Şimdi Ara

Riotun Getirdiği LeaverBuster Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat 06.00 suları aram girmişim 2 dk bekledikten sonra. Oyuna girdiğim andan beri kasmaya başladı. Ama öyle böyle değil. Altımdaki internet 50 mbps 75 gb imkansız böyle bir şey. Laptop desen babamla ortaklaşa aldığımız canavar bir şey. karşıya bakıyorum adam diyor abi çok kasıyor oynanmıyor. Karşıda 3 afk bizde 2 afk. Ne yapayım oyunum zehir oldu bende çıktım. Nasıl olsa aram diye. Akşam bir giriyorum 10 dk bekleme 5 oyun boyunca. Şimdi benim kaldığım afk ile adamın "yaa beyler çay demlicem" deyip rankedda afk kalması bir mi oluyor bu sistemi anlayamadım gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek oyunda olan birşey değil.daha önce de afk kaldığın olmuş ki 5x5 ceza vermiş.

Sistemin sıkı olması iyi, zırt pirt afk olmasındansa arada sırada yanlış ceza gelmesi iyidir.ayrıca sistem otomatik ve istemli-istemsiz afk olayını ayıramadığı için böyle şeyler olması normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 16 Temmuz 2015; 0:39:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi cobanla benim oyum bir mi sayılacak demiş arkadaş

• Bu sistem geldiyse iyi olmuş 2 gün önce attığım 6 macin 4 ünde bizim takimda gec gelen oyuncular oldu.lost streake girmiştim sagolsunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: son feci adam

tek oyunda olan birşey değil.daha önce de afk kaldığın olmuş ki 5x5 ceza vermiş.

Sistemin sıkı olması iyi, zırt pirt afk olmasındansa arada sırada yanlış ceza gelmesi iyidir.ayrıca sistem otomatik ve istemli-istemsiz afk olayını ayıramadığı için böyle şeyler olması normal.

Hocam tamam sistem guzel de ya benim acil bi isim cikti. Banane diyosan sistemin salakligi da var mesela 3 oyuna 10 dakka bekleyerek giriyorsun ve cikiyorsun oyundan pc yi kapatiyosun biyere gidip geliyosun spnra oyniyim diyosun yine 5 mac daha var 10 dakka beklemeli sen 3 oyununu atip kapatirsan yine 5 mac geri donuyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Aşure

Saat 06.00 suları aram girmişim 2 dk bekledikten sonra. Oyuna girdiğim andan beri kasmaya başladı. Ama öyle böyle değil. Altımdaki internet 50 mbps 75 gb imkansız böyle bir şey. Laptop desen babamla ortaklaşa aldığımız canavar bir şey. karşıya bakıyorum adam diyor abi çok kasıyor oynanmıyor. Karşıda 3 afk bizde 2 afk. Ne yapayım oyunum zehir oldu bende çıktım. Nasıl olsa aram diye. Akşam bir giriyorum 10 dk bekleme 5 oyun boyunca. Şimdi benim kaldığım afk ile adamın "yaa beyler çay demlicem" deyip rankedda afk kalması bir mi oluyor bu sistemi anlayamadım gitti.

Hocam leave buster yememek icin oyunu cokertmen gerekicek eger oyunu cokertirsen bi halt olmuyo sonucta oyunun hatasi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim normal game de 2 arkadas giriyorduk. 3. Kisi geldi pick ekraninda secmeyelim 2mizde dedi arkadasim tamam dedim. Sonra o da son saniye secti bitek sen ceza ye diye. Neyse ben bunu unuttum tabi. Ranked giriyordum aksam troll geldi dodgelayayim dedim ciktim. Geri bir girdim 10 Lp gitmis + 30 dk yemisim. Yani anlayacagin alisirsin normal boyle seyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5-6 kez 20 dakika ceza yiyenlere de 3-4 günlük ban atsalar çok hoş olur.

• Daha 1 kere afk veya oyundan ayrılmadan dolayı ceza yemedim.Planınızı programınızı doğru düzgün yaparsanız böyle şeyler olmuyor diyelim ki çok acil birşey oldu çıkmam gerekti çok nadir olduğu için oyun tolere ediyor zaten.
  • arada tek tük çok nadir afk kalsamda daha hiç ceza yemedim.nedense hep size olur haksız cezalar.

forumun zaten %60 i durduk yere leaver buster yiyor.geriside hiç bişey demeden chatban yiyor.

• Bazen netim cok kastigi icin oyunu kapatip aciyorum en az 30 dakika oynadigim oyundan ceza yedim

• yine 10 dakika iyiymiş, bana 5 maç 20 dk leaverbuster banı atıyor her seferinde. ben ranked maçları alınamayacak duruma geldiğinde uğraşmıyorum leave atıyorum çok sıkılırsam. ama takım troll falansa atarım yoksa atmam yani anladınız, işte attım bugünde yine 5 maç 20 dk verdi. değişik bir sistem ama caydırıcı değil açıkçası riot bunlara çare bulacağına trollere bir çare bulsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HORSESHOEBREAKER

yine 10 dakika iyiymiş, bana 5 maç 20 dk leaverbuster banı atıyor her seferinde. ben ranked maçları alınamayacak duruma geldiğinde uğraşmıyorum leave atıyorum çok sıkılırsam. ama takım troll falansa atarım yoksa atmam yani anladınız, işte attım bugünde yine 5 maç 20 dk verdi. değişik bir sistem ama caydırıcı değil açıkçası riot bunlara çare bulacağına trollere bir çare bulsun

XDXDXD

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

quote:

Orijinalden alıntı: HORSESHOEBREAKER

yine 10 dakika iyiymiş, bana 5 maç 20 dk leaverbuster banı atıyor her seferinde. ben ranked maçları alınamayacak duruma geldiğinde uğraşmıyorum leave atıyorum çok sıkılırsam. ama takım troll falansa atarım yoksa atmam yani anladınız, işte attım bugünde yine 5 maç 20 dk verdi. değişik bir sistem ama caydırıcı değil açıkçası riot bunlara çare bulacağına trollere bir çare bulsun

XDXDXD

ne
  • ya sen ne kadar mantıksız bir veletsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.