Bugun 249 mesajım vardı ve 2.5 yıldır foruma uyeyım ılk defa 4 mesajım geri alınmış zaten günde 1-2 mesaj atıyorum bari onu silmeyin.
Konu gereksizse gereksiz ama 2.5 senedir üyeyim bi yüzbaşı olmayalım mı ?
bide ben bakim kaç
bende dün yarbaydım 4259 masajım vardı şimdi 2 ye düşürmüşler
quote:
Orjinalden alıntı: Cafer Şekilli
avatarındaki cocuk sanırım 10 yıl önce diyarbakırlı bir cocuk türkücü baya tutulmustu.Ve aniden ortalıktan kaybolmustu o cocukmu?
quote:
Orjinalden alıntı: Cafer Şekilli
ßanned
2.5 Yıllık Üyesin Ve Hala Forumun Kurallarını Bilmiyosun..
Neyse Ben Hatırlatayım..
Forumda Gereksiz Kısaca Silinen Topiclere Atılan Postlar Birden Silinmiyo Belirli Zamanlarda Periyodik Olarak Düşülüyo Olay Bundan İbaret 3 ün 5 in Lafını Yapmayın Kurallara Bakın
post olunca adam mi olunuoki :S
quote:
Orjinalden alıntı: berber92
+1 Gereksiz Bişi :)
quote:
hasırt
quote:
Kesinlikle forumda bi çok insan post sayısına bakmaz post sayısı 10 olanla 1000 olan aynıdır bi çok insana göre
şakamısın sen
@yellowboy gerçekten bilmiyordum söylediğin için teşekkürler ama bazı (hatta çoğu) topiclerde dh üyeleri senin gibi onbaşılarla mı konuşacam gibisinden aşağılama sözcükleri söylüyorlar bunu demek istemiştim ayrıca 4-5 mesajın hesabını yapmıyorum.
@cmsltn123 hasırt sana
@berber92 tabii ki postla adam olunmuyor.
@elweda şaka olabilirim belki önlüklü bir çocuk olabilirim (yanlıs anlaşılmasın) ama bana anlayış göstermen gerek ve biraz daha düzgün cevaplar ver (ziya) Zaten konuyu açtığım için pişmanım suçumu anladım
Topic Silinsin lütfen
3 senedir burdayım ben bişi demiyorum... 4ever donanimhaber.
post istiyosan keske guncelleme\haberler\duyurular a acsaydın konuyu
Katılım zamanı: 13 Temmuz 2006;
Yaw Benim matematikte baya kötüymüş yazıyorum çiziyorum diğil 2.5 yıl 2 yıl bile çıkmıyor işmi yani
@dotard arkadaşım post'u sen kasmak istiyorsun gibi geldi bana buraya boş mesajlar atacağına git birinin bi işine yaramaya çalış
@PLATINIUM herkesten özür dilerim (sanki önemlı bısıymıs gıbı) matematik 1 zaten kusra bakmayın
quote:
Orjinalden alıntı: superfare
@dotard arkadaşım post'u sen kasmak istiyorsun gibi geldi bana buraya boş mesajlar atacağına git birinin bi işine yaramaya çalış
@PLATINIUM herkesten özür dilerim (sanki önemlı bısıymıs gıbı) matematik 1 zaten kusra bakmayın
post konu dısında kasılmaz sadece ne geregi var... post hıh!! seni tanıyan oldugu surece post ne ki ama oyle diyosan bi daha yazmam
ßenim daha 1 sene oLcak ve 579 post um var ha az oLmuş ha fazLa oLmuş önemLi değiL önemLi oLan burda yazdıkLarınLa kişiLeri biLgiLendirmen.
@theheaven doğru diyorsun
@dotard beni pek tanıyan yok ondan kendımı rutbeyle avutuom heralde
Forumda post sayın fazla olarak dikkatleri çekeceğine düşüncelerinle, bilgilerinle milletin saygısını kazan. Post dediğin nedir ki elinin kiri..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme