Şimdi Ara

Riotun Global Skill Politikası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pant noc tf globalden sınırlıya çevrildi bence gp kartus ve sheninde ultileri nerflenmeli hatta ashe ve ezreal bile nerflenebilir. teleport spellinden bahsetmiyorum bile...

• Bence karthus nerflenmeli.Adam ultiyi her bastıgında %90 kill %60 double alıyor :/
  • Pant'e gelen ulti kısıtlamasından sonra pant oynamayı bıraktım.Ben eşitlikten yanayım . Madem pant'in ganklemesini kısıtlıyorsun.O zaman karthus'un bedava kill almasını önleyeceksin .
  • O zaman o ulti'nin ne işlevi kalacak? Ayrıca Pantheon ile Twisted Fate'in ulti'lerinin nerf'lenmesi bence iyi de oldu, adamlar çatır çutur backdoor yapabiliyolardı o ulti'lerle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

Pant'e gelen ulti kısıtlamasından sonra pant oynamayı bıraktım.Ben eşitlikten yanayım . Madem pant'in ganklemesini kısıtlıyorsun.O zaman karthus'un bedava kill almasını önleyeceksin .

Onun yerine silsinler daha iyi olur.
  • Şimdi Pantheon ile Twisted Fate ilk çıktığı zaman Ultisinin Global olmadığını düşünün, sonra gelen patchle global olduğunu görünce OP dicektiniz.O yüzden nerf gayet yerinde bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Matkap

quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

Pant'e gelen ulti kısıtlamasından sonra pant oynamayı bıraktım.Ben eşitlikten yanayım . Madem pant'in ganklemesini kısıtlıyorsun.O zaman karthus'un bedava kill almasını önleyeceksin .

Onun yerine silsinler daha iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Şimdi Pantheon ile Twisted Fate ilk çıktığı zaman Ultisinin Global olmadığını düşünün, sonra gelen patchle global olduğunu görünce OP dicektiniz.O yüzden nerf gayet yerinde bence.

Pant'i pant yapan şeyi nerflediler.E skilliymiş falan hikaye ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistikus8

pant noc tf globalden sınırlıya çevrildi bence gp kartus ve sheninde ultileri nerflenmeli hatta ashe ve ezreal bile nerflenebilir. teleport spellinden bahsetmiyorum bile...

Cok sacma , Riot'in aciklamalarini okumamissin bile , yada ingilizcen yetmemis.Global skiller degil Riot'in istemedigi sey.Kendi base inin onunde team fight olurken bir ap tf iki skill sallayip sonra ult acip top lane gidip deli gibi bd yapabiliyordu, engellenen sey map in diger ucuna atlayabilmek , uzaktan skill atmak degil.Gp ulti kullandigi yere ziplasaydi o da nerflenirdi.
  • Pantheon ve TF nin ultilerinin nerflenmesi ve digerlerinin nerflenmemesinin sebebi:GP, Ezreal, Karthus ve Ashe ultilerini kullandikarinda orada olmuyolar, takima baska bir katkilari olmuyor. Shen'in ultisi de nerf yiyecek bu arada buyuk ihtimal.

Ayrica Nocturne'un ultisi hicbir zaman global degildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

Pantheon ve TF nin ultilerinin nerflenmesi ve digerlerinin nerflenmemesinin sebebi:GP, Ezreal, Karthus ve Ashe ultilerini kullandikarinda orada olmuyolar, takima baska bir katkilari olmuyor. Shen'in ultisi de nerf yiyecek bu arada buyuk ihtimal.

Ayrica Nocturne'un ultisi hicbir zaman global degildi.

Shen in ult nerf yemesi icin saglam buff almasi lazim , suan en az kullanilan tank sanirim.
  • en iyi tanklardan shen tek sorunu enerji probleminin olması...teamfightta pek etkili olmasada soloda 2vs1 de 2vs3 büyük avantajı var..ultisi için söylenicek sözler kısıtlı ya konuşarak oynıcaksın yada çok pro olucaksın onun dışında saçma saçma ulti atan mı dersin base dönmek için atanmı dersin..base dönen adama atanmı dersin.. yanlış adama tıklayıp full hpli adama atanmı dersin..ne dersen de..
  • Çok mantıklı bir karardı. Oyunda dengesizlik yaratıyordu iki karakter. Özellikle Ap kasmış TF'nin bir turret alması 4 saniye sürmüyordu.
  • Shenin ultisinin nerflenmeyecegini saniyorum, tf gibi degil birine isinlaniyor sonucta.
  • Karthus zaten Q skiliyle yeterince nerflenmiş,gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faunus

Shenin ultisinin nerflenmeyecegini saniyorum, tf gibi degil birine isinlaniyor sonucta.

Global ulti,ışınlandığı kişiye gelen damageleri absorb ediyor,ayrıca ışınlanması recalldan daha kısa.
  • quote:

quote:

Shenin ultisinin nerflenmeyecegini saniyorum, tf gibi degil birine isinlaniyor sonucta.

Global ulti,ışınlandığı kişiye gelen damageleri absorb ediyor,ayrıca ışınlanması recalldan daha kısa.

Bu konudaki nerfler uzerinden konusursak eger tamami bdyi engelleme amacli.
  • quote:

quote:

Yukarıda yazdığımı okusan anlayacaksın , olay global olması değil.Zaten riot belirtti , varolan bir target a ışınlanmak farklı , istediğin yere ışınlanmak farklı.Minion ward vb hiç bir şey olmadan istediğin yere ışınlanma olayı saçma yani , ciddi ciddi oynamayı bilen bir tf oyuncusu %80 win ratio yapabiliyordu takımı noob olsa bile.
  • Karthusun ultiside belirli bir şekilde nerflenmeli,her kombatta kesinlikle ya kill ya da double assits alıyor.
  • Trym de çok güçlü az önce aldım. Hero ya 2 item kasıyosun bide kırmızı barı doldur + ulti = LETS ROCK
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.