Bildirim
Ridge Racer Driftopia [PC ANA KONU - Free 2 Drift]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ridge Racer: Driftopia'yanın kapalı partisine katılın
Ridge Racer: Driftopia’nın kapalı betası bugün Steam üzerinden yayınlanmaya başladı. Dileyenler beta için kayıt olabilirler.
PC ve PS3 için geliştirilen oyun Bugbear Entertainment tarafından hazırlanıyor. Aynı stüdyo Ridge Racer Unbounded'ı da yapmıştı. Kayıt için ridgeracerdriftopia.com adresini kullanabilirsiniz. -
-
-
Ridge Racer Driftopia Steam'de erkencilere!
Namco bugün Ridge Racer Driftopia'yı Steam Early Access'te duyurdu. Oyunun şu anki versiyonu multiplayer özellikleri içermezken, genel olarak zamana karşı yarış modları üzerinden gidiyor. Steam'de mevcut haliyle 20 araba ve 10 pist içeren oyunun içerisinden ücretle istediğiniz içerikleri alabileceksiniz.
Ridge Racer Driftopia Steam'den bedava oynanabiliyor. -
Dostum bugün Infinite Crisis betasına girdim. Onun da ayrıntılı bir konusunu açabilir misin rica etsem ? -
O oyun pek ilgimi çekmiyor ama araştırayım bakalım. -
Açtım hocam konuyu pek ayrıntılı değil ama koyduğum video da ayrıntılı bir şekilde anlatılmış izlemenizi öneririm.
http://forum.donanimhaber.com/m_81084468/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X