Şimdi Ara

Risk severler için Unid item satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sevgili D3 severler :) eskiden baya bi popüler olan sonra açık çıktığı için rağbetini kaybeden, fakat açık düzeltildiği için şimdi tekrar moda olan bir konudan ufakta olsa bahsetmek istiyorum.. Unid = Unidintifed demek yani itemlerin açılmamış hali..malumunuz son patch ler ile legendary drop sayısı çok arttı.Ortalık çöp doldu..Bir günde 10 12 leg düşürüyorsunuz hemen hemen hepsi çöp çıkıyor.bende bundan bıktığım için eşyalarımı açmadan satmaya karar verdim 2 hafta önce 99m civarlarındaydım şimdi 320m civarındayım sadece bu satış sayesinde. ve görebildiğim kadarıyla sadece 2 si para eder diğerleri çöp çıktı..

Unid itemleri kimler satıyor? --> itemi açmak istemeyenler.Şansına güvenmeyenler(ben mesela),yeni level 60 olup para biriktirmek isteyenler,az ve öz kazanmak isteyenler :)
    Unid itemleri kimler alıyor? --> çok parası olanlar,kumar severler(gamble diye geçiyor tam kumar değil de şans oyunu gibi düşünün ),canı sıkılanlar veya şansına güvenenler..al sat yapanlar vs vs

Sadece leg ler mi satılıyor ? --> cevap çoğunlukla evet ama ilvl 62-63 rare ring,amulet ler de iyi gidiyor..yine 1h ilvl63 silahlar ve kısmen eldivenler iyi satılıyor.

Ücretler nasıl ? --> arkadaşlar öncelikle crap leg diye tarif edilen çöp dediğimiz legendary ler 250k 500k gibi fiyatlardan gidiyor maksimum..çünkü iyileri de çok para etmiyor..sonra yavaş yavaş fiyatlar 1m 2m 5m 10m 15m gibi artıyor..itemlerin kalitesi yükseldikçe fiyatları da çok yükseliyor.. ice climbers,manticore,echoing fury,witching hour bunlar en popüler ve sürekli satan unid ler.hem pahalı hem de çabuk giderler.

Unid itemlerde en pahalı olan şu an Mempo of Twilight arkadaşlar..dediğim gibi item kalitesi yükseldikçe fiyat tavan yapıyor..Mempo da CC çıkma sansı olduğu için, daha doğrusu CC li bir memponun fiyatları çok yüksek olduğu için Mempo 45m den satılıyor.

Risk --> risk kısmında benim şahsi görüşüm alandan çok satan riske giriyor..genelde dediğim gibi zengin yada bot kullanmış para kasmış adamlar aldığı için onlar için çok bir kayıp olmuyor sadece şans oyunu-kumar gibi görüyolar.satıcı içinse tam bir heyecan fırtınası oluyor özellikle echo ve mempoda..diyelim ki 40m e bir mempo sattınız.dandik çıkarsa 35-39m gibi bir karınız oluyor çünkü en düşük mempo 700k. ama sattığınız mempoda 4.5 cc gibi bi rakam çıkarsa bunlar da 500m den başlıyor :) yani iyi düşünün iyi karar verin..
    herkese bol şans.

• Aslında tam bana göre. Cunku rollenme sansızlıgım en ust sevıyede. Leg veya set dusmesınde sorun yok. Dun aksam bır runda 6 leg ve 1 set dustu ama hepsı coptu. Bir ınna 2ma gıttı bır de skorn 3m a satısta su an. Peki bunları kıme nasıl satabılıyoruz?
  • Tam da bu konuda başlık açmayı düşünüyordum. Tek kasayı dolduracak kadar unid legendary topladım, almak isteyen olursa bana ulaşması yeterli.

Battletag: Khalmendor#2765

Risk severler için Unid item satışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecemavisi

Aslında tam bana göre. Cunku rollenme sansızlıgım en ust sevıyede. Leg veya set dusmesınde sorun yok. Dun aksam bır runda 6 leg ve 1 set dustu ama hepsı coptu. Bir ınna 2ma gıttı bır de skorn 3m a satısta su an. Peki bunları kıme nasıl satabılıyoruz?

ister chat te satarsınız trade bölümünde ister forumlarda ilan verirsiniz.. inna yı açmadan 5 e satabilirdiniz (pantalon ise) skornu da 8 milyona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrettin75

quote:

Aslında tam bana göre. Cunku rollenme sansızlıgım en ust sevıyede. Leg veya set dusmesınde sorun yok. Dun aksam bır runda 6 leg ve 1 set dustu ama hepsı coptu. Bir ınna 2ma gıttı bır de skorn 3m a satısta su an. Peki bunları kıme nasıl satabılıyoruz?

ister chat te satarsınız trade bölümünde ister forumlarda ilan verirsiniz.. inna yı açmadan 5 e satabilirdiniz (pantalon ise) skornu da 8 milyona.

O olayları hıc bılmıyorum solo oyuncusu olarak.Dedıgın fıyatlar her zaman aynı mı?Bunları nerden ogrenebılırım?
  • quote:

quote:

quote:

O olayları hıc bılmıyorum solo oyuncusu olarak.Dedıgın fıyatlar her zaman aynı mı?Bunları nerden ogrenebılırım?

her zaman aynı değil değişken ..mesela birinin acil gold ihtiyacı olur 7 m lik lacuniyi 4 e bırakır..bana sorabilirsin yada satan kişilerin istediği fiyatlara bakarak tahmin yürütebilirsin.. solo oynarken join public chat general dersen general chat kanalına girersin yine trade kanalına da girip takip edebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

her zaman aynı değil değişken ..mesela birinin acil gold ihtiyacı olur 7 m lik lacuniyi 4 e bırakır..bana sorabilirsin yada satan kişilerin istediği fiyatlara bakarak tahmin yürütebilirsin.. solo oynarken join public chat general dersen general chat kanalına girersin yine trade kanalına da girip takip edebilirsin.

Çok teşekkürler bilgiler için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Chat ten ben asla becermedim bu olayi. EU forumunu deneyecegim bir de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amulet ve ringler için 61 ve 62.... almak istiyorum... özelden iletişime geçerseniz konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiokhos

amulet ve ringler için 61 ve 62.... almak istiyorum... özelden iletişime geçerseniz konuşalım

ben genelde unid leg satıyorum.. dediğiniz gibi amulet ring satanlar var tanesi 140k gibi satıyolar ucuza bulursanız belki 100k ya satan bulursunuz

ilevel 60 - 62 ft 9,8 mill (thats 140k each)(70 total)

mesela bu ilandakiler 10 milyona aynı gün içinde satıldı hemen
  • bende çok altınım yok. 7m var 5m filan feda edeyim diyorum. Sizce kötü bir şey mi olur?
  • quote:

bende çok altınım yok. 7m var 5m filan feda edeyim diyorum. Sizce kötü bir şey mi olur?

çok paranız yoksa bu işe girmeyin..hatta tam tersi satma işine girin.bi echo düşse 15 e satsanız 20m olur adam gibi bi tane gear alırsınız.
  • Arkadaşlar elinde sağlam unid olan varsa eklesin görüşelim.. Battletag elgesrock#2806

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlvl 63 ler de satılıyor mü yoksa sadece legendary ler mı.ona göre bende satabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilvl 63 lerde satılıyor ..gloves lar 61-62 satılıyor.. ring amulet te aynı şekilde.. ilvl 63 silahlar sword,axe,spear --> 100k bow,veil piercer -->50k şeklindedir..
    arkadaşlar özel mesajlarda ve burada nasıl satabileceğinizden bahsettim yine de mesajlar geliyor şöyle bir açıklama yapayım.eğer güzel unid leriniz varsa ve müşteri bulamıyorsanız ben al sat yaparım.ama aynı fiyata al sat yapmam üstüne 1-2m kar ederim.
    benim fiyatlarım şu şekilde

Mempo --> 40m
    Witching --> 25m
    Echoing Fury -->15m
    Ice Climbers --> 13m
    Manticore --> 12m
    Vile Ward -->12m
    Lacuni --> 10m
    skorn -->6m

ayrıca level 63 Hellion ve Revenant Bow ları tanesi 50k dan alabilirim istediğiniz kadar satabilirsiniz..bana satmak zorunda değilsiniz tabiki bunu unutmayın ve fiyatlar değişkendir bunu da unutmayın.
  • dostum bana set item düştü spirit stone.. monk head diyor... ui yapmadan kaça satayım aşağı yukarı ne eder?
  • quote:

dostum bana set item düştü spirit stone.. monk head diyor... ui yapmadan kaça satayım aşağı yukarı ne eder?

2m de sonra 1.5m e indir.. 1.5m eder
  • tag verde ekleyelim dostum sende kazan bizde aramayalım müşteri : )
  • fahrettin75#2554 buradan iletişime geçebilirsiniz :)
  • quote:

fahrettin75#2554 buradan iletişime geçebilirsiniz :)

adaş gerçek hayattada tüccarmısın ticaret anlayışın süper
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.