Şimdi Ara

Riekerink'den Bjk Hamlesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spor Toto Süper Lig'de Rizespor zaferinin üstünden daha 24 saat geçmeden Beşiktaş'ı mercek altına alan Galatasaray'ın Hollandalı hocası Jan Olde Riekerink, imha planını hazırlıyor. İlk 11 üzerinde de sürpriz denemeler yapıyor.
    Sezona 4 maçta 10 puanla iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, takımını daha da ileriye taşımak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sezonun ilk derbisinde Beşiktaş ile karşılaşacak Galatasaray'da Jan Olde Riekerink, daha Rizespor zaferinin üstünden 24 saat geçmeden rakibini imha planını hazırlamaya başladı.

Futbolcularına geçen sezon kaybettikleri özgüvenlerini yeniden kazandıran Galatasaray'ın Hollandalı teknik adamı Jan Olde Riekerink, Vodafone Arena'dan zaferle çıkmak için Beşiktaş'ı masaya yatırdı ve video analizlerle zayıf yanlarını futbolcularına ezberletmeye başladı.

SAĞDA CAVANDA-SABRİ İKİLİSİ

Hücumda etkili ayaklara sahip Beşiktaş'ın gol yollarını kapama üzerine planlar yapan Galatasaray'ın hocası Jan Olde Riekerink, idmanlarda buna yönelik çalışmalar üzerinde duracağı öğrenildi.

Rize maçı 11'inde değişiklikler yapmayı da düşünen Riekerink'in kanat organizasyonlarını yeterli bulmadığı belirtildi.

Özellikle sağ kanatta Sabri-Yasin ikilisinin uyumundan memnun olmayan Hollandalı çalıştırıcının sağ bekte sakatlığını atlatan Cavanda'yı denediği, önünde de yine Sabri'ye görev verdiği ifade edildi.

Derbide kesinlikle savunma yapmayı düşünmeyen başarılı çalıştırıcının rakipten kazanılan her topta dengeli şekilde hücuma çıkarak galibiyeti getirecek gol veya golleri bulmayı hedeflediği kaydedildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble48 -- 20 Eylül 2016; 10:23:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• link ataydın keşke
  • Sağ kanat sabri ne jor bari sen yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Sağ kanat sabri ne jor bari sen yapma.

aslında mantıklı olabilir çünki sinan orta açamıyor.
  • JOR un hamlesi bu kadar olur zaten

• Beraberlik bize yarar

• Ben sag bekte Semih Kaya önünde Sabri bekliyorum, Cavanda Sabri çok ofansif olur o riski almaz Rijkerink Bey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabri takımdaki en iyi orta açan oyunculardan biri hatta kanat oyuncularına bakarsak en iyisi ve dolayısıyla Eren'i besleyebilecek bir oyuncu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel hamle riekerink bey'den.

• İmha planı nedir.

•  Riekerink'den Bjk Hamlesi
  • Sanmıyorum. Sabri-Cavanda aynı kanatta olursa Caner çok rahat ileri çıkar artı Bruma ile Sabri kanat değiştiremez. Böyle olunca Bruma da sol kanada hapsolur.

Zaten Cavanda oynayacak olsa en azından bir 20-25 dakika geçen haftaki maçta oynatırdı. İlk 11'de Cavanda olacağını düşünmüyorum, olursa süpriz olur.
  • Ulan sag taraftan hücum ettigimiz mi var sanki?

Sneijder sürekli solda. Bu yüzden sag tarafta kim oynarsa oynasin yanliz kaliyor.

Eger Riekerink bu gercegi görmeyip, olayi Sabri-Yasin uyumsuzluguna falan bagliyorsa futboldan zerre kadar anlamiyor demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zissou

Sabri takımdaki en iyi orta açan oyunculardan biri hatta kanat oyuncularına bakarsak en iyisi ve dolayısıyla Eren'i besleyebilecek bir oyuncu.

Vay be bu cümleyide gördüm artık ölsemde gam yemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jax T.

quote:

Sabri takımdaki en iyi orta açan oyunculardan biri hatta kanat oyuncularına bakarsak en iyisi ve dolayısıyla Eren'i besleyebilecek bir oyuncu.

Hocam yalan mı? Malesef durum bu kadar vahim bana göre. Sneijder'den sonra en iyi orta açan adam bence. Kadro dışı kalıp sonradan oynadığı, şampiyon olduğumuz yıl ligin en isabetli orta açan beki diye söyleniyordu tvde ve ortalarıyla 4-5 asist yapmıştı o sezon. Ben burda Sabri müthiş orta açar demiyorum ama bu kadroda kim orta açar diye sorduğumuzda 1. Sneijder 2. Sabri başka akan oyunda orta açacak adam yok. Geçen sene arada Carole açıyordu bu sene ondan da orta göremedik henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 20 Eylül 2016; 16:34:43 >

• quote:

quote:

Sabri aslında ligin de 2,3 senedir en iyi orta açan beklerinden birisi. Önyargı işte bir kere adı çıkmış dokuza derler ya öyle işte. Sabri gençken orta açamazdı ama çok enerjikti tempoluydu şimdi orta açmayı öğrendi bu sefer de enerjisi temposu düştü.

• Kalbinden rahatsız olan Beşiktaşlı okumasın. Çok korkutucu, Allah korusun. İlk hamleleri okudum gözlerim karardı o derece.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam yalan mı? Malesef durum bu kadar vahim bana göre. Sneijder'den sonra en iyi orta açan adam bence. Kadro dışı kalıp sonradan oynadığı, şampiyon olduğumuz yıl ligin en isabetli orta açan beki diye söyleniyordu tvde ve ortalarıyla 4-5 asist yapmıştı o sezon. Ben burda Sabri müthiş orta açar demiyorum ama bu kadroda kim orta açar diye sorduğumuzda 1. Sneijder 2. Sabri başka akan oyunda orta açacak adam yok. Geçen sene arada Carole açıyordu bu sene ondan da orta göremedik henüz.

Yaşlanıp sürekli koşmadığı için orta açacağı zaman beynine yeteri kadar oksijen gidiyor ve kafasını kullanabiliyor.

Eskiden sürekli koşmaktan kan beynine gitmezdi sonunda saçmalardı. Volkan şende aynı.

• Kadroyu bozmaz yine sabri-yasin oynar sağda ama yasini en fazla 60 dk oynatmalı sonra sinani almali oyuna.

• Çözüm Cavanda-Sinan bu kadar basit.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.