Şimdi Ara

Rise of Nationsla ilgili bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle selamlar oyunu yeni öğrenmeye başlıyorum sorunumşu ki bilgisyara karşı oynayamıyorum rakipler bilgisyara karşı nasıl oynayabilirim solo game >quick batlle kısmında mod ayarı falan mı yapmak gerekiyor word campaigin modunda ise harita kısmındaki menüye takılıp kaldım nasıl kendimizi geliştirip diplamasi vs vs yaparız bilen varsa yardım etsin lütfen evet yeniyim yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum forumda ve internette aradım bulamdım hep aynı yazılar var nasıl oyandığına dair bir bilgi yok cevap yazanlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim selametle

kısaca nasıl oynanır bu meret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lejyoner_2006 -- 16 Temmuz 2010; 7:45:25 >

Orijinalden alıntı: lejyoner_2006

öncelikle selamlar oyunu yeni öğrenmeye başlıyorum sorunumşu ki bilgisyara karşı oynayamıyorum rakipler bilgisyara karşı nasıl oynayabilirim solo game >quick batlle kısmında mod ayarı falan mı yapmak gerekiyor word campaigin modunda ise harita kısmındaki menüye takılıp kaldım nasıl kendimizi geliştirip diplamasi vs vs yaparız bilen varsa yardım etsin lütfen evet yeniyim yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum forumda ve internette aradım bulamdım hep aynı yazılar var nasıl oyandığına dair bir bilgi yok cevap yazanlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim selametle

kısaca nasıl oynanır bu meret

RoN oynamak için 2 tane seçeneğiniz vardır. Bunlardan biri "Quick Battle" diğeri ise "Conquer The World Campaign"

1-Quick Battle
    Bu seçenekten azami 8 kişi ile(siz dahil)çeşitli modlarda oynayabilirsiniz.(önceden dediğim gibi eğer nerede takıldığınızı söylerseniz, daha kesin bir yardımda bulunabileceğim)

2-Conquer the World Campaign
    Bu seçenekte ise campaign bitimine kadar(Information age)diğer ırklardan daha çok "territory"(bölge)almalısınız, herhangi bir bölgeye saldırmanız için o bölgede konuşlanmış askeri bir birliğinizin olması gerekir.(her bölge sadece bir askeri birim barındırabilir.)saldırırken, bölgenizdeki askeri birliğinizle(atlı elemandan bahsediyorum), saldırabileceğiniz bir bölgeye tıklayıp orası için savaşmaya başlayabilirsiniz(yine üstte de dediğim gibi takıldığınız yerlerde daha kesin bir şekilde yardım edebilirim)

• kusura bakmayın giremedim sorum tek başına oynarken oyu modu seçimi örneğim rakiple diplomasi kısmı aktif değil ki barış ticaret falan yapılsın duyduğum kadarı ile rakiple ticaret yapılabiliyormuş fakat diplomasi kısmı aktif değil world kısmında değil bilgisyarla kapışırken birde oyun modları çok karışık onca asker yapıp giriyorum adama ama adam kazanıyor bu oyun moduyla mı alakalı oyun modlarının hangisi ne işe yarar economu dematch gibi modlar birde spy ne ieş ayarar bi türlü çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lejyoner_2006 -- 18 Temmuz 2010; 1:37:22 >

Orijinalden alıntı: lejyoner_2006

kusura bakmayın giremedim sorum tek başına oynarken oyu modu seçimi örneğim rakiple diplomasi kısmı aktif değil ki barış ticaret falan yapılsın duyduğum kadarı ile rakiple ticaret yapılabiliyormuş fakat diplomasi kısmı aktif değil world kısmında değil bilgisyarla kapışırken birde oyun modları çok karışık onca asker yapıp giriyorum adama ama adam kazanıyor bu oyun moduyla mı alakalı oyun modlarının hangisi ne işe yarar economu dematch gibi modlar birde spy ne ieş ayarar bi türlü çözemedim

oyun modlarından kastınız, "quick mode" ve "conquer the world campaign" herhalde, kazanıp, kazanmama zorluk ile ilgilidir. çok zor yapmadığınızdan emin misiniz? neyse diğer sorulara geçelim

1)Diplomasi:quick modda oyun türü seçilirken yapılır, yoksa kilitlidir, conquer the.... de ise orada koyduğunuz son resimde alt tarafta tokalaşan 2 el var, buradan birine savaş açabilir, ateşkes/müttefiklik teklif edebilir, başka bir ülkenin toprağını almak/başka bir ülkeye toprak satmak için teklif verebilirsiniz, ayrıca "Spy" ın bazı özellikleri vardır(kullanmak için "Craft" denen şeyin yeterince dolması gerekir. bunlar;

Informer:Düşmanın herhangi bir şeyi ile ilgili bilgi alma
    Bribe:Düşman askerlerini ülkeye katma
    Encounter(adı bu olmayabilir emin değilim):düşman spy larını yok etme..

bunlar haricinde sorularınız varsa sorabilirsiniz tekrar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.