Şimdi Ara

RIVAL STATES Savaş , strateji ve Ticaret Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • RIVAL STATES Global alanda online savaş , strateji ve ticaret oyunu davetlimizsiniz


    Rival States strateji,ticaret ve savaş oyunu ile gerçek hayattaymış gibi oynayın


    Rival States

    Rival States strateji oyunu birçok farklı özellikleri ile savaş ve strateji oyunları arasında en çok tercih edilen oyun olma yolunda hızla ilerlerken siz halada denemediniz mi? Web tabanlı bir strateji – savaş oyunu olarak geliştirilen Rival States ile aynı zamanda ticaret yapabilir aynı zamanda komşularınız ve diğer oyuncular ile etkileşim kurup bir ülkenin devlet başkanı dahi olabilirsiniz. Birçok farklı özelliği birlikte sunan Rival States ile siz de en iyi strateji oyununu oynamaya hazır olun.

    Rival States Strateji Oyunu Özellikleri

    Klasik savaş oyunlarından sıkılan ve daha farklı, kapsamlı strateji oyunu oynamak isteyenler için kullanıcı dostu bir ara yüz ile tasarlanan Rival States birçok farklı aset ile kullanıcılara benzersiz bir deneyim yaşatmayı amaçlamaktadır. Oyun içerisinde karakter, market – üretim, savaşlar, fabrika, devlet yönetimi, hazine gibi birçok özellik ile siz de kendi stratejinizi geliştirebilirsiniz.

    Rival States Fabrikaların Kullanımı

    Gerçek dünyadaki fabrikaların ana amacı üretim yapmaktır, Rival States ’de de daha iyi bir deneyim yaşatmak için temel görevi kaynakları kullanarak üretim yapan fabrikalar oluşturulmuştur. Günlük belirli çalışma limitleri olan fabrikalarda çalışma limiti dolduğunda bir sonraki günü beklemeniz gerekmekte.

    Fabrika Özellikleri:

    ⦁Seviye: Fabrika üretim ve çalışma kapasitesi seviyesi ile doğrudan ilişkilidir. Yatırımlarınızı fabrika seviyelerini yükseltmek için kullanabilirsiniz.

    ⦁Çalışma Limitleri: Fabrika çalışma kapasitesi ve limitleri sahip olduğu işçilere bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

    ⦁Fabrika Kurmak: Fabrika kurmak kaynaklarınızı en iyi şekilde kullanarak pasif gelir elde etmenizi sağlar.

    ⦁Fabrika Yönetimi: Birden fazla fabrika kurarak üretim kapasitenizi arttırabilir ve kaynaklarınızı doğru kullanarak güçlenebilirsiniz. Birden fazla fabrikanızın olduğu durumda fabrika yönetimi ile tüm kaynak ve üretiminizi yönetebilirsiniz.

    Rival States Savaş Oyunu Karakterler

    Her savaş oyununda olduğu gibi Rival States Savaş oyununda da oyuncuları temsil eden karakterler bulunmaktadır. Bu karakterleri savaşlarda kullanabileceğiniz gibi ticari ilişkileri geliştirmek için de kullanabilirsiniz. Ayrıca karakterlerinizin sahip olduğu Göç, Eğitim, Dayanıklılık ve Enerji özelliklerini geliştirerek oyundaki aktivitenizi arttırabilirsiniz. Bu özellikleri arttırarak karakteriniz üzerinden savaşlar kazanabilir, yeni yerler fethedebilir, başka ülkeler ile ticari ilişkiler kurarak devlet başkanı olabilirsiniz.

    Rival States Strateji Oyununda Üretim

    Fabrikalarınız ve kaynaklarınız yolu ile ürettiğiniz tüm ürünleri marketinizde satabilirsiniz. Üretimlerinizi fabrika yolu ile yapabildiğiniz gibi bazı ürünleri fabrika olmadan da üretip satabilirsiniz. Daha fazla para kazanmak ve güçlenmek için oyun içerisinde sürekli üretim yapıp satarak gücünüze güç katabilirsiniz.

    Savaşlar

    En kapsamlı savaş oyunları arasında ön sıralarda yer alan Rival States oyununda birden fazla savaş türü ile savaşlar gerçekleştirebilirsiniz. Kara ve deniz olmak üzere iki farklı savaş üzerinden hasar verebilirsiniz, ancak unutmayın ki savaşları sadece başkanlar açabilmektedirler. Kara savaşları, en temel savaş tipi olup maliyeti düşüktür, bununla birlikte ülkeler yalnızca sınır ülkelerine karşı savaş açabilirler. Bu savaş tipinde temel olarak mermi ile hasar verilir.

    Deniz savaşlar, diğer savaş türüne göre daha ucuz olup. Temel saldırı ve hasar aracı olarak mermi yerine denizaltılar kullanılmaktadır. Denizaltıya sahip ülkeler sınır ülkelere deniz yolu ile savaş açabilirler.

    İzinler

    Gerçek dünyadan esinlenen Rival States Strateji ve savaş oyununda bir ülkeden izin alarak oraya yerleşebilir ya da iş izni alabilirsiniz. Bir ülkeye yerleşerek orada çalışabilir ya da seçimlere girip aday olarak başkan seçilebilirsiniz. Böylece daha fazla güç kazanmanız mümkün.

    Sadece bunlarla sınırlı olmayarak başkanlık, bakanlık görevleri yerine getirebilirsiniz. Hepsi ve daha fazlası için hemen oynamaya başlayın.


    Google play linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rst.rivalstates

    Telegram Grup linki : https://t.me/rivalstatesnet

    Tarayıcı linki : https://rivalstates.net

    RIVAL STATES Savaş , strateji ve Ticaret Oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.