Şimdi Ara

RF mi DL mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Blizzard Mu'deyım ben ve reset sistemi yok

O yüzden size bu soruyu sorma gereği duydum.Şuan 120 level'im 150'de açılıyormuş RF

Season 6'da hiç RF kasmadım pointleri kaç gelir,ne kasar onu da bilmiyorum.Sadece Global'de kasarken herkesin RF'ye kral dediği için düşünüyorum kasmayı.

DL kasmak isteyişimde Damagesi çok yüksek olması ve kafamda

Max 400 level'den 400 x 7 = 2800 pointi şöyle dağıttım

400 Command (Tüm skiller açılsın diye)
    400 Vit
    700 Ene
    700 Agi
    600 Str

Daha iyi build'de yapılabilir tabi.

Ama öncelikle cevap beklediğim soru,resetsiz serverde RF mi daha iyidir DL mi ?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

• Kardeşim Yinede Sen Bilirsin ama Bence DL..
  • http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=266640&w=720

serveri taniyorum, filesleride biliyorum. RF ac derim ve statlari tam olarak yukardaki gibi ver. bu benim global mu daki lvl 400 RF im ! bu statlarla tam olarak phoenix soul set+silah +15+pvp giyebiliyorsun. !

yardimci olabilidim sanirim :)
  • @kültüiginkaan ben de DL kasmak istiyorum da kardeşim bir farklılık olsun

@Shine çok sağol yardımların için
  • RF hiç kasmadım ama arkadaşım oynarken gördüm RF derim çok hızlı kasıyor.
  • Sen MG oynamaya devam et hacuu ölmedim yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EShine

http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=266640&w=720

serveri taniyorum, filesleride biliyorum. RF ac derim ve statlari tam olarak yukardaki gibi ver. bu benim global mu daki lvl 400 RF im ! bu statlarla tam olarak phoenix soul set+silah +15+pvp giyebiliyorsun. !

Hocam o nasıl bir dağılım öyle ?
    Stamina ile atak mı artıyor RF'de yoksa dayanıklılık için mi yaptınız merak ettim de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C4x mi yoksa 2008 mi ?
    8 ay önce açıldı
    Multi mi Mono Mu?
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1s

Sen MG oynamaya devam et hacuu ölmedim yaşıyorum

Oğlum sen yaşıyorsan helal olsun

MG ressiz serverlerde çok zorlanıyor yaaa

İlk defa RF kasıcam işte bakalım nasıl char

• Bu server benim için test serveri olacak RF'yi test etmek için güzel bir server.

İlerde Global'e başlarsam RF kasarım bunu öğrenmek için kasıcam bu serverde RF'yi.

Gelelim Buildlere,

Oyundaki bazı playerler Ene'ye ver buffları açarsın diyorlar

Bazıları senin söylediğin buildi söylüyor

Kafam iyice karıştı

11 yıldır oynuyorum ilk defa böyle bir char sorunuyla karşılaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRbLack

quote:

Orijinalden alıntı: EShine

http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=266640&w=720

Hocam o nasıl bir dağılım öyle ?
    Stamina ile atak mı artıyor RF'de yoksa dayanıklılık için mi yaptınız merak ettim de.

@TRbLack RF globalmu da yada low /no reset serverlarda kendisi kasar ve pt ye ihtiyaci olmaz. vitality basinca hem cani hem gücü artar.

@WoMeNiZeR evet ama onlar sadece buffcu olarak geciyor ve phoenixsoul seti giyemiyor. RF kasicaksan elbette ilerde bi zamanda o seti giymek isticeksin sanirim. onun icin benim verdigim statlari öneririm.

• ben de Shine ın statlarını öneririm, ama agi biraz daha yüksek olabilir, atak hızı arttıkça rf nin etkinliği daha da artar. hani 100p versen ne değişcek dmg artsın daha iyi.. de denilebilir. ama ben agi yi 400-500 arası yapardım. ayrıca test serveri mevcuttur ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

ben de Shine ın statlarını öneririm, ama agi biraz daha yüksek olabilir, atak hızı arttıkça rf nin etkinliği daha da artar. hani 100p versen ne değişcek dmg artsın daha iyi.. de denilebilir. ama ben agi yi 400-500 arası yapardım. ayrıca test serveri mevcuttur ;)

"sacmalik" olur abi cünki HP en önemlisi RF de no reset serverda. cünki no rr serverda RF Chain Drive ile kasar ve PVP yapar. o skill dogru calisiyorsa 2 tekme 2 vurus HIT yapar ve bi tiklayista 4 kere vurur, onun icin agi gerekmiyor. :P ayrica master tree acarsa Double DMG rate acabiliyorsun. 4 kere double dmg vursa :D obaaa. RF no res serverda en güclü chardir ve kullanmasini biliyorsan hic kimse kesemez seni derim !

vbiraz daha agi versen hp den 100 filan alsan nolcak demistin :P abi inan 5 puan bile fark ediyor. benim SS e bak energy 20 de sadece :D cünki oraya ne puan verirsen ver bosa gitmis oluyor. benim verdim statlar GMO da PVP set giymek icindi ve tekrar söylüyorum en iyisi "BENCE" odur ! :D

tüm statlar burda arkadaslar istediginizi secin derim :)

http://muonlinequestguide.blogspot.de/2012/01/rage-fighter-builds.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 16 Ağustos 2012; 14:47:26 >

• Dediğim gibi bu server bana test olucak Shine'nin dediğini yapıcam bakalım nasılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

Dediğim gibi bu server bana test olucak Shine'nin dediğini yapıcam bakalım nasılmış

basarilar dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.