Bildirim
Rihanna'nin Yeni Klibinde ILLUMINATI Buldum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sen bunu bularak onlara hizmet etmiş oldun
Ne olmuş yani kendi kendilerine işaret yapıp dursunlar; kızılderilier dumanla haberleşiyor diye tüm dumanlarda mesaj mı arıcaz? -
-
bonjour -
Şu illuminati modası ne zaman bitecek çok merak ediyorum.Bitse de kurtulsak diye can atıyorum resmen. -
Baskasi acinca konu tutar, ben acinca sopa yemis kadar olurum Can skintisi ama bence bariz ortada yanii
-
Yok rihanna yapmaz öyle şey yapmamıştır.. -
bulmayan bir tek sen kalmıştın. tam olduk. -
-
-
Bana da illuminati dediqin qörem ...
(bkz. Avatar-Yorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 11 Mayıs 2012; 20:30:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: JackGhosen
(bkz. Avatar-Yorum)
Adam espri yaptıveya öyle sanıyor
-
Kusura bakma ama sana ne illıminati ise niye boş yere konu işgali yaratıyorsun ? -
-
quote:
(bkz. Avatar-Yorum)
-
-
quote:
(bkz. Avatar-Yorum)
espiri yaptı hadi gülelim -
Ulan gene yakalandık iyimi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlluminatici -- 28 Eylül 2012; 14:41:34 > -
Rihanna kim yahu istediği kadar göz yapsın şu koyduğun fotoğraftaki tipe bak. Şunu ciddiye alıp birde yok illuminati bilmem ne yazıyorsunuz hemen. -
quote:
Orijinalden alıntı: ParZ
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
Her göze illümünati derseniz böyle saçmalıklar çıkar tabi. O zaman şunlarda illümünati :
Bak bildiğin göz var. Gigabyte' ta illümünati üyesi
Bak Cevat Yerli' de mason
Bak Eset' te aynı. Tek göz.
senin avatardaki kurukafada 2tane göz var double illuminati
Senin koyduğun smileyde de var, gözlükle saklamaya çalışmışlar ama yine de belli oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X