Bildirim
Riot Point ile Takaslık Diablo 3 hesabı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun çöp, yoksa 55 TL'lik RP karşılığı (EU'da yaklaşık o civar) 100 TL'lik oyun iyi teklif
_____________________________ -
Oyun çöp değil aslında ama D2 ruhunu pek yansıtamamışlar, ek paket ile düzelicek gibi her şey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechanicsSolid -- 4 Kasım 2013; 6:36:04 >_____________________________ -
Ben 60 ( 43 ) hesabı boşken 50 den satmıştım neyse sana iyi satışlar inşallah satarsın _____________________________ -
Güncel. _____________________________ -
Oyun çöp mü 

_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Villi Lapsi
Oyun çöp, yoksa 55 TL'lik RP karşılığı (EU'da yaklaşık o civar) 100 TL'lik oyun iyi teklif
LOL. Aslında başka bir oyun olsa belki içimde birşeyler oluşurdu artık oyunu oynamak istemezdim şunu gördükten sonra yani. Ama daha 2 gün önce takas yaptım GW2 accountuma D3 Accountu. Oyunu normal modda bitirdim dün gece bir oyun bu kadar zevkli olabilir
Hack n Slash e yabancıyım öğrenmeye çalışıyorum yani bu tür oyunlar çok fena hele diablo 3 kendini harbiden oynatıyor. Sürekli oynasan sıkılırsın dersin ya aynı şeyleri yok abi benim oyunu her modda bitiresim var. Hele legendary düşürünce sevinme olayı heyecan
Ayrıca ek paketle gelicek olan patchle herkes dönmeyi düşünüyormuş oyun daha efsane olcak diyip duruyorlar ayrıca AH de kalkıyormuş oyun op olma yolunda gidiyo benim için ekstra güzel haber
_____________________________ If you place your hopes in anything, they will be betrayed.
Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
-
Dediklerin doğru aslında ama d2 oynamadığın icin sana cazip geliyor yüksek ihtimalle. Oyun çinli farmerların pazarına dönmüş durumda ama ah ve rmah ın kalkması ile bu biticek. Son olarak şunu söylim d3 için gw2 den vazgecmek bana garip geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechanicsSolid -- 4 Kasım 2013; 11:15:18 >_____________________________ -
Hayatımda hiç diablo yada serisini oynamadım, sizce ne yapmalıyım
_____________________________ ;-; -
65 barbar vardı sıkıldım wizarda geçtim sonra dh sonra wd sonra ise en son monk geçtim e öyle geçe geçe itemleri bok ettim bende sıkıldım bıraktım xd
yoksa iyi oyun beyler alın parada kazanırsınız ben 30 euro civarı kazandım_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: En_Yaratıcı_Nick
Path of Exile oyna hem ücretsiz 10 basar d3e._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy
quote:
Path of Exile oyna hem ücretsiz 10 basar d3e.
Kardeş inan bana çok komiksin. A dan z ye diablo çakması olan bir oyunun d3 den iyi olması. peki_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: jääri..
quote:
quote:
Kardeş inan bana çok komiksin. A dan z ye diablo çakması olan bir oyunun d3 den iyi olması. peki
Neden LoL de dota çakması ama daha iyi._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Kardeş inan bana çok komiksin. A dan z ye diablo çakması olan bir oyunun d3 den iyi olması. peki
Neden LoL de dota çakması ama daha iyi.
İbretlik
_____________________________ ...
BREAKING BAD • GAME OF THRONES • FRINGE • LOST • PRISON BREAK • ARROW • HANNIBAL • SUPERNATURAL • FARGO • TRUE DETECTIVE • SHERLOCK • SPARTACUS •• DA VINCI'S DEMONS • DAREDEVIL • FLASH • WAYWARD PINES • ORPHAN BLACK • BANSHEE • MR. ROBOT • THE LOST ROOM • BETTER CALL SAUL••R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
-
quote:
quote:
Bence kişisel zevk meselesi d3e 10 basması_____________________________ - Karadeniz Teknik Üniversitesi
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Neden LoL de dota çakması ama daha iyi.
şimdi sakin ol ve o elindeki klavyeyi yavaşça yere bırak._____________________________
-
d3 çöp, ilk çıktığında almıştım geri saymıştık resmen tamamen hayal kırıklığı.Gidip ilk 2 oyunu oynayın daha iyi.Aynı şeyleri sürekli yapıyorsun başka bir şey yok. _____________________________ -
Sıkıyor d3 bi yerden sonra ama iyi satışlar fiyat gayet uygun _____________________________ -
quote:
Bir yerlerden başla artık yoksa onları oynamadan öleceksin

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Güncel
- cs nedir
- duo isimleri
- valorant mmr bakma
- riot mmorpg
- afk ne demek oyun
- lol kaç gb
- cs2 ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler