Şimdi Ara

Riot Oyunları mı Baltalıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi az önce bizim tüm takım oyundan düştü ve hala aralıklı olarak düşüyoruz rakip takımın sadece top laner'ı düştü bu nasıl cidden mal gibi kaldık şu anda

• Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden baltalasın ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Run&Gun

Abi az önce bizim tüm takım oyundan düştü ve hala aralıklı olarak düşüyoruz rakip takımın sadece top laner'ı düştü bu nasıl iş cidden mal gibi kaldık şu anda

he kardeş morello smurf kasıyomuş ondan baltalıyo sana bi garezleri yok yani
  • drop hack

• Su oyunda bir toplanip tepki gosteremediniz adamlar niye baksin ki serverlara. Bir de ustune karsi taraf sevinmistir sizin dusmenize ben ona yanarim

• 2 saat önce oyun çöktü. Hala oyun kaybolmadı yaw. Ne oyuna bağlanabiliyorum nede başka oyuna girebiliyorum. Takıldı kaldı şaka gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 gün önce seri maçımda bu şekilde kopmalar yaşadık hasbel kader. oyunu kazandık. en son rakip nexusa bizim minionlar dalarken bir dc daha yedik. oyun sonu ekranın da KAÇAK , maç geçmişimde ZAFER, lig sıralamasında seri maçı KAYIP, şeklindeydi. bizim takımda 2 kişiye o maça zafer diğerlerine kayıp şeklinde verdi. rakip ise 4 kaçak 1 kayıp ile günü kapattı. oyun içinde sırayla o kadar çok düştük ki. pingler 2binlere cıkıp 500 e sabitleniyor. Ticket attım dedim durum böyle böyle. üzerinde çalışıyorlarmış yersen. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PPoCuKK

2 saat önce oyun çöktü. Hala oyun kaybolmadı yaw. Ne oyuna bağlanabiliyorum nede başka oyuna girebiliyorum. Takıldı kaldı şaka gibi

Weste gec

• quote:

Orijinalden alıntı: ProHookBlitz

quote:

Orijinalden alıntı: Run&Gun

Abi az önce bizim tüm takım oyundan düştü ve hala aralıklı olarak düşüyoruz rakip takımın sadece top laner'ı düştü bu nasıl iş cidden mal gibi kaldık şu anda

he kardeş morello smurf kasıyomuş ondan baltalıyo sana bi garezleri yok yani

nicki de Morellonomikon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turist_

3 gün önce seri maçımda bu şekilde kopmalar yaşadık hasbel kader. oyunu kazandık. en son rakip nexusa bizim minionlar dalarken bir dc daha yedik. oyun sonu ekranın da KAÇAK , maç geçmişimde ZAFER, lig sıralamasında seri maçı KAYIP, şeklindeydi. bizim takımda 2 kişiye o maça zafer diğerlerine kayıp şeklinde verdi. rakip ise 4 kaçak 1 kayıp ile günü kapattı. oyun içinde sırayla o kadar çok düştük ki. pingler 2binlere cıkıp 500 e sabitleniyor. Ticket attım dedim durum böyle böyle. üzerinde çalışıyorlarmış yersen. :)

Kitap yaz okuyalım reis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drop hack yemişsiniz yada serwer çökmüştür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.