Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 RISE OF THE RONIN - SATILIK - PSN HESAP Satın Al 11 Temmuz 2024 15:15 1 1 RISE OF THE RONIN - SATILIK - PSN HESAP SATILIKOyun Adı: RISE OF THE RONINPSN : TRPri-Sec : TÜM HAKLARFiyat : 1200 TL.İletişim: Özel MesajÖdeme : FinansbankEnparaHesap benim tarafımdan açılmıştır, kimse ile takas edilmemiş veya satılmamıştır. Tüm bilgileri, mail, gizli soru vs. elimdedir. Takas düşünmüyorum, sadece tüm hakları satılıktır.Daha önce forumda birçok satış, takas ve kardeşlik yaptım. Referans için lütfen dükkanımdan yaptığım alışveriş ve yorumlara bakınız.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün BLACK MYTH:WUKONG - SATILIK - PSN HESAP [SATILDI] CALL OF DUTY MW3 - SATILIK - PSN HESAP [SATILDI] STELLAR BLADE - SATILIK - PSN HESAP - TÜM HAKLAR [SATILDI] RISE OF THE RONIN - SATILIK - PSN HESAP