Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
999
Cevap
10
Favori
28.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 007messi

oyun hiç sarmadı boşuna aldım kütüpanede duruyor
    biraz şişirme oyun olmuş sadece grafik var konu ve oynanışı beğenmedim

bir önceki tomb raider dahamı iyiydi sence ben oyunu edinmedim henüz.
  • _kertmeyenkele_ kullanıcısına yanıt
    Önceki oyun kesinlikle bundan daha sağlamdı, bu oyun hem aksiyonu açısından yetersiz olmuş, hem de Soviet ins. bölümünde çok vakit geçiriyorsunuz, neredeyse oyunun %60'ı burada geçiyor. Bir bölüme geldiğiniz göreviniz, bulunduğunuz noktadan, belirtilen noktaya varmaktan ibaret. Yani platform öğeleri önceki oyuna nazaran çok daha ön plana çıkmış. Bence sağlam bir indirim gelene kadar almayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

quote:

Orijinalden alıntı: 007messi

oyun hiç sarmadı boşuna aldım kütüpanede duruyor
    biraz şişirme oyun olmuş sadece grafik var konu ve oynanışı beğenmedim

bir önceki tomb raider dahamı iyiydi sence ben oyunu edinmedim henüz.

Evet , 2013'ü 2 defa %100 olarak bitirdim ancak bu oyunu bitiremiyorum çabucak sıkıyor.
  • oyun kesinlikle parasını hak etmiyor bence almayın biraz daha para ekleyip başka oyun alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Beyler oyunu günlerdir sorunsuz oynuyordum 35-50 fps civarında fakat bugun oyunu açtığımda 5-10 fps lere kadar düşme ve acayip kasma yaşıyorum aniden bu sorun çıktı. Neden sizce, bilgisi olan var mı?

o oyunda tura gore performans degisiyor belki agir bir tura gelmissinizdir.hangi bolumdesiniz?

Karlı bir bölümdeyim hocam. Adı, Soviet Installation- Finding Jacob diye geçiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Beyler oyunu günlerdir sorunsuz oynuyordum 35-50 fps civarında fakat bugun oyunu açtığımda 5-10 fps lere kadar düşme ve acayip kasma yaşıyorum aniden bu sorun çıktı. Neden sizce, bilgisi olan var mı?

o oyunda tura gore performans degisiyor belki agir bir tura gelmissinizdir.hangi bolumdesiniz?

Karlı bir bölümdeyim hocam. Adı, Soviet Installation- Finding Jacob diye geçiyor.

O mapte optimizasyon sorunları olduğu bir çok yerde yazıyordu.Suriye'de stabil 60 alırken orada 40-45'e kadar düşmeler yaşadım bende.
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    o turda bende de takilma olmustu turun gicikligi gec orayi takilma olmaz sanirim.bende 4gb 380 var high ayarda oynuyordum.
  • quote:

o turda bende de takilma olmustu turun gicikligi gec orayi takilma olmaz sanirim.bende 4gb 380 var high ayarda oynuyordum.

O zaman o bölümü hızlıca oynayıp geçmeye çalışayım madem herkes de olmuş normal ise
  • İlk oyun çok daha iyiydi, ya bir kere oyunda çok saçma gereksiz şeyler var Tomb Raider oyunundan ne istersin? sağlam hikaye, güzel manzaralı mekanlar, ve aksiyonu macerası dur durak bilmesin istersiniz.

Bu oyunda böyle birşey yok ya bir kere yarım yamalak bir open world sistemi var ama iğrenç olmuş bende loot manyaklığı var ve bu oyunda boku çıkmış bu durumun yüzlerce gereksiz şey var loot yapacak, hani sağda solda ne var diye gezerken senaryoyu görevi unuttum tüm akış gitti bende, işin kötüsü çoğu şeyide yaptırmıyor oyun bir yere giriyorsun ''daha sende eksik şeyler var hacı git bul gel'' yazıyor zaten hikayeyi yarıda kesmişim iki aptal kitap parçası için bari oraya girme buraya girme deme, çoğu yeri böyle bırakmak zorunda kaldım...

Cidden oyun seni hikayeye sokamıyor paso birşeyler çıkıyor önüne.

Çok zor değildi ya dünyada çeşitli yerlere giderek tomb yağmalamak istiyordum, sadece aksiyonu ve bulmacaları iyi olsun yeterdi.
  • arkadaslar oyun acılıyor ama optıons dan grafık ayarlarına gırdıgımde ıntel ekran kartını goruyor amd ekran kartımı gormuyor ne yaptıysam olmadı yardımcı olurmusunuz. . .
  • bu akşam r7 360'la deneyeceğim, mesajı editlerim
  • daha önce tomb oynamadım..
    30-40 dk bi denedim. Ben sevdim özellikle gamepad hemen tanıdı logitech wireless bu yüzden sevdim

yüzde 8 OC li 1440 mhz msi 4g gtx 960 4 gb sistemle high 1080p 45-60 fps oyunda; ara videolarda 30 fps gayet başarılı güzel grafikler
    ileride zorlayan kısımlarda kasılma olur mu bilmem. fanlar yüzde 100 sıcaklık 58 derece

işlemci phenom II X6 1055t 4 ghz yüzde 70 max cpu kullanımı. Darboğaz yok ama dediğim gibi karışık mekanlarda insanlı speech li bölümlerde olur mu bilmem
    sıcaklık 38-42 derece

witcher 3 ile benzer fpsler mevcut bunun farkı ekran kartından 2,8 gb yiyor ana ram kullanımı daha düşük

ısınmalar 2,3 derece az

ufak ufak very high grafikler denenebilir. İngilizce adventure alt yazılı oyun sevenler için güzel oyun
  • Oyuna yeniden şans vermeye karar verdim çünkü oyunsuz kaldım

Fps 45-60 arası gidip geliyor.Eğer fps drop olursa Texture ayarını Med yaparım ve düzelir.Ekran kartının oyuna gücünün yetmesi ancak vramin sıkıntı yapması sinir bozucu ancak yapacak bir şey yok malesef....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 2 Eylül 2016; 20:29:46 >
  • Oyun bu sefer sarıyor neden bilmiyorum ancak benim gibi başta sevmeyenler varsa tekrar şans versinler.
  • ''Geothermal Valley'' adlı haritada ayarları lowest bile yapsam müthiş kasma yaşıyorum , oynanmıyor malesef.

Edit : Şimdi kasmıyor , ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 3 Eylül 2016; 20:03:07 >
  • oyunu 5 saat kadar oynadım, optimizesini beğendim. ilk oyunun üstüne bir kaç şey haricinde hiçbir şey koymamışlar.. tamam iyi farklı mekanlar, değişik şeyler de aynı şeyleri o kadar çok yapıyoruz ki sıkılmaya başladım artık. silahların kullanımı çok güzel, tepmesi vs. gerçekliği yansıtıyor ancak ilk oyundaki susturucuları aramıyor değilim..

oyunda tek beğendiğim yer suana kadar baba yaga bölümünü yaptığımız yer oldu ki far cry 3'den bariz alıntı
  • Ben de birkaç gün önce bitirdim. Çok güzeldi gerçekten. Lara ile oynamak pahabiçilemez. Tomb Raider 2013'ün üstüne sadece grafikleri geliştirip senaryoyu daha bir oturaklı yapmışlar. Beğendim açıkçası devam oyunu olduğunu fazlasıyla hissettirdi. Bir sonraki oyun bakalım nasıl olacak. Sanırsam son bir oyun olacakmış o da.

Edit: Bir de şu Lara'nın ünlü ikili kullandığı tabancaları ne zaman kullanacağız yahu? Eski oyunlardan hasretini çekiyorum ben. Son oyuna da saklıyor olabilirler belki de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StativeDread -- 9 Eylül 2016; 0:36:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-12 saat civarı oynadım ancak sıktı ve sildim , bitiremiyorum nedense oyunları artık.

Doom'u deneyeceğim 1-2 gün sonra onu severim büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 9 Eylül 2016; 8:40:10 >
  • Arkadaşlar Türkçe yama şu an %kaçta?

• Bitti, Türkçe'ye çok da gerek yokmuş zira;

Bi Lara'nın çilli ikizi sofia var, bi jack midir nedir o var, bi abi-kız kardeş ikilisi var. Kelime olarak da Divine, immortality, ölümsüzlük, ölüm de Allah'ın emri ölümsüzlük gelmemeli diye ağlayan bi Lara Croft var işte. Neyleyim Suriye dışında oyunun 85%'inde -30 derecede gocuk üstüne gocuk giyen Lara'yı.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.