Şimdi Ara

RIBERY : )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda RIBEY'den başka bir şey konuşulmaz mı?
    FB Anelka'yı aldı biz bu kadar yaygara yapmadık. Forumda Anelka'nın iki katı kadar fazla RIBERY' topic'i oldu. Zaten Anelka ile ilgili olan topiclerin yarısıda Anelka'yı kötülemek için başka takım taraftarları tarafından açılmış durumda.

Rahat bırakın adamı fazla çekiştirmeyin yoksa bir tarafı kopacak.
    Görmediğin bir futbolcusu olmuş çekmiş şeyini koparmış hesabına dönecek..

Adam iki sene amatör ligde 1 senede Metz'de oynamış. Cimbom'lu taraftarlara bakarsanız, sanırsınız ki kariyerinde bir sürü şampiyonluk milli takımla kazanılmış kupalar falan filan var..

Bu adam bu kadar süper mi?
    Genç birisi, kimbilir belki de GS'da yıldızı parlayacak daha iyi olacak, bence fiziğinin biraz zayıf olması da iyi oynamasına engel değildir. Rıdvan'ı hatırlarsanız çelimsiz bir futbolcuydu ama fırtına gibiydi..

Ama bunun tam tersi de olabilir. Berkant GS 'ye gelmeden sanırım Bayern Munih'in alt yapısındaydı. Ona da geleceğin yıldızı deniyordu. Şimdiki durumu ortada. Bu örnekleri FB-GS ve BJK'ye gelen bir sürü genç futbolcular için çoğaltabiliriz..

Anelka'yı kötüleyip kendi aldığınız bir futbolcuyu göklere çıkarmanız, FB'nin Anelka transferinden sonra psikolojik olarak baskı altına girmiş olmanızın dışa vurum şekil mi? Biz de futbolcu alırız bizim futbolcumuz daha iyi olayları falan.. Bu kadar sıkıntı yapmayın arkadaşlar. Fazla sıkıntı iyi değildir.

• fenerliler anelkayın tanrı yaparken iyide hemde ribery den sanane seni sırkalarmı ne konuşulduğu forumda sen fb lilerin konuşyuklarınu oku çiz yaz bi şeyler yap işte
    biz görmemişiz ha gülümde bo şa gitmesin biz sizgibi kalaslarla övünmedik biz klaslarla övündük (hagi,jardel,tafo,hakan sükür vs...)
  • anelka topiclerinme bakın gsliler FBlilerden daha cok topic acmıs ANELKA diye
  • Solucandede

-Peki Anelka'dan GS'lılara ne/.

-Anelka'yı kim Tanrı yapmış. Cenab-ı Allah'tan başka Tanrı yoktur.

-Baskın çıkmak için (medya dahil) çoğu GS'lı Anelka'yı kötüleyip kendi transferlerinin çok iyi olduğunu söylüyorlar.. Bu forum da ki Anelka ile ilgili konuların çoğuna bakarsan FB taraftarlarının açmış olduğu Anelka'yı öven topicleri olmadığını görürsün.

Bana kalırsa öyle pek fazla sevinmeyin Ribery'i aldık diye. Adam daha genç pek fazla bir kariyeri yok.
    Tutarsa GS ve kendisi için iyi olacak.

Türkiye'de kalbur üstü futbolculara bile en azından 3 Milyon $ bonservis bedeli istenirken daha düşük fiyata geleceğin yıldızını; Metz, GS'ye hemde taksitle neden vermiş. Bence biraz bunu düşünün.

Anelka'nın ise kariyeri belli, adı bile yetecek, rakip takımlar ona önlem almak için iki kere düşünecekler. Atacağı golleri söylemiyorum, sahada var olması bile FB'ye fazladan avantaj kazandıracaktır. Şenol Güneş
    şimdiden bizim maçta oynamasın, oynarsa da formda olmasın diyor..
    http://www.pasfotomac.com.tr/tra101.html
    quote:

İnşallah Anelka, bizim maçta oynamaz. Oynarsa da iyi gününde olmasın" temennisinde bulundu.

Başka söze gerek var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: solucandede @

fenerliler anelkayın tanrı yaparken iyide hemde ribery den sanane seni sırkalarmı ne konuşulduğu forumda sen fb lilerin konuşyuklarınu oku çiz yaz bi şeyler yap işte
    biz görmemişiz ha gülümde bo şa gitmesin biz sizgibi kalaslarla övünmedik biz klaslarla övündük (hagi,jardel,tafo,hakan sükür vs...)

ÇOK URAŞTIN MI BU LAFI EZBERLEMEK İÇİN BİZ KÜÇÜKKEN DİYODUK ONLARI BÜYÜYÜN BİRAZ!!!

BİZ TOPİC AÇMASAKTA SİZ ANELKANIN NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU ZATEN YAKINDA GÖRECEKSİNİZ!!!

• bikere anelkayı siz almadınız fenerbahce aldı.nedir bu yaw biz anelkayı aldık.aldınız tamam sana paramı kazandıracak nedir bu kendini kaptırıup millete sataşmalar yaw sadece izleyin yani pes özellikle cdemir nedir yaw utanmasam aziz yıldırımsın diecem yani
  • BİZ FRANSANIN EN İYİ PASÖRÜNÜ ALDIK SİZ İSE SIRADAN İNGİLTERENİN CİTY TAKIMINDA İLGİ BİLE GÖRMEYEN SİZİN SELÇUGUN BİLE MACTAN SONRA FORMA ATTIGI ORTAMDA ANELKA MAÇTAN SONRA DİREK SOYUNMA ODASINA GİDİO NABERR KİMSE ONU ÖNEMSEMİYOO (TARAFTARLAR)AMA FENERE GELDİ NE OLDU BASIN ANELKA ÖZEL EKİ GİBİ İNLİYODA İNLİYO GÖRGSZLÜK BU KADAR OLUR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lucas Ontivero
    9 yıl önce açıldı
    FATIH TERIM’I HARCAMAK !
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7enerbahÇe__

BİZ FRANSANIN EN İYİ PASÖRÜNÜ ALDIK SİZ İSE SIRADAN İNGİLTERENİN CİTY TAKIMINDA İLGİ BİLE GÖRMEYEN SİZİN SELÇUGUN BİLE MACTAN SONRA FORMA ATTIGI ORTAMDA ANELKA MAÇTAN SONRA DİREK SOYUNMA ODASINA GİDİO NABERR KİMSE ONU ÖNEMSEMİYOO (TARAFTARLAR)AMA FENERE GELDİ NE OLDU BASIN ANELKA ÖZEL EKİ GİBİ İNLİYODA İNLİYO GÖRGSZLÜK BU KADAR OLUR

futbol bilgin yok anlasıldı
  • vallahi anelkayı gördük samsunda baya yakışıklı .ister kıskanıyo diyin ister çekemiyo deyin ama anelkanın artıları kadar eksileride var iyi oyuncu ama biraz sizde düşünün ribery yide ucuza aldık diye kötü futbolcumu eki metz li taraftarlar neden kombineleri geri iade ediyor peki neden tüm fransa basını büyük tepki gösterdi ribery satılmasına neden..
  • demekki gs'nin taraftarı daha cok
    quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Bu forumda RIBEY'den başka bir şey konuşulmaz mı?
    FB Anelka'yı aldı biz bu kadar yaygara yapmadık. Forumda Anelka'nın iki katı kadar fazla RIBERY' topic'i oldu. Zaten Anelka ile ilgili olan topiclerin yarısıda Anelka'yı kötülemek için başka takım taraftarları tarafından açılmış durumda.

Rahat bırakın adamı fazla çekiştirmeyin yoksa bir tarafı kopacak.
    Görmediğin bir futbolcusu olmuş çekmiş şeyini koparmış hesabına dönecek..

Adam iki sene amatör ligde 1 senede Metz'de oynamış. Cimbom'lu taraftarlara bakarsanız, sanırsınız ki kariyerinde bir sürü şampiyonluk milli takımla kazanılmış kupalar falan filan var..

Bu adam bu kadar süper mi?
    Genç birisi, kimbilir belki de GS'da yıldızı parlayacak daha iyi olacak, bence fiziğinin biraz zayıf olması da iyi oynamasına engel değildir. Rıdvan'ı hatırlarsanız çelimsiz bir futbolcuydu ama fırtına gibiydi..

Ama bunun tam tersi de olabilir. Berkant GS 'ye gelmeden sanırım Bayern Munih'in alt yapısındaydı. Ona da geleceğin yıldızı deniyordu. Şimdiki durumu ortada. Bu örnekleri FB-GS ve BJK'ye gelen bir sürü genç futbolcular için çoğaltabiliriz..

Anelka'yı kötüleyip kendi aldığınız bir futbolcuyu göklere çıkarmanız, FB'nin Anelka transferinden sonra psikolojik olarak baskı altına girmiş olmanızın dışa vurum şekil mi? Biz de futbolcu alırız bizim futbolcumuz daha iyi olayları falan.. Bu kadar sıkıntı yapmayın arkadaşlar. Fazla sıkıntı iyi değildir.

• gelecegin pres i.
    ancak sakat fln diyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylor

demekki gs'nin taraftarı daha cok

Daha yaygaracı desek şuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

bikere anelkayı siz almadınız fenerbahce aldı.nedir bu yaw biz anelkayı aldık.aldınız tamam sana paramı kazandıracak nedir bu kendini kaptırıup millete sataşmalar yaw sadece izleyin yani pes özellikle cdemir nedir yaw utanmasam aziz yıldırımsın diecem yani

Burası forum değil mi? Tartışıp konuşmayacak mıyız?

Bizden kastım FB yani tuttuğum takım. Tabiki tuttuğum takıma biz deme hakkım vardır diye düşünüyorum.

FB hakkında bir şeyler söylendi mi bende cevap veriyorum.. Vermiyeyim mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

bikere anelkayı siz almadınız fenerbahce aldı.nedir bu yaw biz anelkayı aldık.aldınız tamam sana paramı kazandıracak nedir bu kendini kaptırıup millete sataşmalar yaw sadece izleyin yani pes özellikle cdemir nedir yaw utanmasam aziz yıldırımsın diecem yani

Burası forum değil mi? Tartışıp konuşmayacak mıyız?

Bizden kastım FB yani tuttuğum takım. Tabiki tuttuğum takıma biz deme hakkım vardır diye düşünüyorum.

FB hakkında bir şeyler söylendi mi bende cevap veriyorum.. Vermiyeyim mi?

Fenerbahçe taraftarıyla bir bütün halindedir ve konuşurken de ben değil "BİZ" diye konuşuruz.Sizi rahatsız mı ediyor BİZİM bütünlüğümüz?

• antıfener======================ultrAslan

biz olumune destekleriz takımımızı

• quote:

antıfener======================ultrAslan

biz olumune destekleriz takımımızı

sen takmışsın bu antifener'e
    Bence 6s adını değiştirsin Antifener koysun Hem böylece ilk harfinizi de 6 yapamayız Sİzde kurtulursunuz
  • Bir numaralı gıcık aldığım 6sli Osman Tamburacı bile söyledi siz hala söyliyemiyorsunuz...

Bejeke liler ve 6sliler Anelkanın fenerbahçenin elinde patlamasını istiyor çünkü çekemiyorlar...
  • patlayacakta nereye oldugu tartısılır
  • @ solucandede @
    imzadaki iki logo yüzünden Anti-FB

@ 7enerbahÇe__
    nick'in yüzünden

@ zeze_1 ve @ fuzbing
    inatla 6S yazmanızdan dolayı sizleri uyarıyorum.

Aşağılık kompleksi

Psikolojinin ve psikoanalizin dallarında aşağılık kompleksi, birinin bazı yönlerde kendini diğerlerinden aşağı hissetmesidir. Sıklıkla farkına varılmaz ve telafi etme düşüncesi, kişileri eziyet içine sürükler, şaşırtıcı bir kazanım veya aşırı bir antisosyal davranışla sonuçlanır.

Aşağılık kompleksi kendini üstünlük çabası olarak gösterebilir.

Yaptığım bu açıklamanın ışığında diyeceğim odur ki arkadaşlar özellikle Galatasaray'lı arkadaşlar lütfen geçmişteki bazı skorları hatırlatıp, yada Fenerbahçe gibi Türkiye'nin saygın üç büyük klubünden olan bir takım için "7enerbahçe" yada "7verenbahçe" gibi lakaplar takıp ortamı germeyelim. Fener'e sataşmanın "aşağılık kompleksi" dışında hiçbir anlamı yoktur. Galatasaray küçük bir takım mı ki FB'ye karşı "aşağılık kompleksi" duyalım ve FB'ye sataşalım. Büyük takımın büyük taraftarı susar, böyle tartışmaların içine girmez.

FB'li arkadaşlara da sesleniyorum. Ben Galatasaray'lı bir arkadaşınızın ama yukarda dediklerimden sizlerde kendinize göre dersler çıkartabilirsiniz. Varsayın ki ben FB'liyim ve size seslendim ok. Çünkü sizler de aynı hatayı çok sıklıkla yapıyorsunuz. Hatta bu forumda FB'liler bu hatayı daha sıklıkla yapıyor.

Bu tarz davranışları sürdüren arkadaşların nasıl bir sorunu olduğu yukarda izah ettim. Bu dediklerim BJK ve diğer takımların taraftarları için de geçerlidir.

mythief

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythief -- 8 Şubat 2005, 14:31:42 >

• NEDİR BU YAW RİBERYİ BİZDEN ÇOK 7enerliler konuşuyo anlaşılan eskide 7 kişiydik bidahaki maçta
    dua etsinler 11 kişi olmayalım 7 kişi 7 gol 11 kişi=11 gol

7enerbahÇeliler kaçış yok en sonda biz yendik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.