Masaüstü bilgisayarıma ve ya masama led döşemeye karar verdim fakat ben bunun sese duyarlı olmasını yani bass'a göre yanıp sönmesini istiyorum. İnternette araştırdığımdahttp://www.delab.net/RGB-LED-Controller,PR-153.html bunun gibi bir alete şerit led ve güç kaynağı bağlayınca sese göre yanıp sönüyormuş. Benim bunu temin edebileceğim BURSA İÇİNDE bir yer var mı ? Bana başka bir devre önerir misiniz ? Ya da hazır devreler var gittigidiyor.com'da. Orada ki ürünler nasıldır ? Deneyen var mı acaba ? Bir fikrinizi almak isterim. Herkese teşekkürler
formda tip31 diye biraz aran bakalım lehim yapabiliyorsan ve rgb lede adapte edebilirsen olabilir
Lehim aletlerim var ve lehim yapabiliyorum. Tip 31 transistörü duymuştum. Hatta denemiştim. Fakat sese duyarlı olmamıştı. Bilgisayarı açınca yanıyordu ve kapatınca kapanıyordu . Bana bunu nasıl sese duyarlı yapabileceğimi söyler misiniz ?
o transistörü bende aldım ama hiç denemedim bütük ihtimalle bağlantıda bir sorun vardır bi kontrol et
Hoparlörden güç alarak da yapabilrsin.Ama pek de profesyonel olmaz. :) Dene bi.
Hoparlörlerden nasıl güç alabileceğimi söyler misiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: **Nicolae**
Hoparlörlerden nasıl güç alabileceğimi söyler misiniz ?
Hocam bende bundan var (Premier PHT-V29). İçini açtım basa gelen + ve - 'ye Ek kablo yaptım ledi bağladım bas vurdukça led yanıp sönüyor.
Cevabınız için teşekkürler. Bende de Creative SBS A320 2+1 var. Kabloları ek yapacağım yer bu büyük olan subwoofer'ı açıcağım demi ? Tekrar teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme