Şimdi Ara

RF Online Facebook Etkinliği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Oyunun açılmasına kısa bir süre kala oyunun daha fazla kullanıcıya ulaşabilmesi için bir etkinlik düzenliyoruz.Facebook sayfamızdaki fan sayısı 5000 kişiye ulaştığı takdirde Kapalı Beta sürecinde tüm oyuncularımıza 5 Euro değerinde cash hediye edilecektir! Fan sayısı 10000 kişiye ulaştığı takdirde hediye cash miktarı 20 Euro'ya yükselecektir!

    Teşekkürler!


    RF Online Resmi Facebook Sayfası İçin Tıklayınız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GMSephiroth -- 9 Aralık 2011; 16:25:40 >







  • Niye kışın ortasında milletin ygs lys derdi varken açarlar ki şu TR serverleri?

    Hiç anlayamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

    Niye kışın ortasında milletin ygs lys derdi varken açarlar ki şu TR serverleri?

    Hiç anlayamadım

    Ygs-Lys bugün sana var yarın başka birine. Bunun takibi yapılamaz. Zaten mmorpg oyunlar öyle 3-5 ayda kastım bitti tarzı oyunlar olmadığı için 3-5 ay geriden gelmek çok sorun yaratmaz.
  • Doğru. Ama önceki gibi olmasını istemiyorum açıkçası...

    Haziran-Temmuz gibi açılsaydı çok daha iyi olurdu. Önceki serverde iş-güç-sınav derken millet oyunu deneyemedi 2 hafta sonra server kapandı mağdurlardan biri belki de sizsinizdir :(

    Kısaca, oyuncu olduğu ve server fiyasko olmadığı sürece 5 ay geriden gelmek çok sorun olmaz. Hem 5 ay içinde server iyice oturur. Ama ya bu da önceki gibi olursa?
  • o acılan sunucu 1000 kısıde olsa kapanacaktı zaten Turklerın yabancı fırmaları kazıklama zıhnıyetı degısmedıgı surece yabancı fırmalar fazla durmaz bu ulkede :) CCR ın o sunucuyu neden kapattıgını bır bılsenız gulucekmısınız sınırlenecekmısınız karar veremezsınız :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    o acılan sunucu 1000 kısıde olsa kapanacaktı zaten Turklerın yabancı fırmaları kazıklama zıhnıyetı degısmedıgı surece yabancı fırmalar fazla durmaz bu ulkede :) CCR ın o sunucuyu neden kapattıgını bır bılsenız gulucekmısınız sınırlenecekmısınız karar veremezsınız :)

    Asıl nedeni neydi ?
  • Hostıng fırması ıle yapılan anlasma kore merkeze yıllık su kadr mıktar dıye gonderıldı ve CCR dan bızın anlayacagımız tabır ıle oHHaaaaa tarzında bır yanıt geldı ama Turkıyede demekkı sartlar bunlar denılırp kabul edıldı ve sunucu kurulması vs yapıldı..

    Sonradan anlasıldıkı o fıyat yıllık degıl aylık mıs fırma dırek Turkıyedekı Tum yatırımını cekme kararı aldı. Bu arada bahsı gecen fıyat en yakın komsumuzdan 24 kat daha pahalıydı :) ( yazmayı unuttum o fıyatıda 21 fırma ıle gorusup fıyat teklıflerı alıp aralarından en makul olanını secerek almıstım :p )

    Buna sınırlenen patron Turklerle ıs yapılmaz dıyıp dırek sunucuyu kapadı ve Oyun Madem Turkcelestırıldı bır ıse yarasın dıyıp yayınlama haklarını mygames e sattı ıste.

    Ayrıca oyuncu sayısı yuzundende pek memnun degıldı. Korede oyunu ılk actıklarında yakaladıkları rakam asırı yuksekmıs buradakı rakamları gorunce bıraz hayal kırıklıgına ugramıslardı ama asıl sebeb hostıng fırmalarının Yabancı kokenlı fırmalara katmerlı fıyatlar vermelerı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 17 Aralık 2011; 22:53:34 >




  • Bu arada kapalı beta sürece sonunda her oyundaki gibi karakterler silinecek mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

    Bu arada kapalı beta sürece sonunda her oyundaki gibi karakterler silinecek mi?

    tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.