Şimdi Ara

Riot Games Destek Hakkı Canlı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Riot games destek sayfasında canlı yardım beta diye bir kısım bulunuyormuş. Ben bulamadım bir türlü. Nasıl giriş yapıldığına dair fikri olan var mıdır ?

• betadaysa sadece bir sunucuda aktif etmişlerdir. bu arada imzan çok uzun.
  • Aktif. başlık girip herşeyi yaptıktan sonra ticketi göndermeden önce çıkıyor ben bir kaç kere konuştum kendileriyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Konu ile alakasız seninkine benzer bir imzayı daha önce şikayet etmiştim. Benim kullandığım ekran yüzünden bana uzun geldiğini belittiler. İstersen yönetimden birine sor imzam kurallara uygun mu diye sonra şikayet üstüne silinmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir türlü rastlayamadım. Hangi yardım seçeneğinde çıktı sizde ?
  • Isla Tortuga kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bir sorayım yarın. Daha önce ilk imza ihlalimi almıştım. Aynı imzadan dolayı. Sonra demiştim böyle böyle normal gözüküyor diye daha sonra aynısını tekrar yapmıştım.
  • ticket atmak için giriş yap. orada biletini görüntülerken sağda altta çıkar. kendileri çok iyi bir ekiptir ayrıca. saatlerce muhabbet etmişliğimiz var kafa adamlar. özel içerikler programlar v.s gönderdiler bana. betada olduğundan pek kimse bilmiyor bence bilmemeleri de lazım. sıradan basit sorunların çözümünü zaten yazmışlar ve nette var. çok daha detaylı oyun içi oyun dışı sorunları çözmek için bilgili bir ekip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Ben daha önceden bir kez gördüm fakat bir haftadır özellikle bakıyorum göremiyorum. Ticket ile çözülemeyen bir problem var ciğerim soldu artık. Arkadaşlara durumu anlatıyorum diyorum "...." şu cevabı vermeyin çözüm üretemiyoruz bu bir klasik oto cevap sürekli aynı yanıtı veriyorsunuz kendinizde bu cevap sorumun cevabı olmadığını biliyorsunuz diyorum yine aynı şeyi yazıyorlar. Tam dayaklık şu ticket ekibi arkadaş.. Yani ben bile sinir oldum satır satır yazı yazıyorum adamlar sss cevaplarından alıntı yapıyor...

Anlıyorum herkese cevap vermek problem ama yazımdan belli bir olgunluk ve ciddi bir sorun olduğu anlaşılıyor. Harbiden anlamıyorum neden böyle davranıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.