Şimdi Ara

rezalet tasarımlar... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
2
Favori
14.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Bombayı atıyorum...

rezalet tasarımlar...

hocam üzdün beni
  •  rezalet tasarımlar...

google a sordum akımda bu araç vardı ilk sıralarda idi zaten gene donanhabere bağladı link beni forumun ağırlığı var web üzerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

HBleri çok severiim ama bunu her gördüğümde garibime gidiyor, demekki rezalet olarak görüyorum..

rezalet tasarımlar...

rezalet tasarımlar...

arabanın arkasına çarpıp kaçmışlar gibi duruyor daha kötü tasarımlar var tabi mesela fiat multipla bööğ iğrençç !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

Bölümüm Hukuk.

Ben 5 senedir vakıf üniversitesi öğrencisiyim. Her model arabadan çeşit çeşit mevcut arkadaşlarımda. Boş vakitlerde yakın arkadaşlarımızın birisinde incelemediğim bir araba varsa, a'dan, z'ye incelerim. bazen başka arkadaşlarım da bana eşlik eder. Devamında da o otomobili kesin kullanırım. Anlatmak istediğim buydu.

En ucuzundan, çok pahalısına 100'den fazla farklı model ile sürüş tecrübem oldu. Bunlardan bazıları oldukça uzun, bazıları da kısa. 100'lerce farklı otomobili alıp, uzun dönem kullanamayacağıma göre kısa sürüşlerle bilgi ve fikir sahibi olabiliyorum. Etkili de oluyor. Bir nevi o otomobil dergilerinin yaptığı testler gibi yani. Onlar da uzun dönem kullanmıyor neticede.

Uzun dönem kullanım testleri de var tabii ki ama her modeli bulmak imkansız.

Otomobil dergilerini ciddiye alma demiyorum, fazla ciddiye alma diyorum.

Sponsorlu yazılar her zaman doğru sonucu açıklamaz.

Malzeme kalitesi, bilmem nesi dergilerde çok övülen, C segmentini aştı denilen Ford Focus III'ü de gördük. Bir ton hatası var işçilik konusunda da sürüş konusunda da.

Ses yalıtımı neredeyse Mercedes S klasse gibi anlatılan, süspansiyonları hiç ses yapmaz denen Golf VI'yı da gördük. Durum hiç dergilerde anlatıldığı gibi değil.

Bu tarz örnekler çoğaltılabilir.

okuduğum üniversite bir devlet üniversitesi ve mimarım.benim okuduğum üniversitede okusaydın ya da okuduğum bölümde okusaydın gibi bir cümle kurarak sağlam bir şekilde saçmalamış oldun.hukuk öğrencisi olmak otomobil bilgin konusunda sana ne gibi avantaj sağlamış oldu onu da anlamadım.otomobil dergilerinin yaptıkları testler genelde aynı kapıya çıkar.onlarda kesin demiyorum.ama 100 dergi okumuşsan 90 ı birbiriyle örtüşür.üstelik bunlar farklı kaynakların harmonisi.benim anlatmak istediğim olay bu.focus hatasız kim dedi,golfün süspansiyonu ses yapmaz kim dedi?ben böyle bir şey okuduğumu hatırlamıyorum.sadece rakipleriyle karşılaştırıldığında en sessizi golf deniyor.focus sınıfını aşsaydı golfün önünde olurdu.ama ben böyle bir şey de görmedim.ayrıca C sınıfı bir aracın hatasız olmasını beklemek komik olur.bunu kim demişse saçmalamış.kaliteli bir derginin testleri genelde her türlü yolşartlarını içinde barındırdan(ıslak ve kuru zemin,mıcır,asfalt,parke vs)gelişmiş bir pistte,elektronik ekipmanlarda kullanılarak yapılır.ayrıca araç her türlü kriterden puanlamalara tabi tutulur.tekrar söylüyorum.senin sürdüğün araçlar sana belli bir fikir verebilir.ancak kesin bir hüküm almak için kapsamlı bir test gerekir.adamın biri golfü asfallta sürer süspansiyon sesi yok der aracı beyenir.sen mıcıra vurursun ses gelir,test aracının lastikler kabak olmuştur önden kayıyor dersin,vites çok hırpalanmıştır geçişleri zor dersin,baskı balata nalları dikecektir debriyajı kötü dersin,kötü yakıt konmuştur çekişten düşmüştür,hava filtresi değişmemiştir vs.eğer bir araçta kesin hüküm vermek gerekiyorsa onu her türlü şartta kullanmak lazım.ayrıca bu araç çok kullanılmamış olmalı.100 bin km testleri bu açıdan önemlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: theextasyofcold

bende bu aracın tasarımını hiç beğenmiyorum, sanki legodan yapılmış !!!
     rezalet tasarımlar...

yanlış anlama ama 1979'dan beri beri kasa değiştirmemiş efsane bir arazi aracı bu.

rezalet tasarımlar...

rezalet tasarımlar...

reno'nun en berbat tasarımlarından biri bence..

rezalet tasarımlar...

geely arkası 2004 kasa corolla önü mercedes ne olduğu belirsiz iğrenç bi tasarım
     rezalet tasarımlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

quote:

rezalet tasarımlar...

yanlış anlama ama 1979'dan beri beri kasa değiştirmemiş efsane bir arazi aracı bu.

rezalet tasarımlar...

rezalet tasarımlar...

30 senedir kasa değiştirmemenin bir marifet olduğunu sanmıyorum. Ancak bir mustang gibi hafızalara kazınan bir tasarım yapılır o araç klasikleşir o zaman o araca saygı duyarım. Ama kimsenin aklına bu kasanın kazındığını zannetmiyorum. Ne "demişler değişmeyen tek şey değişimdir"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheExtasyOfCold -- 30 Ağustos 2011; 17:09:02 >

• quote:

quote:

quote:

rezalet tasarımlar...

rezalet tasarımlar...

rezalet tasarımlar...

30 senedir kasa değiştirmemenin bir marifet olduğunu sanmıyorum. Ancak bir mustang gibi hafızalara kazınan bir tasarım yapılır o araç klasikleşir o zaman o araca saygı duyarım. Ama kimsenin aklına bu kasanın kazındığını zannetmiyorum. Ne "demişler değişmeyen tek şey değişimdir"

mercedes G serisini beğenmeyenlerde var bu dünyada.

• Sınırsız param olsa da alacağım son araç G serisi olurdu heralde.
  • honda city'nin eski kasını görünce aklıma hep jetgiller geliyor nedense..
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

1 eski kasa honda cıty
    2 yeni kasa honda cıty
    3 cıtroen c4 sedan
    4 fiat multipla
    5 lada vega

Yeni kasa City çirkin bir araç değil bence.

rezalet tasarımlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

1 eski kasa honda cıty
    2 yeni kasa honda cıty
    3 cıtroen c4 sedan
    4 fiat multipla
    5 lada vega

Yeni kasa City çirkin bir araç değil bence.

rezalet tasarımlar...

yeni kasa city mi çirkin ? araba bildigin neredeyse C sınıfı kadar heybetli duruyor ki ayrıca cok güzel tasarımı var...

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus3485

en güzel tasarımlardan biri 159 kısmetse alacağım araç.

rezalet tasarımlar...

konu entry uyumsuzluğu.
    tasarım harikası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

quote:

quote:

Çok değerli araç yakında üretime son verecekler yayalarlan olan kazalara karşı ön kısım elverişli olmadığından AB kanunları gereği.
    Araç efsane yanlız ağırlık noktası yukarda olduğundan hafif virajlarda bilen insanı terletebilir.
    AMG versiyonu 40LT/100km yakar yakında AMG final versiyonu olarak ort. 555PS çıkaracaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meduzz

quote:

rezalet tasarımlar...

konu entry uyumsuzluğu.
    tasarım harikası.

haklısın. konu ile alakası yok. dedim ki bizde bir konu açalım konu içinde.

fakat mükemmel bir araç. kısmetse alacağım bir araç.

• quote:

rezalet tasarımlar...

kaç kuruşki böyle bişey harikaymış hiç görmedim sokakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

quote:

quote:

Çok değerli araç yakında üretime son verecekler yayalarlan olan kazalara karşı ön kısım elverişli olmadığından AB kanunları gereği.
    Araç efsane yanlız ağırlık noktası yukarda olduğundan hafif virajlarda bilen insanı terletebilir.
    AMG versiyonu 40LT/100km yakar yakında AMG final versiyonu olarak ort. 555PS çıkaracaklar.

AMG versiyonu 40LT/100km yakar

oha

• quote:

Orijinalden alıntı: Wiggles

quote:

rezalet tasarımlar...

kaç kuruşki böyle bişey harikaymış hiç görmedim sokakta

sokakta görmedi isen burada gördün insan emeğe saygı gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zulfikar

quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Bombayı atıyorum...

rezalet tasarımlar...

hocam üzdün beni

Neden hocam yaa

Jetta'nın arka tasarımındaki güzelliği önüne koyamamış VW tasarımcıları

Ne zaman bir Jetta geçse beni, arkasından izliyorum öyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

rezalet tasarımlar...

Nissan Chük ü aradı hep gözüm
  •  rezalet tasarımlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coder61 -- 30 Ağustos 2011; 23:46:06 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.