Demosunu oynadım, bugüne kadar hçibir oyunda rastlamadığım bir özellik var oyunda. Normalde oyun age of empries tarzı birşey; odun kes altın topla bina yap asker bas gibi ama hero olayını eklemişler oyuna(age of mythology gibi) Ama heronun levelini glory diye bir kaynakla arttırıyorsunuz glory aynı aom daki tanrı gücü gibi birşey, savaşta adam öldürmeniz birim üretmeniz bina yapmanız ve glory arttıran statüler dikmeniz glory üretmeye yarıyor. Oyunun esas bombası heroyu çıkartıp lvl 2 ye çıkarttığınızda ve Q tuşuna bastığınızda oyun birden üçüncü şahıs moduna giriyor ve heronuzu bir fps oynar gibi kontrol ediyorsunuz yani direk savaş alnına iniyorsunuz böylece. Bu modda heronuzun manası(staminası) bitene kadar kalıyorsunuz koskoca orduları bile darmanduman edebiliyorsunuz bu moddayken!
Heronuzun leveli 10 a kadar çıkıyor ve her hero lvl inde uygarlığınıza ait bir çok ek özellikte açılıyor upgrade için. 10. lvl e gelmiş bir hero ölümsüz gibi birşey oluyor ve orduları hallaç pamuğu gibi atıyorsunuz bu biraz abartı olmuş çünkü 3rd moda geçince stamina bitene kadar heronun healthide (sağlığı) hiç azalmıyor yani zarar görmüyor bile :)
Bence düşük not almasının tek nedeni bu değişik hero modu olmuş, alışılmadık bir oyun biçimi farklılığa gösterilen bir tepki gibi, yoksa grafik olarak age of 3 ten geri kalır bir yanı yok...
Resimde görüldüğü gibi heromuzun okuyla sniper tarzı çift zoom yapıp düşmanları tek atışta haklayabiliyoruz! Kafadan vurursanız tek vuruşta ölüyor geneldeki kafadan vurmak hiç zor değil:)
Hero özelliği ve hero yu bu şekilde etkin kullanabilmek bu oyunu benzerlerinden baya bi ayrı tutuyor sanırım.
Demosunu oynadım ve Demus'un söylediği gibi vasat bir oyun olduğu fikrine vardım. Piyasada daha iyileri varken bu oyun için zaman harcamam.
indircem indireceklerim arasında zaten
Hiç Boşuna Uğraşma Şuanki Realesler çalışmıyor elemanlar bağırıyor çalışmıyor diye ama kimse dinlemiyor forumlardakileri
demosunu oynadım oyun gerçekten kötü strateji olmamış ,aksiyon olmamış strateji diosanız şunları öneririm: ROME TOTAL WAR,ACT OF WAR,HEROES 5 Aksiyon diosanız: FEAR bence alınmaz veya indirmeye değmez
güzele benziyor.
quote:
Orjinalden alıntı: AMD64 3000@4000
Hiç Boşuna Uğraşma Şuanki Realesler çalışmıyor elemanlar bağırıyor çalışmıyor diye ama kimse dinlemiyor forumlardakileri
reloaded bekleyeyim bari zaten sırada inecek cok oyun var
bu oyunu bulupta alabilen yada oynayan war mı...? demo deil tabiki..
Evet bulan varmı?Hic bir yerde yok.
indiricektim ama madem herkez kötü diyo vazgeçiyorum biraz daha bekleyelim şu medieval 2'yi
Oyun o kadar iyi değildi ama oyun hakkında yazdıklarımı çok beğendim şimdi tekrar okuyunca takdir ettim kendimi aferin bana
quote:
Orjinalden alıntı: Hunter_one
Resimde görüldüğü gibi heromuzun okuyla sniper tarzı çift zoom yapıp düşmanları tek atışta haklayabiliyoruz! Kafadan vurursanız tek vuruşta ölüyor geneldeki kafadan vurmak hiç zor değil:)
Ya ben FPS kamerısına almaya çalıştığımda beni oyundan atiyordu demoda, 1 gb ram var ekran kartım 256 mb 6200 agp niye atiyor anlamadım
bu oyun var bende
Türkiyede bulamadım
usa da var çok ucuz 20 dolar civarı bişe güzel oyun