Şimdi Ara

Riot Türkiye Saçmalıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine şok bir haber. Şuan okul internetinde olduğum için çoğu site yasaklı konunun linkini atamıyorum.

Riot Türkiye gece saatleri ranked oyunları kapattı. Saat 03.00-11.00(02.00'da olabilir.) arasında ranked oyunlara girilmeyecek. Gördüğüm en saçma karar. Trollerden uzaklaşmak için okuldan geldiğim gibi uyuduktan sonra 12'den 5-6'ya kadar oyunda takılan ben bir kez daha nefret ettim. Benim gibi dolu insan olduğunuda biliyorum. İnanılmaz tepki var bu konuya. DAT TR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WF Armo -- 10 Nisan 2013; 9:47:14 >

• patch geldiği için 1 günlük kapamışlardır
  • npt transferine anca böyle çare buldular
  • Ben dedim kapatmayın adam oynayacak diye ama dinleyen kim.
  • evet duyuru yapmışlardı 02:00 11:00 arası kapalı olacak dereceli oyunlar diye ancak yoğun itirazdan dolayı geri çektiler bu uygulamayı günün her saati açık olucak yani dereceli oyun
  • sen ne diyon la
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ''Ağzına kürekle vurasım var.Lakin ne yakında kürek var,ne de siz bana yakınsınız.'' demişti bir arkadaşım.Aklıma gelince yazayım dedim.
  •  Riot Türkiye Saçmalıkları
  • adamın kafa güzel. kaç saattir west tamamen kapalı. birazcık ranked oynamayıver nolcak yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

adamın kafa güzel. kaç saattir west tamamen kapalı. birazcık ranked oynamayıver nolcak yani.

• böyle birşeyin lafı bile edilemez. Ranked sınırlandırılması düşünülemez bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Riot Türkiye Saçmalıkları

• Ne dıyola bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul kantininde alkol satıldığını yeni görüyorum. Ben lisedeyken yoktu böyle şeyler.
  • Ah ah forumda paylaşıldı Riot admini tarafından dün gece girebildiniz mi ranked'a ? Dalga geçmiyorum akşam konunun linkini atıcam, ranked sınırlandırılması var asıl nedeni ise geceleri oyuncu azlığından saçma eşleştirmeler yapılması. Cuma ve Cumartesi hariç deneyin lütfen. Hatta bir dakika mobilden bağlanıp atıcam linki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WF Armo -- 10 Nisan 2013; 13:18:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdoLFy3

evet duyuru yapmışlardı 02:00 11:00 arası kapalı olacak dereceli oyunlar diye ancak yoğun itirazdan dolayı geri çektiler bu uygulamayı günün her saati açık olucak yani dereceli oyun

Arkadaş açıklamış durumu, dün gece konuşuluyordu ve yoğun itiraz vardı. Geri çekildiğini şimdi öğrendim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmoRN

Yine şok bir haber. Şuan okul internetinde olduğum için çoğu site yasaklı konunun linkini atamıyorum.

Riot Türkiye gece saatleri ranked oyunları kapattı. Saat 03.00-11.00(02.00'da olabilir.) arasında ranked oyunlara girilmeyecek. Gördüğüm en saçma karar. Trollerden uzaklaşmak için okuldan geldiğim gibi uyuduktan sonra 12'den 5-6'ya kadar oyunda takılan ben bir kez daha nefret ettim. Benim gibi dolu insan olduğunuda biliyorum. İnanılmaz tepki var bu konuya. DAT TR!

evet geceleri dereceli oyuncu sayısı çok çok azaldığı için Dengesiz eşleştirmeler oldugundan dolayı kapandı geceleri rankedlar. bkz: Challanger oyuncunun bronz 5 deki oyuncuyla eşleşmesi..

edit : geri çekilmiş bu durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petrichor -- 10 Nisan 2013; 13:23:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Okul kantininde alkol satıldığını yeni görüyorum. Ben lisedeyken yoktu böyle şeyler.

• Offf -.-'
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.