Şimdi Ara

ringtone maker!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://rapid share.com/files/75392539/iPhone-Ringtone-Maker-1.3.1-Setup.exe
    http://rapid share.com/files/75392850/iPhone-Ringtone-Maker-1.4.4-Setup.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrum -- 9 Aralık 2007; 17:10:49 >

• iPhone da ringtone yapmak ıcın kendını parcalayan bı insan gördunmu dıye sorsalar kesin senin adını söylerdim
  • kesinlikle kardeşim o insan benim işte!!!
  • Link deki programı kullanmayı sen denedınmı ? Trial versiyonunu ?
  • programı daha önce edinen biri olarak, tavsiye ederim. iTunes veya başka dosyalardaki müzik parçasına sağ klik - yakalayıp program içine taşıyıp bırak - kes/biç - iPhone'a aktar. bu kadar basit. yapmanız gereken önemli nokta, şu andaki durum dışında iTunes ve eğer mac kullanıcısı iseniz, herhangi bir güncelleme yapmadan evvel, programın sitesine bir göz atmak (malum apple bu tür ringtone işlerinden hiç hazetmiyor, olur a programı devre dışı bırakıverir.)
  • Peki bu programla yaptıgımız zil seslerını msj sesı olarakta kullanabılıyomuyuz ?
  • çok güzel bi programa benziyor.serialini bulabilirmiyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaslar ya bi guzellik yapip tam surumu rapide atan olurmu acaba.
  • http://rapid share.com/files/74765905/loader.rar u indirin. loader ı ringtonemaker ı kurdugunuz klasöre kopyalayıp. loader ı açın. direk ringtonemaker açılacak zaten. ordan serial de istediğiniz seriali girin ve kaydedin. sonra loader ıs silip normal ringtonemaker ı başlatın full oldugunu göreceksiniz sürümün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcourb -- 6 Aralık 2007; 22:18:46 >
  • hangi sürüm için bu?
  • Loader acılmıyo malesef Wrong file size diye bir hata veriyo ...
  • son sürümün bi alt versyonu için. sanırım 1.3.2 ydi sürüm. kurduktan sonra loaderla yapın işlemi sonra güncelleyin programı bu arada eksik bilgi verdiğim için kusura bakmayıntan sonra loaderla yapın işlemi sonra güncelleyin programı bu arada eksik bilgi verdiğim için kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcourb -- 6 Aralık 2007; 22:35:18 >
  • olmuyor melodiyi atıyor ama telde gözükmüyor.
  • kardeş sen crack işlemini yaptın değil mi? şu an program sorunsuz full olması lazım. settingsden check for updates de ve programı son versyona update et. 1.3.2 sürümü iphone 1.1.1 ile uyumsuz sadece son versyon uyumlu 1.1.1 ile o yüzden son versyona güncelle programı
  • Valla ben beceremedım gerıde kaldım baya bi eskı versıyonunu nerden ındırdınız ? Birde ringtone ları msj sesı olarakta kullanabılıyomuyuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

Valla ben beceremedım gerıde kaldım baya bi eskı versıyonunu nerden ındırdınız ? Birde ringtone ları msj sesı olarakta kullanabılıyomuyuz ?

dostum sadece aramalar için yapabiliyorsun. ben nerden indirdiğimi hatırlamıyorum programı ve crack ini . ama google dan aratırsan 1.3.2 diye mutlaka vardır bi yerlerde bu sürüm
  • Evet arkadaşlar şimdi ringtone çözümünü kesin nasıl yapılacağını anlatıyorum.......

Şimdi arkadaşalar özelden linklerini vereceğim kaynaklardan programın 1.3.1 sürümünü 1.4.4 sürümünü ve loader ı indiriyorsunuz.
    İlk olarak 1.3.1 kuruyorsunuz ondan sonra loaderı programı kurduğunuz dizine kurup çalıştırıyorsunuz. Daha sonra serial yazan yere istediğinizi girp ok liyorsunuz ve programı kapatıyorsunuz. Daha sonra 1.4.4 sürümünü kuruyorsunuz 1.3.1 sürümünü kurduğunuz yere ve işlem tamam artık ringtonlerınızı rahat bir şekile kesip biçip iphonunuza atabilrisiniz...
  • eeee Linkler nerde ben okadar aradım abuk subuk siteler cıkıyo duzgun bi site bulamadım ? Birde 3. kez soruyorum hala cvp yok zil seslerini msj sesı olarakta kullanabılıyomuyuz ?
  • pm attım
  • candemir sana bir önceki sorunda cevap vermiştim ben. senin gözünden kaçmış olsa gerek. ama tekrar vereyim hayır. sadece gelen aramalar için kullanabiliyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.