Şimdi Ara

Infinite Crisis [PC ANA KONU - F2P]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Platform: PC
    Geliştirici: Turbine Entertainment
    Dağıtıcı: Warner Bros Interactive Entertainment
    Tür: Multiplayer online battle arena
    Oyun Modu: Multiplayer
    Çıkış Tarihi: Kasım 2013 Avrupa

Açıklama:

Warner Bros. Interactive’in yeni multiplayer online battle arena (MOBA) oyunu Infinite Crisis’i duyurdu. Fantastik DC Comics evreni MOBA türünde evlerinize geliyor.
    Oyunu Turbine geliştiriyor. Şirket daha önce The Lord of the Rings Online ve Asheron's Call oyunlarını hazırlamıştı hatırlarsınız.

Infinite Crisis için beta kayıtları başladı. Kayıt yaptırmak ve ayrıntıları almak için buradan Crisis’in sitesine ulaşabilirsiniz.

Görseller:

Infinite Crisis [PC ANA KONU - F2P] Infinite Crisis [PC ANA KONU - F2P] Infinite Crisis [PC ANA KONU - F2P] Infinite Crisis [PC ANA KONU - F2P] Infinite Crisis [PC ANA KONU - F2P] Infinite Crisis [PC ANA KONU - F2P] Infinite Crisis [PC ANA KONU - F2P] Infinite Crisis [PC ANA KONU - F2P] Infinite Crisis [PC ANA KONU - F2P] Infinite Crisis [PC ANA KONU - F2P] Infinite Crisis [PC ANA KONU - F2P] Infinite Crisis [PC ANA KONU - F2P] Infinite Crisis [PC ANA KONU - F2P]

Videolar:

Not:Video`da ki kişi ile herhangi bir ilgim alakam yoktur.

• Bugün beta sürümünü online oynayacağım. İzlenimlerimi yazarım konuya.

Konu için teşekkürler dostum.
  • Ne bu lol dota tarzı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle hocam.
  • Rica ederim hocam ayrıca The king of fighters`ın da MOBA oyunu duyuruldu.

• Güzel haberler veriyorsun cidden seni kutlarım. Özellikle konsol oyuncusu olduğum için PC oyunlarını pek takip etmiyorum. Forumlardan falan haberim oluyor PC oyunlarından. Teşekkür ederim.
  • Rica ederim dostum bu güzel üslübun`dan dolayı ayrıca teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Escape from Tarkov [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beta kayıt hakkı kazanmıştım ama dota oynadığım için indirmemiştim şimdi indiriyorum bakalım nasılmış.
  • Elimde 5 adet beta kodu var isteyenlere League of Legends kodu karşılığında takas edebilirim.
  • Bu tur oyunlari gorunce midem bulaniyor ya nedense bazen izliyom bu tur ohunlarin videolarini lol dota felan izlerken kendi kendime ne yapiyor bunlar diyom 20 kisi bi araya girmis birbirlerine giriyorlar ama kimkime vuruyor belli degil kimkime vurursa artik :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Bu tur oyunlari gorunce midem bulaniyor ya nedense bazen izliyom bu tur ohunlarin videolarini lol dota felan izlerken kendi kendime ne yapiyor bunlar diyom 20 kisi bi araya girmis birbirlerine giriyorlar ama kimkime vuruyor belli degil kimkime vurursa artik :D

Mario oyna sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: qLv

quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Bu tur oyunlari gorunce midem bulaniyor ya nedense bazen izliyom bu tur ohunlarin videolarini lol dota felan izlerken kendi kendime ne yapiyor bunlar diyom 20 kisi bi araya girmis birbirlerine giriyorlar ama kimkime vuruyor belli degil kimkime vurursa artik :D

Mario oyna sen.

tmm
  • oyun nasıldır arkadaşlar
  • Başlamak isteyen bugün başlasın tüm karakterler ayın 15'ine kadar bedava.
  • oyunu oynayan var mı nasıl ? ben dota 1-2 yi oynadım ona göre bi kıyaslama yaparsak nasıl ?
  • pek reklamı yapılmıyor güzelim oyunun, gece gece oynıyım dedimde bekle bekle oyun gelmiyor
  • Infinite Crisis Krypto Trailer

• Oyunu sadece dc evreni ile sınırlamak oyuncu toplamaz malesef blizzard ın hots u gibi sadece evreni sevenler oynar. Halbuki tüm çizgi roman karakterleri olsaydı bak bakalım nası oyuncu dolu olurdu.
  • Nvidia tarafından asus laptop sayesinde kazanmış olduğum üç adet oyun içi parası kodum var. (Strife ve War Thunder oyunlarının da kodları vardı onları sattım herhangi bi sıkıntı çıkmadı)

İnfinite Crisis:50$ = Oyun içi parası olarak 5000 Crisis parası

Fiyat:30tl

@Basollo.Bianchi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mittwach -- 26 Mart 2015; 22:34:47 >
  • Arkadaşlar oyun o kadar mı kötü ki kimse yüzüne bakmıyor? Şu an Steam'den indiriyorum, bir DC evreni hayranı olarak merakla bekliyorum oynamayı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.