evet bu yorumcular yılda çalıştıkları kurumda bu paraları alıyormuş.ahmet çakar 400 bin hakan ünsal da 300 bin dolar alıyormuş.cengiz semercioğlu full ekran programında verdi rakamları.aslında hiçbiri haketmiyor bu paralarıda sergen yalçının aldığı para cidden insanın zoruna gidiyor.adam sanki tv den maçı izliyor bizim dost sohbetlerinde yaptığımız muhabbetleri yapıp parayı götürüyor.aslında hepsi içinde aynı şeyler geçerli.bu kadar para kazanıyorsunuz bari oturun haftada 10-15 maç izleyin öyle yorum yapın.kazandığınız paraya saygınız olsun.rıdvana sorsan barcelona dan başka takım bilmez.sergen zaten alakası yok.hakan şükürün ve hakan ünsalın durumları ortada.içlerinden bir ahmet çakar işini yapıyor onunda görevi zaten belli.yazık vallahi yazık.
ahmet çakar başka adamlardan da para alıyodur. bedavaya bu kadar Beşiktaş düşmanlığı yapacağını sanmıyorum.
Geçen Sergen zaten diyordu en rahat bizim işimiz diye.Maç izliyoruz yorum yapıyoruz, üstünede para alıyoruz dedi.
Bence aralarında en güzel yorumları yinede Rıdvan yapıyor.
Uğur Meleke.
Hiçbiride aldıkları paraları haketmiyor.
Uğur Meleke, Mehmet Demirkol, Tayfun Bayındır gibiler kaç para alıyor acaba?
Hiçbiri aldığı parayı haketmiyor birde yorumcuları kıyaslarsak Rıdvan gibi bir yorumcu Sergen ve Hakanın 2katı kadar alması gerekir oda başka bir birşey tabi
Atilla Gökçek alayına gider .. Ne kadar alıyor umrumda değil ama objektifliğin doruk noktasında , her sabah sadece onun yorumlarını dinlerim.
İşlerini gayet güzel yapıyorlar. Mesela oraya objektif, sağa-sola çamur atmadan, gördüğünü söyleyen birisi çıksa 2 gün sonra alırlar oradan. Şimdi bunlar yaptıkları itici yorumlarla daha fazla reyting alıyorlar ve işlerini eksiksiz yapıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
Uğur Meleke.
+1905
İyi para alıyorlarmış
Rıdvan tamamda diğerleri gram hak etmiyo.
Bana yıllık 10 milyar versinler sergenden daha iyi yorum yaparım.Adam Galatasaray takım değil demekten ve sıkıntı var demekten başka birşey bilmiyor.İddaa oynuyor 7 tane maç oynamış hafta sonu takip ediyorum o maçların 5 tanesi yatıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: sertacgny
Rıdvan tamamda diğerleri gram hak etmiyo.
maç izleyip yılda 200 saat kadar yorum yapmak için 700.000 $ normal diyorsun. Üstelik adamın işi futbol yorumlamak olmasına rağmen 3 büyükler dışındaki takımları sokaktaki vatandaş kadar biliyor. Avrupa ve Dünya futbolu da hak getire. Ha Messi ile Xavi-Iniesta'yı bilir o ayrı..
saatte 3500 dolarcık. bu ülkede para kazanmak çok zor ya..
Zenginin parası züğürtün çenesini ve parmaklarını yorarmış.
3 ünüde toplasan bir düzgün teknik direktör etmez.o yüzden anca o işi yaparlar korkak bir şekilde
Fanatik Galatasaraylı olmama rağmen Rıdvan, Doğan ve Sergen kadar diğer takımlara bu kadar düşmanca yaklaşmam. Hele Sergen... Tam bi mahalle yorumcusu ya. İki lafından biri inanılır gibi değil...
mehmet demirkol hepsine 1000 basar adam cok objektif ve tum takımların iyiligini istiyor her takımın daha iyi olmasını istiyor ve takımları sergen gibi aşşağılamıyor(bu arada mehmet demirkol fb li dir)
Hakan'ın parasını da halk olarak biz veriyoruz. benjamin franklin önderliğinde yeşil bir din bu..
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch!
Uğur Meleke, Mehmet Demirkol, Tayfun Bayındır gibiler kaç para alıyor acaba?
Uğur Melek ve Hakan Şükürü çok beğeniyorum özellikle de hakan şükür yorumları ve tespitleri o kadar doğru ki yani nasıl anlamıyorsunuz. Adam futbolcuyken Bütün dünyaya İşte ''Türk'ün Gücü''dedirtti. Bir size yaranamadı,şimdi de o kadar düzeyli ve doğru yorumlartda bulunuyor hala ileri geri konuşuyorsunuz. Asıl buna yazık buna yazık.
Rıdvan dilmeni bir izleyin resmen fb formasıyla yorum yapıyor.Sergen zaten bana göre dürüst bir insan değil yani insani değerleri zayıf yorumlar fena.Hakan ünsal zeka yok kapasite yok Mehmet demirkolu anlamaya çalışırken başım ağrıyor daldan dala atlıyor hiç alakasız ama (oynanan futbol dışında) ilgi çekici yerlere değiniyor(sanırım bu yönü beğeniliyor) Ahmet çakar erman vs showmen familyasına giriyor:ömer üründül hep aynı şeylerden bahsediyor.
Hakan Şükür:Gelmiş geçmiş hiçbir türk oyuncusunda olmayan maç tecrübesi ve dolup taşan birikimiyle ,yaşadıklarıyla gerçekten en can alıcı noktalara değiniyor.Futbolun doğrularını son derece tarafsız ve çok zeki akıllıca ve çok saygılı bir şekilde dile getiriyor.TRT 1 de diye itici gelebiir ama izlemeyenler lütfen izlesin ve ona göre konuşsun.
bende lig tv ,dsmart ve bilimum bütün kanallar var ama maç sonu tek adres TRT1