Şimdi Ara

Ribery, Schalke'yi Asistleriyle Madara Etti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundesliga'nın iki dev kulübü Bayern Münih ile Schalke 04 hazırlık maçında karşı karşıya geldi, Aslan'ın Devler Ligi'ndeki rakibi Bavyera ekibinden fark yedi.

Almanya'da ilk yarıyı 9 puan farkla en yakın rakibi Leverkusen'in önünde lider bitiren Bayern şampiyonluk yolundaki rakiplerine ağır bir mesaj verdi.

Galatasaray'ın rakibiyle hazırlık maçında karşılaşan Münih devi 10. ve 20. dakikalarda Müller, 33. ve 43. dakikalarda Mandzukic ve 63. dakikada Gomez'in golleriyle rakibini 5-0 mağlup etti.

Maç özeti için :http://www.ligtv.com.tr/haber/schalke-beslik-oldu?csface=1

• Bu adami elimizde tutsaydik simdi sneijder diye tutusuyor olmazdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905_fanatik

Bu adami elimizde tutsaydik simdi sneijder diye tutusuyor olmazdik

Bu adami sekiz sene elimizde tutabilme ihtimali benim Galatasaray baskani olma ihtimalimden daha az.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Bu adami sekiz sene elimizde tutabilme ihtimali benim Galatasaray baskani olma ihtimalimden daha az.

8 sene mi? O kadar oldu mu ya :D en azindan yuklu bi fiyata satar kulüpte buyuk bir vizyona imza atardik devami gelirdi diye dusunuyorum.

• quote:

quote:

quote:

8 sene mi? O kadar oldu mu ya :D en azindan yuklu bi fiyata satar kulüpte buyuk bir vizyona imza atardik devami gelirdi diye dusunuyorum.

Olmaz mi be (: 2005te gelmişti. Biz en fazla 12-13e satardik bence (:

• Asıl özet : Galatasaray'ın elinden kaçırdığı iki kişi (Ribery, Shaqiri) Schalke04'ü elemek için yeterliymiş. Ribery 3 Asist, Shaqiri 1 Asist. Diğer golde penaltıdan zaten. Ayrıca Ribery'nin müthiş oyun zekası, fizik gücü, pas kalitesi ile ultra kaliteli bir oyuncu olduğunu sadece şu maçta yaptıkları ispatlıyor. Ayrıca geçen sezon şampiyonlar liginde real'e yaptıklarını da unutamıyorum. Çok büyük futbolcu çok...
  • quote:

quote:

quote:

bence yüklü bir fiyata da satamazdık çünkü sözleşme yenilemeye yanaşmazdı.
    ayrıca fransa ligi türk liginden daha göz önünde olduğundan bizdeyken hemen farkedilmeme ihtimali de vardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.