Şimdi Ara

Riot Graves ve Amethyst Ashe (Nika SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
4.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün GameX Fuarına gittim. LOL bölümünde 2 defa ARAM Map oynadığımdan dolayı 2 Amethyst Ashe, 2 Riot Graves Skin kodu verdiler. Fakat bu kodlar sadece Türkiye Serverlarında geçiyormuş. Ben ise EAST Serverında oynadığımdan dolayı kodlar elimde patladı diyebiliriz. Elinde EU EAST için Riot Graves veya başka Skin kodu olan arkadaşlarla bunları takas edebilirim. Geri kalanlarıda kura tarzında bir şey ile forumda dağıtmayı düşünüyorum.

İlgilenenlere duyurulur...

Edit: Ayrıca Nika ile çekildiğim 2 fotoğraf var onları da koymak istedim. Kendisi gerçekten çok sempatik davranıyordu. Daha bir sevdim kendilerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramualda -- 4 Ekim 2012; 21:16:01 >

• Aynı şekilde benim de elimde şu an bir Riot Graves kodu var Türkiye için ben de herhangi bir EUW koduyla değişebilirim.
  • riot graves kodu olsaydı fena olmazdı bari çekilişe katılayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece türkiye için geçerliyse benim umutlar suya düştü desenize ^^
  • İlgileniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekini verin allah rızası için allah ne muradınız varsa versin pls büsürü elom var graves daha hayra geçer ama ashe de olur lütfen tıy.
  • TR'deyim Riot Graves'lerden 1 tane verirsen makbule geçer :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot K9 Nasus fiyat
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

tekini verin allah rızası için allah ne muradınız varsa versin pls büsürü elom var graves daha hayra geçer ama ashe de olur lütfen tıy.

TR diyo qurt kardeşş ben sana rp alcam zaten ne gerek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramualda

Arkadaşlar bugün GameX Fuarına gittim. LOL bölümünde 2 defa ARAM Map oynadığımdan dolayı 2 Amethyst Ashe, 2 Riot Graves Skin kodu verdiler. Fakat bu kodlar sadece Türkiye Serverlarında geçiyormuş. Ben ise EAST Serverında oynadığımdan dolayı kodlar elimde patladı diyebiliriz. Elinde EU EAST için Riot Graves veya başka Skin kodu olan arkadaşlarla bunları takas edebilirim. Geri kalanlarıda kura tarzında bir şey ile forumda dağıtmayı düşünüyorum.

ben bi maç yaptım aram adamlar cacık ettik 30/3 mü ne bize bişe vermediler.

Not:Belki senle atmışızdır blizt oynamıştım.
  • çekiliş yap hocam en iyisi
  • çekilişi bekliyorum
  • Çekiliş tarzı bir şey yapacaksanız ben katılabilirim
  • ashe yi bana verirsen çok sevinirim hocam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeNpaCinO

quote:

Orijinalden alıntı: Ramualda

Arkadaşlar bugün GameX Fuarına gittim. LOL bölümünde 2 defa ARAM Map oynadığımdan dolayı 2 Amethyst Ashe, 2 Riot Graves Skin kodu verdiler. Fakat bu kodlar sadece Türkiye Serverlarında geçiyormuş. Ben ise EAST Serverında oynadığımdan dolayı kodlar elimde patladı diyebiliriz. Elinde EU EAST için Riot Graves veya başka Skin kodu olan arkadaşlarla bunları takas edebilirim. Geri kalanlarıda kura tarzında bir şey ile forumda dağıtmayı düşünüyorum.

ben bi maç yaptım aram adamlar cacık ettik 30/3 mü ne bize bişe vermediler.

Not:Belki senle atmışızdır blizt oynamıştım.

Biz oraya 2 arkadaş gittik. Gayet ciddi girdik ARAM Mapi olduğunu görünce bir hayal kırıklığı yaşadık. Sonra yanımıza oturan 7 yaşındaki çocukla 2. şoku yaşıyorduk ki, 7 yaşındaki çocuğun yanına 50 yaş üzeri bir adam gelince tam hayal kırıklığı yaşadık Daha item almayı bilmeyen insanlar gelip o bilgisayarlara oturuyordu. 2 Maç atabildim anca. Zamanım boldu fakat bildiğiniz Feederlerin daha üst düzeyleriyle takım arkadaşı olunca ve o insanları yanınızda görünce dövmek istiyorsunuz

• Bu arada ilk mesaja Nika'yla çekildiğim 2 resimi koyayım bari
  • ilgileniyorum graves ya da ashe sen babayn hayrına ver
  • Çekiliş yapmalısın
  • Bende alabilirim çekiliş varsa katıldım say
  • Yakışıklı adammışsın. Ve çekiliş daha iyi olur gibi.
  • Nikadami gitmis fuara yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.