Şimdi Ara

Riot Zergsting'i pohpohlamaya devam etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YMF'ye gelmişsin. DP ile oynuyorsun 2 yılın verdiği tecrübeyle. Niye troll pick yapıyorsun diye sormazlar mı adama? Finaldesin niye trollük peşindesin ki? Meta içi şampiyonlar al ne jarvanı abi ya. Jarvan aldı iyi tamam bir şey ona da eyvallah ama full ad kasmak ne? Zaten takımında jax var. 15. dakikaya kadar ward itemi yoktu bunda. Riot ve biz genel olarak bu zörgstöng'ın ....'sını iyice kaldırdık.

Siz hala best support zergsing deyin.

Not: TT taraftarıyım

• Liselidir ne yapsa yeridir. Hormonal dengesi bozulunca yaparlar böyle şeyler olağan karşılamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyftl -- 8 Haziran 2014; 15:25:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pohpohmandu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyftl

Liselidir ne yapsa yeridir. Hormonal dengesi bozulunca yaparlar böyle şeyler olağan karşılamak lazım

O yaptı tamam da takımdakiler hiç mi bir şey demiyor. Sesini çıkartmıyorlar mı ya bu ne sinirlendim yine
  • Açıldı konu kilit üye ban

http://forum.donanimhaber.com/m_92930690/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

Açıldı konu kilit üye ban

http://forum.donanimhaber.com/m_92930690/tm.htm

Konu ana konu mu?
  • Yaşı ufak olduğundan daha beyni tam gelişmemiş zamanla olur kızmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lissandra aldı şu an. Bakalım ne yapacak hey allahım
  • koreliler alsa woa helal adamlar pro vs vs derdiniz ama
  • Gerçekten çok enteresanmış.Bu şampiyonlara çalışılır ve takım kararı ile picklenir.Kimse kafasına göre banane banane ben bunu oynayacağım tarzı birşey diyemez.Ha kafasına göre pick yapan yok mu?Evet var onlarda takım takım geziyorlar.Zergsting'in kafasına göre seçtiğini zannetmiyorum takım kararıdır muhtemelen.
  • trde şuan iyi support yok hepsi birbirinden kötü
  • Abi onu bunu geçtim çok komedi ya Naru geliyo q atıp free kill'i alıyo, spikerler coşuyo "OOO NARU NARU NARUU. İNANILMAZ BİR BOMBAAA" Oyun bilgileri 0 bu maçı sunanların ya

• quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Abi onu bunu geçtim çok komedi ya Naru geliyo q atıp free kill'i alıyo, spikerler coşuyo "OOO NARU NARU NARUU. İNANILMAZ BİR BOMBAAA" Oyun bilgileri 0 bu maçı sunanların ya

Veigar kendini kovalayan shyvana'ya stun atan e'sini atıyor, OOOOOOOOOOO muhteşem stun diye bağrıyorlar.

• Mr Mamoş kullanıcısına yanıt
    bak bu konuda cok haklısın
  • Popüler olucam, farklı olucam, konuşulucam diye saçma sapan pickler atması...
  • Sizin tiplere acıyorum Tr playerları ya la
  • Ergenin teki.
  • TR'nin en kötü supportunu bile secemiyoruz ki en iyisini seçelim hepsi bir birinden kötü zaten :D
  • Dp yine şampiyon lissandra en son luciandan tek yiyordu
  • Çocuk bile kendi takımına inanmayıp troll pick yapıyorsa ve takımda buna birşey demiyorsa oh iyi olmuş derim. Suç kendisinde değil ki, o takımın hiçbir oyuncusunun ses çıkarmaması asıl sorundur. Zaten ne yapsa ne etse bu kafayla yenemezlerdi, iyi oldu en azından "lan acaba j4 sup nasıl olur?" diye sordurttu bize.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.