Merhaba arkadaşlar budna kısa süre önce 10 metre led aldım. bu 10 metre ledi bir birine bağladım normalde bana 2 tane led kontroller kumandali bir modül gönderdiler ben bu ledleri birbirine bağladım için tek modülü kullanıyorum. Şimdi size sorunumu açıklayayım 2 modülde bozuldu gibi sanki. Bağlantılarda yalnışlık yapmadğıma eminim ama yinede sormak istiyorum. mavi yakınca mor yanıyor. yeşil yakıyorum içinde hafif kırmızı var. birde modül çok ısınıyor.daha önceden mavi yakabiliyordum sorun olmuyordu. yaktım hatta 15 dakika falan mavi durdu öyle sonra yeşilde yakabiliyordum. sonra içine birden kırmızı karıştı sizce sebebi ne olabilir.
birde şöyle bir durum var diğer modulu yakıhyorum saf yeşil ve mavi yanıyor kırmızı ile yeşil karışık yanıyor. öteki modulu takıyorum kırmzıı saf yanıyor. kırmızı ile mavi karışık yeşil ile ile kırmızı karışık yanıyor.
JuxsJ
kullanıcısına yanıt
Bilmeyen arkadaşları bilgilendireyim normal 5 metre aldığım ledlerin içindekiler "A6" olarak adlandırılan Led controller lar 5 metre led e kadar akldırıyormuş ondan falası kontroller ı yakıyor bilginize yani demem oki kaç metre kullanacaksanı ona göre led kontroller almalısınız .