Şimdi Ara

riot uygulaması prsikoloji bozuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • demin 1 13 giden top lane vardı jung buna bayağ bir sövüyor "senin a... s.." diyor oda "haklısın güzel kardeşim" diyor lsadsahksaks ulan sinirlerim bozuldu ya

• geçen benim oyunda 4 kişi feedlemeye başladı o kadar canım çekti ki bende feedledim. Ama görmen lazım ne flame ne bir küfür 20 oldum herkes sur.
  • xd janna focus yazdığım için 14 gün banlandım o hesap açılsın varya yapıcağım trollüklerin haddi hesabı yok. rehber yapıcam mundo midler brand junglerlar havada uçuşucak. varmı böyle bir adalet ya xd janna focus yazan ceza alıyor full canlı fioraya dive atıp ölen lee sinler 4 ap olmasına rağmen adc olup gene ap kasan ez ler rahat rahat oynuyor hadi bakalım nasılmış kanser edicem herkesin oyununu nasılsa chat e bişey yazmıcam sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Dari in Tr -- 17 Şubat 2016; 17:07:43 >
  • Herkes her oyunda kusursuz oynamıyor oynayamaz da böyle bir şey hiç bir platformda mümkün değil. Burada dikkat edilmesi gereken şey oyunu trollemiyorsa bu kişi fazla yüklenmemeli pasif oyna sadece farm yap falan diyerek moral vermek daha mantıklı hee bunlarıda dinlemiyorsa saydır gitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.