Şimdi Ara

Riot CGT 12 YARI FİNAL SAÇMALIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz sabah turnuvamıza Hell Game ekibi olarak 13.00 da başladık ilk maçımızı bay geççtik. 2. maçımız 15.00 da idi. rakip takımı tamı tamına sdadece insanlıgımızdan dolayı 25 dakika bekledik. 15.15 son zaman olmasına rağmen biz 15.25 e kadar bekledik. Biz Riot CGT 12 isimli arkadaşa ss'i atmamıza rağmen o bize lütfen oynayın karşı takım tam diye bi açıklama yaptı bizde oynadık 50 dakika süren maç sonunda galip geldik, öbür maça zar zor yetiştik doğal olarak bi kayma olmuştu fikstürde az da olsa. O maçıda kazandık. Her neyse yarı final maçına gelindiginde 2 arkadaşımızın iftar vakti gelmişti ve karşı takımdan rica etmiştik. Onlarda tabi birader allah kabul etsin diyerekten orucumuzu açmamıza müsade gösterdiler. Tabi bu arada çeyrek final maçımız 20.18 de bitmişti.

(FOTOĞRAF BURADA)

http://u1308.hizliresim.com/1d/3/r30nu.png .......

Biz izin almamıza rağmen Riot CGT 12 adlı arkadaş geldi ve 2 dakika zamanınız var yoksa eleniceksiniz diye bir vurdumduymaz açıklama yaptı. Biz hemen arkadaşımızı aramamıza rağmen. 5 kişi tam olmamıza rağmen bizi yarı finalde eledi. Biz hayatımızda böyle bişi görmedik, 3.000 RP'den bizene biz sadece saygı, insanlık, adamlık bekliyoduk. Sonuçta 2 dakikalık bir müsama bizim için gösterilebilirdi. Daha sonra Türkiyede e-sport falan neden gelişmiyor deniliyor. Dünyanın her yerinde bu tür şeylere çok rahat bi şekilde anlayışla yaklaşılıyor fakat bizim şu elendigimiz şekil insanlığa sığmaz. Bizler bu durumun bir şekilde düzeltilmesini rica ediyoruz..

http://forums.tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=163148#post163148

resmi konu linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shyris -- 3 Ağustos 2013; 22:07:36 >

• üzüldüm sizin adınıza

• Kesinlikle Haklı bir dava.

YouRockkk Riot ! :@
  • mağdurluktan son noktaya yakın bi nokta gerçekten robotumsu tüm yetkilileri işte napıcaksın
  • Burada bizler sadece yorumlayabiliriz. Tavsiyem Lol resmi forumuna konu açmanızdır. Bu duruma bir cevap bulabilmeniz belki de bir nebze içinizi rahatlatacaktır.
  • Riot TR bu hiç bişey bekleme bunlardan
  • Rezillik abi ne diyeyim inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz. Siz doğru olanı yapmışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özkan kullanıcısına yanıt
    Açtık orayada. Adamı ekledik adama anlattık bi ton şey adam sildi ya bizi nasıl bir mantığı var bunların ben anlamadım ya
  • böyle insanlarla türkiyede gelişmek zor be abi
  • resmi forum daha çok yardımcı olur bu konuda. Yani belki
  • Siz hangi takımsınız?

Üzüldüm adınıza.
  • Tükenmiş Kalem kullanıcısına yanıt
    Hell Game
  • Resmi forumda konu açarsan daha hızlı cevap alabilirsin. (Eğer resmi foruma konu açarsan lütfen linkini konuya ekle dostum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TevfikBGunes -- 3 Ağustos 2013; 22:11:45 >
  • Bir de bizi görmen lazım..

Başvuruyu yaptım, maili onayladım arkadaş ekledim riot cgt 'yi ama ranked teamimizin adı listede yok " o kadar kayıt yaptım herşeyi ile ilgilendim"

GO RİOT GO
  • http://forums.tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=31506

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavaklar0 -- 3 Ağustos 2013; 23:26:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scanel102

Bir de bizi görmen lazım..

Başvuruyu yaptım, maili onayladım arkadaş ekledim riot cgt 'yi ama ranked teamimizin adı listede yok " o kadar kayıt yaptım herşeyi ile ilgilendim"

GO RİOT GO

Ya adamlar yaptıkları hataları düzeltmekten aciz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayene06

http://www.handtec.co.uk/shopimages/products/normal/Samsung_Galaxy_Note_2_Flip_Titanium_Grey_M.jpg

Dürttüğün için teşekkürler dostum. Uyarın için sağol
  • o değil de darius picklediler yandık
  • destek veriyorum.
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    2 maç oynayarak finale geldiler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.