Rezistans Tel ile strafor (köpük) kesme makinesi hakkında

-
-
Evet, köpük kesiminde voltajı regüle etmek, farklı köpük yoğunluklarına göre, farklı sıcaklıklarda daha iyi sonuç vermesi açısından önemli. Yine, tel uzunluğu direnci etkileyeceği ve voltaj gereksinimi doğuracağı için de gerekli. Resimdeki voltaj regülatörü isini görecektir.
-
Siparis verdim deneyip göreceğiz hocam teşekkürler sağol
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
genellikle balast uzerindeki siyah kablo negatif (gnd), kirmizi/beyaz kablo pozitiftir. voltaj regulatorunde, daire icine aldiginiz kisimda + (pozitif) ve - (negatif) girisler isaretlenmis. Multimetreniz varsa baglantiyi yapmadan balastin cikis voltajini ve polarite (+ yada -) testini yapmak daha guvenli olur.
-
Ustad yeni farkettim balast AC 12V çıkış veriyor Ben ise DC giris ve DC çıkış veren regülatör sipariş etmişim yanlışlıkla Eğer bağlarsam muhtemelen kart yanacaktır hic riske girmeden siparişi iptal ederek geri gönderiyorum.bana zannedersem AC-DC regulator lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet benimde dikkatimden kacmis, iyi farkettiniz, ya ac-dc donusturucu yada iade edip 12V AC girisli, cikis voltaji ayarlanabilir, akim kapasitesi en az 4A AC-DC regulator gerekli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X