Şimdi Ara

Revuto Nedir ? Revu Token Nasıl Alınır ? Revu Coin ! - Airdrop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üyelik Kısmı Sayfanın En Altındadır.


    GENEL DEĞERLENDİRME


    Dünya çapında Kripto Para hacmi 2.5 Trilyonu aşmış durumda . Devasa bir para akışının ve ticaret hacminin bulunduğu Kripto

    Para işlemlerinin gün geçtikçe daha yüksek seviyelere çıkacağı aşikar . Hatta bazı söylentilere göre , yüksek kazanç ve yüksek kayıp ihtimallerinin de bulunduğu Kripto Para borsasının , zamanı gelince emtia ve hisse senetlerinin hacminin geçeceği belirtiliyor. Kullanıcılar bir Coin yada Token alır iken , bunun daha önce kimse tarafından keşfedilmemiş olması ile çok ilgileniyor. Bu tarz Coin ve Tokenler genellikle başlangıçta , arz ve ön satış sistemi ile fon sağlayarak piyasaya giriş yapıyorlar. Eğer firmalar belirttikleri projelerine uygun giderler ise piyasa girişlerinde yüksek kazanç elde edilebileceğini belirtiyorlar . Fakat bu durum hiç gerçekleşmeyebilir . Ve yatırım yaptığınız proje kapanabilir yada iptal edebilir . 



    Revuto Nedir ? Revu Token Nasıl Alınır ? Revu Coin ! - Airdrop


    Revuto Nedir ? Revuto Coin !


    Revuto'dan kısaca bahsetmek gerekirse; Netflix, Spotify, PlayStation Plus ve daha aklınıza gelebilecek yüzlerce abonelik sistemini tek çatı altında toplamak, abonelik tarihlerini ve fiyatlarını kolayca görmek ve abonelik iptal, başlangıç gibi kontrollerinizi kolayca tek hesap üzerinden kontrol etmektir. Aynı zamanda, tüm bu abonelik sistemlerinin alışverişini REVU coin üzerinden yapabileceksiniz.


    Çoğu zaman kredi kartı veya banka kartı hesap özetlerinde karşılaşılan abonelik ücretleri hayatın karmaşası içerisinde insanların unuttuğu ödemeler olarak karşımıza çıkıyor. Bu durumun farkına varan bi grup yenilikçi insan, vaziyetten okadar bunalmış olacak ki web sayfalarındaki bilgilendirme metinleri arasında şu mesajı yayınlamışlar


    "Ücretsiz deneme tuzakları, gizli ve aşırı karmaşık abonelikten çıkma prosedürleriyle kullanıcılarından para çalarken, abonelik ekonomisi yıldan yıla% 100 büyüyor. Revuto'nun amacı, abonelikleri için neyi, ne zaman ve nasıl ödeme yapacaklarını kontrol etmelerine izin vererek insanların parasını kurtarmaktır."



    Revuto Nedir ? Revu Token Nasıl Alınır ? Revu Coin ! - Airdrop


    Revuto’nun Diğer Platformlardan Farkı


    Yapılan açıklamalara göre Revuto, hem ekosistem büyümesi hem de benimseme yaklaşımında içe dönük bir yaklaşım yerine dışa dönük bir yaklaşım benimsiyor. Revuto’nun diğer platformlardan en büyük farkının da bu olduğu ifade ediliyor.

    Bu noktada Revuto, gerçek dünya uygulamaları ile bir abonelik yönetimi çözümü oluşturmayı amaçlıyor. Dolayısıyla aslında Revuto’nun mevcut kripto kullanıcılarından oluşan niş bir kitleye hitap etmek yerine kripto paraların ana akım tarafından benimsenmesini hedeflediği ifade edilebilir.


    Revuto Nedir ? Revu Token Nasıl Alınır ? Revu Coin ! - Airdrop



    Revuto’nun 3 Parçası


    Revuto’nun ayrılmaz üç parçasından ilki olan Revuto dApp, Cardano Blockchain’i üzerine inşa edilen ilk dApp olduğu için önem taşıyor. Uygulama, kullanıcıların aboneliklerini tek bir panelden aktif olarak yönetmelerini sağlayan merkezi olmayan bir mobil uygulama olacak şekilde tasarlandı.

    Kullanıcılar Revuto ile otomatik ödeme talimatları vermeden günü geldikçe abonelik ücretlerini ödeyebilir. Bu noktada Revuto kullanıcılarına abonelik ücretlerini erteleme ve durdurma imkanı da sunuyor. Dolayısıyla eğer Netflix aboneliğinizi iptal etmek isterseniz platformun websitesine gitmeden Revuto üzerinden hızlıca iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

    Buna ek olarak Revuto dApp ile kullanıcılar, çeşitli ödüller kazanma, geri ödeme alma ve kripto ile ödenen mikro kredilere başvurma fırsatına da sahip olacaklar. Yapılan açıklamalara göre mikro kredi özelliği kullanıcılara, likiditeye kolay erişim sağlayarak nakit akışlarını daha iyi yönetmelerine ve abonelik ödemelerini kaçırmamalarına olanak tanıyacak.


    Öte yandan Revuto’nun Cardano Blockchain’ine özgü yardımcı program token’ı olan REVU’nun iki amacının olduğu belirtiliyor:


    • REVU, Revuto ekosistemi için stake etme yoluyla bir yönetişim token’ı olarak hizmet edecek.
    • REVU, Revuto’nun merkezi olmayan mikro kredi ve borç alma platformunda mikro krediler için teminat görevi görecek.


    Fiyatı


    Ön satışları 0.10£ ' dan satılıp yaklaşık 30dk içerisinde tükendi. Böyle sağlam bir projenin piyasaya çıktığında 'dan işlem göreceği uzmanlar tarafından öngörülüyor.

    Revuto Nedir ? Revu Token Nasıl Alınır ? Revu Coin ! - Airdrop



    Sonuç


    Günümüzde her alanda olduğu gibi eğlence sektöründe de merkezsizliğe gidiliyor ve bu noktada Revuto’nun hizmetlerinin oldukça önemli olduğu görülüyor. Revuto, yalnızca aboneliklerin tek bir panelden kontrolüne izin vermekle kalmayacak aynı zamanda abonelikler üzerinde tam kontrol sağlanmasına da imkan tanıyacak.



    REVUTO'nun Önşatışları'nın hepsi 30dk içinde tükendi. Sadece airdrop aşaması devam ediyor.


    Buraya tıklayarak sadece mail doğrulaması yapıp airdrop aşamasına katılıp 10 revuto'nuzu kazanabilirsiniz. Airdrop yakın zamanda bitecek.



    LİNK

    LİNK











  • up

  • up

  • up

  • up

  • arkadaşlar üye olmayın kendi çıkarı için referans kasıyor sizin bir şey kazanacağınzı yok emın olun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

  • up

  • up

  • dilenci

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

  • up

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.