İlk önce merhabalar size kullandığım rp çekme yolunu göstericem. Adım 1 :www.leveltr.com giriniz
Adım 2 : Sağ tarafta bulunan kısımdan üye olunuz. (Üye olmak çok basit ve ücretsiz :))
Adım 3 : Giriş Yapınız
Adım 4 : Eğer bakiyeniz varsa bura böyle gözükmez öyleyse para yatırıcaz.
Adım 5 : Para yatırmak için ki bunu atm den yapacağız şu yolu izliyoruz
Sağ altta bulunan banka hesaplarına bakıyoruz ve karşımıza çıkan yerden hangi bankaya para yatırcaksak oradaki bilgileri alıyoruz ve doğru evden atm ye yola çıkıyoruz. ÖNEMLİ NOT : Yanınıza alcağınız para bankanın masrafına göre olsun mesela bankaya 20 tl yatırcaksınız ama banka 4 tl masrafı varsa (vakıfbankta yok) siz 16 tl yatırırsınız.
Adım 6 : Bankaya gidiyoruz kartsız işlem , para aktarma/yatırma , hesap no giriyoruz, kullanıcının ismi gözüküyo doğruluğunu onaylıyoruz , parayı koyuyoruz, koyulan parayı göstercek onaylıyoruz, ve vereceği makbuzu kesinlikle alıyoruz ! O makbuzdaki bilgiler bizim için çok önemli. Eğer vermediyse işlem saatini ve şube no falan not edin.
Adım 7 : LevelTR ye gelip ödeme bildir diyoruz. Oraya makbuzdaki bilgileri gircez. (Giremezseniz PM :))
Adım 8 : Eğer bakiyemize para gelmişse tamamdır şimdi pin alabiliriz. Gelmemişse LevelTR veya benimle iletişime geçin. yaklaşık 10 15 dk ya geliyo zaten bakiye.
Adım 10 : Karşımıza bu sayfa gelecek hangisini alcaksak sağdan tıklıyoruz :)
Adım 11 : Gelen ekrandan Adet seçiyoruz :) (Sanki zenginiz :D) 1 Yazın ve hesapla diyoruz...
Gerisi yalan :D :D ondan sonra size bi pin verecekler. Siz bu pini alıp oyuna girip mağazadan RP satın ala gelip RiotPİN kısmına yapıştırın ve RP miz hazır :) Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Sorular yoruma.
vay canına ben de riot alcak yol arıyordum saol kardeş hemen yapıyorum
Sakın almayın.
FREE BRAİN WAS HERE
noldu fake para sahtekarlığı falanmı sandınız bakın yemin ederim bi forumdan aldım ama screenshotlar benim hani istiyosanız almayın o size kalmış ama
rp çekmek istiyorum ama bu tarz işlerden anlamıyorum kredi kart numaramı oyun hesabımla beraber atsam rica etsem bana yükler misin?
quote:
Orijinalden alıntı: grkm1
noldu fake para sahtekarlığı falanmı sandınız bakın yemin ederim bi forumdan aldım ama screenshotlar benim hani istiyosanız almayın o size kalmış ama