyor ama karşı takım icin :)

Pasif stackleniyor 3 e kadar yani qqq yapilabilir. Millete bilmiyosan deyip kendin bilmemen

• Riven al lane e git karşıdaki adama bak şöyle sonra klavyeye 3 kere kafa at fb sende zaten.tflere de biraz sonra gir bu sefer ulti aç gene klavyeye kafa at tf sizin.dediğim gibi hemen hemen free win ne bir zayıf noktası nede adam gibi bir counterı var nerf yer gibi duruyor yiyene kadar baya elo alırsın iyi kötü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klavyeye kafa at diyen arkadasa bakma.Oynamayı bilen biri icin cidden cok iyi bir champ.TFlere 1 2 sonra girmek gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Nasos Pls

quote:

Orijinalden alıntı: M.D. Luffy

Bilen bir takıma karşı işin zor. Tek cc kadar abartmak yersiz olsa da çok çabuk eriyorsun. Bronzda(benim gibi) oyun taşıyabiliyor ama dediğim gibi karşı takıma ve senin takımına bağlı genel olarak.

peki roam yapmalı mı?
    tf'da initiate mi yapmalı yoksa sonradan mı girmeli?

Midde oynarken genel olarak yapıyorum. Solo oynarken çok ezmişsem yani nadir olarak yapıyorum. Ama evet yapılmalı bence.

TF lerde senin tanktan hemen sonra girmen gerekiyor çünkü savaşı sen başlatamazsın ama genel olarak sen bitiriyorsun. Tr serverinde Riven'ın tank olduğunu düşünen ve ona göre oynayan insanlarla oyun kazanılmıyor.

• R and again press R.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

quote:

Oynamayı bilmek gerekiyor.Free win dediklerine bakma ne zaman tf girecegini bilmessen eriyorsun.Pasifini hiç kullanmayıp qqq diye skillere abaniyosan free win oluyor ama karşı takım icin :)

Pasif stackleniyor 3 e kadar yani qqq yapilabilir. Millete bilmiyosan deyip kendin bilmemen

Aa+Q yapmak Aa'ı sıfırlıyor. Pasifin stacklenmesiyle alakası yok.

• quote:

quote:

QQQ+AA mı sence
    Q+AA+Q+AA+W+AA+AA+Q+AA mı daha cok damage vurur ?
  • quote:

quote:

quote:

QQQ+AA mı sence

Q+AA+Q+AA+Q+AA+W+AA+AA+R+AA+R olur mu acaba ? Veya R ile başlayıp sonra diğerlerini yapsak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Voidseeker

quote:

quote:

quote:

QQQ+AA mı sence

Q+AA+Q+AA+Q+AA+W+AA+AA+R+AA+R olur mu acaba ? Veya R ile başlayıp sonra diğerlerini yapsak ?

r ile başlayip en son r basarsan alabilecegin maksimum dmg olur tabi ıskalamadıgını düşünürsek skilleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.