Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
230.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CB de dikkatimi cektide bilindik guildler var yıne :) birde epyon yine defans team da :) race leader degısık bırıydi :) diggl varmı bılmıyorum

Orjinalden alıntı: caneraksu22

CB de dikkatimi cektide bilindik guildler var yıne :) birde epyon yine defans team da :) race leader degısık bırıydi :) diggl varmı bılmıyorum

Eski Oyuncuların Çoğu Olacaktır..Diggy Aynı İsimle Gelirmi Orasını Bilemem..

quote:

Orjinalden alıntı: İnkluzyonCisimciği

Beyler ben gamershell den indiriyorum ama boyutu 1.5 gb acaba indirdiğim versiyon doğrumu

Ordaki Eski Serverın Clienti..www.playrf.com dan İndir Sorun Yaşama Sonra.. 4 Part Seklinde 1-2-3 Part 580 Mb 4. Part 150 Mb Toplam 1800 Gb Ediyor..

YENİ SERVER SEASON6 OSMANLİMU.ZAPTO.ORG

• Diggl accretia da 50 oldu.Nick i theRealDİGGL
    @Bornavilibirol
    Elimde metal elven blade var ne yapayım dark beam saberi üstelik AR ım silaha ihtiyacım da yok.Warzone51 item bakımından çok bol bir server 70 m ye 55 den 50 ye düşürülmüş silah alınıyor.Armorlar da aynı şekilde.Bu Patch atma olayını denemek isterim aslında ama hdd dolu cbnin üstüne atarsam da cb yi geri döndüremem.Episode II ama bir çok yenilik eklenmiş yeni npc ler falan o yüzden boşuna uğraşmaya değmez zaten ne kaldı şurda ob ya.
    Nick: ZuZu

YENİ SERVER SEASON6 OSMANLİMU.ZAPTO.ORG
  • ben arada kontrol ediyorum ne var , ne yok diye :)
    Ama su an daha cb de full sürümü çıksın gelirim

bu arada sitedeki .exe uzantılı tek link çalışmıyor.illaki 4 part olarak indireceksiniz..

http://rfonline-full.gscdn.com/RFOnline_US_v100.part1.rar - 600mb
    http://rfonline-full.gscdn.com/RFOnline_US_v100.part2.rar - 600mb
    http://rfonline-full.gscdn.com/RFOnline_US_v100.part3.rar - 600mb
    http://rfonline-full.gscdn.com/RFOnline_US_v100.part4.rar - 120mb

linkler bunlar

• Pc de ss var mı diye ararken bir kaç ss buldum 4-5 ay önce çekilmiş.

Oyundaki ilk günlerim.40+ 1 kişi de olsa hiç adam öldürememiş de olsak yine de etherin önünü kapattık.

Punisheri bırakıp strikerı açtığım ilk günlerden.Server çöküp coralar hack ile hsk yı kestiği günden bir ss.Garyo sağolsun tüm türk acc ları çağırmıştı.Ssdaki tüm acclar türk.

Bu levelda ks ile de olsa Rmau patlatmıştım.

Solusun ilk 3 level race buffıydı sanırım.

Karakterimin en son 43 level ken ss si var.43 ten sonra hiç ss almamışım.O ss yi de raid yaparken Saosinnerden saklanırken çekmişim
    Şu oyun açılsa artık cb aynı tadı vermiyor.Nasıl olsa silinecek diye insanın kasası gelmiyor.Böyle ss'lara bak bak da olmuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: .Deniz..

ben arada kontrol ediyorum ne var , ne yok diye :)
    Ama su an daha cb de full sürümü çıksın gelirim

:D işte oyun şimdi süper olacak bu arada sanırım herkes acc char açacak gibi görünüyor.çoğunluk neredeyse bende orada olacağım

çoğunluk acc deyse acc açayim.

ekleme; yükledim japonca yazılar var login ekranında budur herhalde, ülke ne seçeyim güney amerikamı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 9 Ocak 2009; 18:36:13 >

Orjinalden alıntı: speedmonster

Pc de ss var mı diye ararken bir kaç ss buldum 4-5 ay önce çekilmiş.

Oyundaki ilk günlerim.40+ 1 kişi de olsa hiç adam öldürememiş de olsak yine de etherin önünü kapattık.

Punisheri bırakıp strikerı açtığım ilk günlerden.Server çöküp coralar hack ile hsk yı kestiği günden bir ss.Garyo sağolsun tüm türk acc ları çağırmıştı.Ssdaki tüm acclar türk.

Bu levelda ks ile de olsa Rmau patlatmıştım.

Solusun ilk 3 level race buffıydı sanırım.

Karakterimin en son 43 level ken ss si var.43 ten sonra hiç ss almamışım.O ss yi de raid yaparken Saosinnerden saklanırken çekmişim
    Şu oyun açılsa artık cb aynı tadı vermiyor.Nasıl olsa silinecek diye insanın kasası gelmiyor.Böyle ss'lara bak bak da olmuyor.

Off hocam ya eski günler aklıma geldi :(

• quote:

Orjinalden alıntı: speedmonster

Birşey seçmene gerek yok otomatik.Accretialar robot.

hımm teşekkürler. Tmm belli herkez acc olcak girdim oyuna dc veriyor şu an..
    -Alıntı-
  • Beylerr benn bu oyunaa yenii Başladımm Banaa Birazz Bilgi Verebilecek Birisii Varmı Acabaaaa???????

Meselaa Bu oyunda lwl50 den lwl55 e nasıl atlıcamm benn lwl50 de takıldım kaldım exp falan gelmiyor kestigim canawarlardannn??? Banaa bu konudaa yardım edrsenizz sewinirim
  • oyun CB den 15 inde zor cıkar gıbı ama bakalım :) birde eski Rf deki gibi mine kasmak yok bikac quest istiyor mine kazabılmek ıcın yanlıs anlamadıysam bırıde chip war da yapılacak bır gorev mine cıkma yerıde townda degıl daha ılerıde orta bölgede :)) gece bırak sabaha kadar kas olayı olamıcak sanırcam ve crag minedekı mobşardanda Ore düşmüyor :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.