Şimdi Ara

Ritalin Kullanmam Doğrumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
32
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size bugün benim büyük bir sorunumum olan gereğinden fazla düşünmeyi anlatacağım. öyle bir durumki bir yerden sonra ağlamak çıldırmak geliyor insanın içinden ama engel olamıyor.kafam gerekli veya gereksiz herşeye takılıyor düşünmeden edemiyorum çoğu zaman. düşündüğüm şeyin gereksiz olduğunu anlayıp bazen düşünmeyi kesebiliyorum ama sadece bir şey hakkında düşünmeyi. bazen gereksiz olduğunu anladığım halde bile düşünmeme engel olamıyorum. ve bu en çok derslerime yansıyor adam gibi bişeye çalışamıyorum odaklanamıyorum. bu beni çok üzüyor. genel olarak yalnız bir insanım ve asosyalim ama benim asosyallikten yana bir sıkıntım yok yalnızlıktanda öyle. tek istediğim sadece iyi bi şekilde odaklanmak. düşünmekten kafam balon olduğu için ne odaklanıp sadece odaklandığım şeyi düşünebiliyorum nede düşünmeye kafa kalıyor yorgunluk hissi veriyor. sadece odaklandığım şeyi düşünmek istiyorum.
    birde son zamanlarda farkettiğim birşey var. genellikle düşünmeye başladığım zaman elim dursa ayağım durmuyor vücudumun bir yerini illaki oynatıyorum.

bunun için ritalin almayı düşünüyorum. birde aklımdan meditasyon yapmak geçiyor ama meditasyondan pek umudum yok.
    sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steroid kullanayım mı sizce
    9 yıl önce açıldı
    Concerta mı Ritalin mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.