Şimdi Ara

Revolver 2005 Jason Statham

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Film Fransa - İngiltere yapımıdır. Revolver Fransızca tabanca demektir.
    http://www.fransizcasozluk.gen.tr/sozluk.php?word=revolver
    Film Fransa yapımı olduğundan bir çok ülkede sinemaya çok geç girmiştir.

Filmin konusunda mükemmel fikir var ama işleyiş berbat. Bari sonunu bağlayın. 10/4

Filmi izleyenler şunlara bir bakıversin, teşekkürler. (izlemediyseniz sakın okumayınız.)

1-Neden 3 gün içinde öleceğini bildiği halde salak gibi o iki kişinin dediklerini yaptı, ölecek olan istediğini yapar, hatta zorla para isteyen birilerini(o 2 kişi gibi) direkt öldürür..
    2-Nasıl kanına o şeyi koyabildiler, doktorlar 3gün içinde öleceksin dediler, sonra hastalık kanından kayboldu.
    3-Sorter gibi mükemmel acımacız bir katil neden Jake'in arkadaşına yardım etti, acıdı ise niye.
    4-Sorter 3 kere ıskalamış, bilerek mi yapmış bunu hiç anlamadım gitti.
    5-Filmin sonu ne peki, tamam ego ile olan mesajı anladık, "en büyük düşman kendinizdir(beyniniz, egonuz)" ama film hiç bağlanmadı ki, bitiverdi. O kadar o iki kişi onu dalgaya aldı, ölüme attı ne yani hiç birşey yapmayacak mı?
    6-Filmin 1saat 20dk 24.sn sinde zenci(Avi) kumar makinelerine tek tek dokunuyor, sonra tüm makineler jeton vermeye başlıyor, bu ne demek şimdi. Bu adam o makinelerin herşeyini mi biliyor. Filmde böyle alakasız bir sürü şey var ya. Sıçmasalar olmayacak. Herkes matrix yapmaya çalışıyor, yanlış işledikleri için sifonu çekiyor.
    7-Hapisteyken Jake in o iki kişiye kendi hakkında bilgi verdiği hiç gösterilmiyor. O iki kişi nasıl adam hakkında etrafta sakladıkları paraları öğrenebildiler, Jake hakkında o kadar bilgiyi toplamalarıda imkansız anca Jake söylerse bilebilirlerdi. Çünkü sadece Jake in bildiği şeyler bunlar.
    ..
    .Bu sorular uzar gider, böyle anlamsız bir film.
    .
    .
    Film hakkındaki yorumlarım
    -Konu güzel ama batırmışlar.
    -Film o kadar kopuk ve tam anlamıyla içeriği işlenmeyecek şekilde karmaşık çekilmiş. Sırf bu yüzden filmin sonuna psikayatrist konuşmaları konulmuş. Adam gibi film çekseydin açıklamalara gerek kalmazdı zaten.
    -Filmde içerikle alakasız konuşmalar bolca.
    -Anlam verilmeyen sahneler neden.
    -Filmde BİR SÜRÜ MANTIK hataları mı var yoksa bunlarda birşey mi ifade ediyor.

Bunların bazıları yerine otursada bazıları kesinlikle yerine oturmuyor. Yapan adamada sorsak kesin oda ne yaptığını bilmiyordur.

http://www.imdb.com/title/tt0365686/
     Revolver 2005  Jason Statham

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 1 Nisan 2009; 21:55:48 >

• hiç sevmediğim J.Statham'a hayran kaldığım filmdir ama filmin bundan başka hiçbirşeyi yok bomboş bir film olduğu kanısındayım
  • jason dan beklenmeyecek kadar kötü birfilm hiç beğenmedim
  • Ekşi'de bir yorum vardı gayet hoşuma gitmişti..''Dostum Guy Ritchie demişsin ama bu David Lynch''
  • Filme 20 dakika dayanabildim.Jason Statham'ın en berbat filmi diyebiliriz.
  • Tam tersi film beni ilk dakilar çok heyecanlandırdı, dedim manyak bir film galiba ama yapamışlar, bu filmi Memento yu çeken-yazan Christopher Nolan ın eline ver o zaman görün, konuyu tam anlamıyla işlerdi.

quote:

Orjinalden alıntı: qraff
    Ekşi'de bir yorum vardı gayet hoşuma gitmişti..''Dostum Guy Ritchie demişsin ama bu David Lynch''

Aaa cidden öyle gibi David filmleri gibi olmuş.
    Abi bu David Lynch in filmleri o kadar saçmaki inanın hiç mantık yok, kendisi bile bilmiyor ne yaptığını, saçma, alakasız, mantıksız, konu monu olmayan, en alakasız şeyle fikri bağlamaya çalışan filmler yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 1 Nisan 2009; 21:52:03 >
  • bu adamın bir tane iyi filmini izlemedim daha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ax

bu adamın bir tane iyi filmini izlemedim daha.

Bu film sıkıcı geldi bana gerçi tam olarak anlayıp dinleyerek izlemedim ama hiç kendisine bağlayıcı değildi orası kesin.Birolayd'ın notu bu sefer yerinde olmuş.
  • Hepinize katılıyorum psikolojik film yapacaz diye saçmalamışlar resmen Jason'a da yakışmamış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.