Rexona 50 ml stick 49 tl (happy center)

-
-
vay arkadaş stick ne zaman 50tl oldu,son aldığımda 3tl falandı.zam gelip 7tl olunca kullanmaktan vazgeçmiştim.
2 senedir falan kullanmıyorum pek bir yokluğunu hissetmedim :)
-
Geçenlerde almaya niyetlendim ama şu Eyüp Sabri Tuncer gül suyu içilebilir mi değil mi anlamadım gitti. İnternet sitesinde öyle bir açıklama yazmışlar ki gül suyu mu gül suyumsu bir şey mi içilir mi içilmez mi hiçbir şey anlamadım.
-
Migrosta old spice 33.90
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gül suyu içmek soğuk algınlığı ve boğaz ağrılarına iyi gelebilir.
memorial sağlık grubu
Gül Suyunun Faydaları Nelerdir? Nasıl Kullanılır?https://www.memorial.com.tr/saglik-rehberi/gul-suyunun-faydalari-gul-suyu-nasil-yapilir#:~:text=Peki%20g%C3%BCl%20suyu%20i%C3%A7ilir%20mi,V%C3%BCcuttaki%20%C3%B6demi%20atarak%20iltihaplar%C4%B1%20iyile%C5%9Ftirir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam link veya görsel atabilir misiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazıları içilebilir oluyor da üzerinde de yazıyor içilebilir diye ama bazıları daha alengirli parfümlü filan oluyor onlar gıda olarak tüketmeye uygun olmuyor diye biliyorum. Eyüp Sabri Tuncer üretimi olanın üzerinde bununla ilgili bir ibare var mı?
-
migrostan 6 adet 33,90 aldık
-
-
Yuhh
Bölgeye özel fiyat mıdır nedir, normal fiyato 110 civarında, indirimle 83 e geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X